Bebısım gell artıkk..

Rabbim yardımcınız olsun. bir fatiha 3 ihlas okudum şimdilik. dualarımdasınız. rabbim yardımcınız olsn. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eyler. benimde eşim hiç ummadığımız bir anda işsiz kaldı. 7 yıldır sevgiliyiz. bizde tam borçlarımız bitsin çocuğumuz olsunda yuvamız daha güzel olsun derken borç batağına saplandık. :( ama inşallah her gecenin bir sabahı olacaktır. canınızı sıkmamaya bakın.

Canım bızım 3 yıla yakın oldu olmuyo bebis,
Sorunda yok rahim filmi cektırdım ondanda sorun cıkmadı sükür allah'ıma asılam yaptık 2 kere negatif sorun yok yani...
çok şanslısın..benimde sebebsiz infertilite idi senin gibi 7 sene sonra oldu canım tedavisiz..

Rabbim yardımcınız olsun. bir fatiha 3 ihlas okudum şimdilik. dualarımdasınız. rabbim yardımcınız olsn. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eyler. benimde eşim hiç ummadığımız bir anda işsiz kaldı. 7 yıldır sevgiliyiz. bizde tam borçlarımız bitsin çocuğumuz olsunda yuvamız daha güzel olsun derken borç batağına saplandık. :KK43: ama inşallah her gecenin bir sabahı olacaktır. canınızı sıkmamaya bakın.
rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Nıye keske dedin canım...
Cocugun varmı? İnsallah canım cok saol
yok canım cocugum benım esım azosperm( sıfır sperm)o yuzden asılama felan deneyemıyoruz bır tane sperm cıksın dıye dua edıyoruz yakında amlıyat olcak sperm aranacak bulunma ıhtımalı yuzde 30 allahıma kalmı artık verecek olan o ...acının acısı var yanı rabbım elbet vercek...

Rabbim yardımcınız olsun. bir fatiha 3 ihlas okudum şimdilik. dualarımdasınız. rabbim yardımcınız olsn. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eyler. benimde eşim hiç ummadığımız bir anda işsiz kaldı. 7 yıldır sevgiliyiz. bizde tam borçlarımız bitsin çocuğumuz olsunda yuvamız daha güzel olsun derken borç batağına saplandık. :KK43: ama inşallah her gecenin bir sabahı olacaktır. canınızı sıkmamaya bakın.
Allah yardımcın olsun canım sen benım dualarımda olacaksın rabbim bu bataklıktan bir an ewwel kurtulursunuz inş...

insallah bizlerede nasip olur cnm ..
sen bile daha yeni evlisin ..
üzülmee .. sabır ve dua ile ..

yok canım cocugum benım esım azosperm( sıfır sperm)o yuzden asılama felan deneyemıyoruz bır tane sperm cıksın dıye dua edıyoruz yakında amlıyat olcak sperm aranacak bulunma ıhtımalı yuzde 30 allahıma kalmı artık verecek olan o ...acının acısı var yanı rabbım elbet vercek...
Aynnen canım rabbim verecek inşallah inşallah bulunur ne zmn ameliyat

7 sene sonra mı kız mı erkek mi ? Tup bebek yaptın mı ?
canım erkek..tedavisiz..ama unutman gerek biraz düşünmemeye çalış..bir gün adet olmadım bir kaç gün geçmişti..test yaptım pozitif:rolleyes:çok farklı duygular..allah sana ve tüm isteyenlere nasib etsin..

canım erkek..tedavisiz..ama unutman gerek biraz düşünmemeye çalış..bir gün adet olmadım bir kaç gün geçmişti..test yaptım pozitif:rolleyes:çok farklı duygular..allah sana ve tüm isteyenlere nasib etsin..
Ayyy ne guzel allah cocuguna uzun omurler versın insallah

Back