- Konu Sahibi Nickimnick
-
Oyle deme kizZzz dua et kuma almiyolar uatumuze hani bole filmler varya kadin hamiel kalamiyo kuma aliyo falanamaaan takmasinlar canim bebisler gelince bizde onlari surum surum surundururuz aserme ayagina yatip naz yapariz
Konuyu görünce gelecegimi gördüm sanki ben bekarım ama dün doktora gittim kendi kendime adet görmedigim icin ileridede tedavisiz çocugum olmazmış şimdiden bunu bilmek bile ne kadar zor biliyormusunuzsizin bir sorununuz yok şükredinn
İnsallah olur gercekten dua edicem senin icin
maxi pro 5
Ayyyy ne guzel okurum tabi canim soylediklerin hepsini ypcm esinede saolasin :)))) bu arada ben yurt disindayim siz nerelisiniz hamile kalirsam insLlah baklavaniz neyli olsun :beer::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canim sen ne kadardir bebek istyrsun ?
Biz istanbuldayiz :) şaka bi yana inşallah rabbim sanada nasip eder bi cimcime :)
canım bende 1 senedır beklıyorum baakalım hayırlısı ben ok acelecı davrandım ılk baslarda denemedıgım kur kalmadı sımdı dıyorum kı cok sacmalamısım olan yıne bana olmus sımdı rahatım dedıgım gıbı psıkolojı cok onemlı benım bır arkadasım sekız yıl ugrastı sımdı hamıle Allaha sıgın veren rabbım hayırlısıyla kucagına verır zamanı gelınce sen ıcını ferah tut
Bende oyle yptim canim senin yptklarini allahim bize hayirlisiyla ewlat gondersin yarabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin cocugunuz var mi ? Allah icin niye boyle konusuyoorsunuz olum hersey allahin emri ben mucizehim ailem icin ama olmusmuyum ama bir gun olecem lutfen ben sizin nie boyle soylediginize anlam veremedim biz dua ederken allah hayirli cocuk versin diyoruzBayanlar bastan soyluyorum beni linc etmeyin lutfen...
Herkes neden cocuga bu kadar takmis durumda? Bu cocuk sizin icin hayirli olmayabilir, bir suru hastalik getirebilir. Neden hayirlisini istemek yerine illa cocuk olsun diye dua ediyoruz? Allah sizi cocukla sinamasin fakat cocuk size mutluluktan cok mutsuzluk verebilir , ailesini hic saymayan cok kotu bir cocuk olabilir buyudunde, sonra derler seni dogurcagima tas dogursaydim diye.. Cocuk ilerde hasta olup genc yasta vefat edebilir, bunu soyluyorum cunku iki gun once tanidigim vefat etti, kendisi liseye gidiyordu, cok ahlakli cok akilli cok efendi cocuktu ama Allah onu yanina aldi, ailesi ne kadar uzgundur siz dusunun cunku boyle bir evlatlari yok artik, neyin mutluluk getirecegini neyin mutsuzluk getirecegini bilemeyiz, Allahtan hayirlisi icin dua etmeliyiz, eger cok zorladiniz oz cocugunuz olmuyorsa evlatlik alabilirsiniz, bir cocugun hayatini kurtulur en azindan, bu kadar kendinizi harap etmeyin cocuk cocuk diye, ilerde neler olacagini hiic bilemeyiz..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
aminnn canım amınn ıns .sen doktora gıttın dımı herhangı bı sorun yok
Ayyy insallah canim nasilsin artik yazirmiyoruz benle sen :))))unuttun mu ? Beni
sizin cocugunuz var mi ? Allah icin niye boyle konusuyoorsunuz olum hersey allahin emri ben mucizehim ailem icin ama olmusmuyum ama bir gun olecem lutfen ben sizin nie boyle soylediginize anlam veremedim biz dua ederken allah hayirli cocuk versin diyoruz
İyiyim cnm unuturmuyum nasil yogunum bilemezsin
Dun esimin kuzenleri bende kalior bugunde annemlerin aile dostu
bana yemege geliyor smdi yemekleri yapip oturdum
kuzenler uyanincada kahvalti hazirlicm
Cnm sende takma bu konuyy gercekten
hayirlisi neyse o olsun de
acayip yogunum anlicagin canm ya kafami kasicak vaktim yok
Evli degilim, ben de cocugum olsun isterim evlenince fakat olmazsa ne yapalim yani, hayati zindan mi edeyim kendime, sonucta biz bu hayata cocuk dogurmak icin gelmiyoruz, cocuksuz hayatta guzel gelmeli hepimize, Allah hayirlisini versin
Yaaa allah bana guc saglik en onemlisi kadinlik vermis yaa
Guzel bir yuvam var allahima binlerce sukur olsun ki
Benim co ugum niye olmasin ki esim bu kadar isterken ....
yarin sende evleneceksin allahim sana aratmadan versin ins .....
Tabiki cocugumuz olsun ama hayirli olanindan, benim icin hayirsiz olacaksa cocuk istemiyorum, insallah hepimize hayirli olanindan verir rabbim, Allah yuvaniza daha da mutluluk katsin, amin.
Gittim sorun yok 2 asilama yptim ....siz
benımde sımdılık bı sorunu gozukmuyor eylule kadar beklıyoruz ondan sonra testlere baslanıcak en sonkı kontrolde doktorum oyle demıste bakalım hayırlısı .hıc ummadıgın anda bı bakmıssın oluvermıs :) Herseyın hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?