- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.861
canannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
hee bende öyle düşündüm gezeyimki dünyaya gelceğinin farkına varsın yoksa içerde keyfi yerinde bu oğlanın kaydirigubbakcemile3
cannıımm opuyorumnanaktan
heee ceren gibi beklersin yoksa:) sen gez ziv ziv boşver doktoru nerden anlarmış o hem macera olur kaydirigubbakcemile3
gözün aydın hadi sevndim için rahatlamıştır
oo maşallah miraçımıza
ay kızlar çok moralim bozuk sular yok mutfak prizlerim çalışmıyo buzdolabı fırında çalışmıyo doğal olarak böreğim kaldı pişiremiom :gitme: buzdolabındakiler bozulcak bayram üstü askerde bulamayızz ayy eşim uğrasıo ama inş yaparız ya çok moralim bozuldu çook :sinifsinif:
hişşşşşşştttttttt noluyo uleyn aile var burda edepsizler cilveleşmeye utanmıo musunuz ortalık yerde kaydirigubbakcemile3 sen de hemen koyverdin bakıyorum da canan kaydirigubbakcemile3
kızlarr oğluşum iyiymiş nst ye bağlandık yine sancı çıkmadı çok hareket ettiği için her dakika sancım varmış gibi gözüküyo makinada zaten :))) kilomuzda iyiy maşallah 3100 olmuş kuzucuğum
doktor bol bol istirahat et bayramda fırt fırt gezme dedi :)))))
evet canım rahatladım sayılır seker test5ine gidince bi daha söölerim yüz yüze daha da rahat ederim inş.
ne askeri kıs?
gez tabi gezince kolay olurmuş doğum açılma felan ama geçen bi yazı okumuştum burda doğum öyküsü mangoda soyunma kabininde suyu gelmiş koşa koşa eve gitmiş yazık kızcaaz akannehir altına pedini tak burcu öle gez tedbirni al nolur nolmaz sositososito
hehe allah seni n apmasın emi kıskandınmı cannııım gel senide öpeyiimŞenizŞeniz
ayy bakmayın neşeme keyfim yerlerde takla atıo çok dertliyim çook yarın bayram gelen gden olcak bi sürü aksilik üst üste ooff off :gitme:
naber canancım hilalcım zemuszemus
iiz ii olmaya çalışıoz cnmcım sen nasılsın :hulya: herşey yolundadır umarımopuyorumnanaktannaber canancım hilalcım zemuszemus
ay ped med paklamıomuş canım suyun gelince dün komşum anlattı suyu gelince bi yandan ağda yapmış ped tutmuş erimiş ped en iyisi kova taşısın yanında :roflol:
kıskandım tabii beni sevin ıslar yazık bana kocam da yok saten :gitme:
iiz ii olmaya çalışıoz cnmcım sen nasılsın :hulya: herşey yolundadır umarımopuyorumnanaktan
ayy evet ya çok geliomuş o zaman çantana hasta bezi al yanında taşı CADIARZU
gözün aydın hadi sevndim için rahatlamıştır
oo maşallah miraçımıza
ay kızlar çok moralim bozuk sular yok mutfak prizlerim çalışmıyo buzdolabı fırında çalışmıyo doğal olarak böreğim kaldı pişiremiom :gitme: buzdolabındakiler bozulcak bayram üstü askerde bulamayızz ayy eşim uğrasıo ama inş yaparız ya çok moralim bozuldu çook :sinifsinif:
heee ceren gibi beklersin yoksa:) sen gez ziv ziv boşver doktoru nerden anlarmış o hem macera olur kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3hişşşşşşştttttttt noluyo uleyn aile var burda edepsizler cilveleşmeye utanmıo musunuz ortalık yerde kaydirigubbakcemile3 sen de hemen koyverdin bakıyorum da canan kaydirigubbakcemile3
normaldede dışarı çıakrken yanıma alıyorum çantamda yedek don bile oluyo kaydirigubbakcemile3gez tabi gezince kolay olurmuş doğum açılma felan ama geçen bi yazı okumuştum burda doğum öyküsü mangoda soyunma kabininde suyu gelmiş koşa koşa eve gitmiş yazık kızcaaz akannehir altına pedini tak burcu öle gez tedbirni al nolur nolmaz sositososito
canım canım canım yaaaa masallahhhhh oglusuna canım benım kılosu falanda ıyımıs ...dıkkat et tabı sekerım dınlen bol bol...senın oglusun cok calıskan olucak bence bos durmayı sevmıyecek kızzz ahanda yazıyom buraya opuyorumnanaktan
tamir için cnm lojmandayız bizde askerler bakıo öle şeylere
bakalım su işini çözdük su geldi depolar doluyo şuan elektrk işinide çözersek süper olcak
ay ped med paklamıomuş canım suyun gelince dün komşum anlattı suyu gelince bi yandan ağda yapmış ped tutmuş erimiş ped en iyisi kova taşısın yanında :roflol:
akannehir kocan nerdee kııss:1shok:
o sevtap maşallah kız perde nasıl örüyon öylee eline sağlık şimdiden
canancım hadi olur inşallahda işlerin yarım kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?