- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #48.721
Hayatcım çok teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyorum. Ben de kırmızı beyazlıyım:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat24 canım hoşeldin şehrime:))
Kızlar bugün moralim berbat. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü oldum ki...Ne olur dua edin hayırlı güzel sonuçlar alayım..
hu huuu kızlar bakın kim geldi :)
canlarım çokk özledim sizleri ve bir türlü sıpalarım sizleri haberdar etmeme izin vermedi
hamdolsun 10 ekimde bende yavrularımı kucakladım hamdolsun 3 ümüzde iyiyiz
benden sonraki arkadaşlarım filizim ve mavi denizim muhtemelen doğum yapmış olmalılar
tebrik ediyorum canlarım
zaten herkesin bebeişlerini kucaklarına aldığı nasılda belli oluyor topik arkalara gitmiş
neşemmmm canım arkadaşım seni kumsalımı unuttuğumu sanmayın hep aklımdasınız hatta librarianımda var her daim dualarımdasınız bu arada geçmiş olsun tatlım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim
kusura bakmayın geç haber verebildim ama iki bebişle inanın fırsat bulması güç bide bende net yok biliyorsunuz ablama geldimde yazayım hemen haber vereyim dedim
sizleri çok özledim
ceren nur beyaz filizim mavi denizim ve diğer arkadaşlarım acelem olduğu için isimlerinizi yazamayacağım hepinizi çok öpüyorum
burcummm Menzilim benim nassın bacımmm
Rabbim tüm umuduna kavuşan bizlere yavrularımızı bağışlasın diğer arkadaşlarımızada başta neşem ve kumsalım olmak üzere en kısa zamanda meleklerine kavuştursun
canlarım sanmayınki bizler bebişlere kavuştuk sizleri terkettik asla inanın hala ve hala dualarımdasınız yani evimde netim olsa yine fırsatını bulur bulmaz sizlere yazardım ama bildiğiniz üzre netimde yok
neyse kızım ağlıyor işte gördüğünüz gibi :))) hiç boş zamanım olmuyor
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
geçmişi okuyamadım kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın lütfen
Merhabalar bende yeni üye oldum 27 yaşındayım 6 aylık evliyim adetim 7 gün gecikti test yaptık pozitif çıktı hesaplayıcılardanda baktığımda 4 haftalık diyor benim asıl sorunum kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor neden olabilirki