- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.881
kız noldu böyle birden sular prizler falan inşallah düzelir bir an önce
askermi fisfisfis
dimii macera lazım ki doğum hikayemiz bol bol ağlatsın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
normaldede dışarı çıakrken yanıma alıyorum çantamda yedek don bile oluyo kaydirigubbakcemile3
oyy sağol teyzesi çalışkan olsun inşllah kız tembel erkek çok zor olur :lepi:
he bende ne askeri diyorum :roflol::roflol:
anamm atların ağızlarına bağlarla ya bende k.ma bağlayam bi kovaa:roflol:
aa süper bişeye benziyor çok merak ettim canımsaol canımcım kurdaleye dıkıyorum uzun uzun sacaklı bırakıyorum gozalak ıplede aralarına menekse rengı atıyorum ıste oyle bısey guzel oluyor ınsallah bıtırım takım ceker koyarım resmı albume canımcım
:roflol: :roflol: :roflol: ay koptum çok hoş olur bence :roflol: yedek don da süperrr :lepi: :roflol:
geliolar ben kaçtım öptüm hepinizi gelirim yine :bbo:
dua edinde olsun lkızlar yaa
ii bakın kendinizeee
kıslar ben de çıkıyorum akıllı kocam laptop u götürdü sanki içeri sokabilcek gibi babamın pc yi meşgul ediorum abartmıyım off evimi ösledim mafoldumben
canancım hılalcım.....allah a emanet olun
burcucum cok kolay benım de yoktur hıc ole bende bı arkadasın evınde gordum o mutfagına yapmıs yesıl renkte bende boyle yapayım dedım
tmm canım bende birazdan çıkıcam ütü yapıcam
iyi bayramlarrr
çok yakışıcak kuzucuğun odasınaaa :hulya:
gunaydın nesecimmm nasılsınhihoyyyt
bende merak ettım dundu onuna detı ama gecıkmıstır bı kac gun belki sengözlerimebaksanab
aaa ben hiç duymamıştım hayatım... ama şöyle bir şey var, soğan kürünün amacı rahimde herhangi bir kist falan varsa temizlensin diye, arkasından incire başlıyorsun ve 21 gün kullanıyorsun 21 gün bittikten sonra ertesi gün 7 günlük bir soğan kürü daha yapıyorsun, sanırım bu herhangi bir kist durumuna karşı önlem, 7 gün soğan kürü bittikten sonra tekrar 21 gün incir kürü yapıp sona erdiriyorsun... umarım zaten o güne kadar hamiş kalacaksın :)
düşünme tatlım, düşünmek istiyorsan topişini kucağına alacağın anı düşün canım, gerisini boşver, çünkü kaçış yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?