- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.821
yok hılalcım az pısmıstı...halecım cok saol datlum bende ozledım sızıopuyorumnanaktansen devlette olucaksın deılmı dogum sezeryandı deılmı canım annem 2 hafta once guatr dan amelıyet oldu...devlette baya ozenmısler ozel hastanelere tas cıkarır dıyor annem....
yok hılalcım az pısmıstı...halecım cok saol datlum bende ozledım sızıopuyorumnanaktansen devlette olucaksın deılmı dogum sezeryandı deılmı canım annem 2 hafta once guatr dan amelıyet oldu...devlette baya ozenmısler ozel hastanelere tas cıkarır dıyor annem....
nerde burdasın baktım baktım yoksun bekledim seni o kadar sarcaktık hani beraberşekerimmm sararız ayıp ettinnn iftardan soora sarsak olmuo dayanamazsam laelaelaelaelae
burdayızz nennnkaydirigubbakcemile
ayy özge sorma ya hava bir karardı toz bulutu gibi pembe acayip bişy oldukafamçokkarıştı sonra bi yağmur başladı arkasından dolu tabi elektriği kestiler hemen lojmanda böle yapıolar cnm yangın tahlikesine karşı:1ninca: bende napayım baktım özgeden hayır yok :dilcikar:dışarda mis gibi yağmuur ohh:jeyyar: oturduk bizde kızım yağmurlakaydirigubbakcemile3 sardık sarmamızı sonra canımız sıkıldı elektrkler gelmedi hala bide poğaca yaptık ohhcokacimcoook sonra elektrkler geldii hoppalaa bu kezde net yok akannehirakannehirakannehirhayaaaaaaaaaaaaat nerdesinn mafoldumben
cnm ii ol sen yeterki bizler hep burdayız allah sağlık sıhhat verdikten sonra yine devam ederiz sohbetlere sen dinlen bebişine ve kendine iyi bak kaynananın gelmesi iyi olmş ne güzel rahat edersin sende :1hug:merhabalar arkadaslar nasılsınız bızde ıyıyız cok sukur....yatıyoruz habıre ıyıce sıstimkafamçokkarıştıkaynanam bende evde ıs falan yapmıyorum habıre yatıyorum ...ayaklarım ve ellerım sısıyor ayakta durunca...ekım 1 dr randevum var dogum zamanını tam soyleyecek sanırım yıne 1 kasım dıyecek ayyy cok heyecan basıyor yaklastıkca...sezeryandan korkuyorumakannehir....HALECIM 10 gunun kalmıs masallah canım prensesıne kavusmaya son 10 gun oylemı allah saaglıklı bır sekılde bagıslasın....BURCUCUM...sende benden sın desene bende habıre dınlenıyorum ısmıs yapmıyorum sende yapma senınde az kaldı mazallah...OZGECIM ,FILIZ ABLAM,CERENCIM,HILALCIM,HAYATCIM,NURCUM,ARIFECIM,ve dıger arkadaslar sızler nasılsınız....hepınızle uzun uzun sohbetlerı ozledım vala...SIMDILIK ALLAH A EMANET OLUN KIZLAR...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslarrr haletoş kaçarrrrrrrrrrrrrrrrr haydii öpüyorum sizi...
göremedıklerımın sımdıden bayramını kutluyorum şekerlerrr paiii opuyorumnanaktan
hosgeldin canımmm opuyorumnanaktan
nasıl oldun bakim sancılar ne alemde...
senın kontrol 28ınde degılmıydı :uhm:
tamamdır cicimm yasdım listeye zemuszemus
kıs canan diğer bitane başlıkta birine ne güsel moral vermişsin bana da vereydin ya komşunun bebişine hep özürlü demişler,ama sapasağlam doğmuş neyse orda okuyunca da rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?