- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.901
Herkese iyi bayramlar kızlar. Mübarek Ramazan bayramı hepimiz için hayırlara vesile olur inşaallah. Ben çok yoğun ve zor günler geçiriyorum. Lohusalığımı dahi yaşayamadım. Bir ara uzun uzun anlatabilirim size umarım. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Ama asla yalnız kalamıyorum. Kendinize iyi bakın. Hepinizi çok özledimç
Herkese iyi bayramlar kızlar. Mübarek Ramazan bayramı hepimiz için hayırlara vesile olur inşaallah. Ben çok yoğun ve zor günler geçiriyorum. Lohusalığımı dahi yaşayamadım. Bir ara uzun uzun anlatabilirim size umarım. Dertleşmeye çok ihtiyacım var. Ama asla yalnız kalamıyorum. Kendinize iyi bakın. Hepinizi çok özledimç
Burcuuuuuu... nasılsın güzelim? Bugün senin kulaklarını çınlattık, gerçi bir çok kişinin çınlattık ama doğurdun mu ne yaptın diye merak ettik doğrusu Gülçin ve Nur'la...
yok ablacım ya doğurmadım daha velet canımı acıtıyo ağrılarım oluyo ama nst de ağrı mağrı çıkmıyo niyetli değil benimki dışarı çıkmaya
bakalım ne zaman gelicek yaramaz oğlum benim
slm kızlar nbr ben kızımı emzİrİyom bakİm dedİm kkda nevar neyok
aminn ablacımcanııııımmm... Allah yardımcın olsun, peki ne diyor doktor senin bu çektiğin ağrılar için?
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnn... ne güzel, darısı başımıza inşallah :) bir sorun falan yok değil mi musyascım?slm kızlar nbr ben kızımı emzİrİyom bakİm dedİm kkda nevar neyok
tamam tatlım, yorma kendini sakınbi kahvaltı yapayım ortalığı toplıyayım misafirim gelicek
sonra topikteyim sürekli bugun
[URL=http://img62.imageshack.us/i/resim090450x600.jpg/][/URL] BUDA MİNİK ZEYNEB ADA
[URL=http://img23.imageshack.us/i/resim136600x450.jpg/][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?