- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Canim ben bu ay hic ates olcmedim. Nur82 nickli bir arkadas var. O cok guzel yapiyor bu isi ama sana tavsiyem isi ile filan hic ugrasma hem aklini takiyorsun hemde cok is bosver bence. Bak benim bu ay hamile kalmamda belkide hic aklima takmayisimda rol oynamis olabilir. Cunku bu ay biliyorsunuz hic umidim yoktu benim.Canım Burcucum peki ateşini ölçüyor muydun bu ay? Merak ediyorum onunla da takip etmek doğru mu?
Canim esim 5dk. icinde gelecek ve hastaneye gidicez insallah. Gelince mutlaka yazicam sana.slm menzil gülü ya sen ne zaman hamiş oldun bak seni merak ediyodum.çok sevindim.nasıl başardın şu süreci bana bi anlat sana zahmet olmasa.
Kizlar yeni topigimiz hayirli olsun
menzil gulu eline saglik cnm
bu arada benim ates 36. 6 37.0 arasi oynuyo surekli
adette olmadim kasikalrim cok agriyp genellikle geceleri
ama belim surekli agriyo basimda cok agriyo
adetmi olucam anlamadim offff
Ameliyat ne zaman oldu? Bildigim kadariyla ameliyattan 1 yil sonrasina kadar sure veriyorlar hamile kalmak icin. Morfoloji icin esine salca yedir ve bir bardak havuc suyu sik hergun yedir ve icir bunlari. Ayrica icinde likopen olan (5mg.) vitamin al. Ve icinde E vitamini, selenyum ve cinkoda olsun. Ben esime bu ay aldim ama Allaha sukur kullanmaya gerek kalmadan hamile kaldim. Ayrica esine corek otu bal yedir. Bunlari yap Allahin izniyle duzelecektir. Biraz daha sabir. Ben hic beklemiyordum kendime en az 3 ay vermistim. Cunku bu yedirip, icirdiklerimle olusacak spermler ancak 3 ayda olusabiliyor. Ama galiba pre-seed in etkisi oldu. Tabiki en dogrusunu Allah bilir. Ama diyorumki olma zamani geldiyse Allah bir seyi sebep kiliyor. Bak sperm sayisinin az olmasi ve morfolojinin kotu olmasi bir seye engel olmadi. Pre-seed i sanada tavsiye ederim. Bu kayganlastirici, spermlerin daha uzun yasamasina ortam yaratiyor ve spermleri rahme tasiyor. Galiba bizimde sperm sayimiz az olmasina ragmen boyle oldu. Sanada tavsiye ederim.biz 10. aya girdik.geçen ay eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu.hala deniyoruz ama olmuyo.neden hala çocuk sahibi olmuyosunuz diyenlerden de bıktım usandım.sanki benim derdim bana yetmiyomuş gibi birde bunlarla uğraşır oldum.senide yazılarından takip etmiştim.bi ürün vardı kayganlaştırıcı jeldi sanırım onu kullanmaktan bahsediyodunuz en son kullandınmı bilmiyorum.ama artık bende her yola başvuru oldum.ama yinede hayırlısını diliyorum.
Canim tesekkurler.
Senin kacinci gunun bugun? Gecikme oldumu? Inan bana bende ayyyni adet belirtilerim oldu. Belim agridi, vajinamin hemen ustunun ici agriyordu sanki kan varmis gibi, birde sivilce cikti bende. O yuzden ben bu ay hiiic ihtimal vermedim ama oldu iste. Yani hic anlasilmiyor demek istedigim. Bak benim bugun 34. gunum daha yeni goguslerim sisti ve agrimaya basladi.
Kissss Ateş Parçası sen de hamiş oluyormuşsun, ne süper olur dimi? Menzil Gülü cetvelin çok güzel ve farklı olmuş. Kızlar preseed için mail attım, cevap bekliyorum. Ben alabilirsem ve bir aksilik olmazsa size de özelden bilgi verirrim, herkes faydalansın, bir umut işte, hayırlısı Rabimden. Kızlar epey karışık duygular içerisindeydim kaç haftadır, akşam Menzil Gülü ile dertleştik ve ben de tekrar hedefime kilitlendim İnşallah yine bir aksilik çıkıp da engeller olmaz. Yaradan'dan herşeyin hayırlısını istiyorum. Bu arada ovulasyon kiti de alsam iyi olacak galiba Menzil Gülünün anlattıklarına bakarak bununda gerekli olduğunu düşünüyorum. Ben derse gideceğim az sonra her gelişmeden sizi haberdar ederim kızlar.Hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.....
neşemeşe öğretmenin iyi dersleerrrrrrrr..a.s.
bütün sıkıntılı günlerin su gibi akıp gitsin inşallah. preseed ne bilmiyorum ama araştırıyım bende. valla bilmediğim şey kalmıcak yakında.
ya bide ben ikili testi sorucam bilen varmı diye gittiğimde yapacaklarmış ikili test öyle karnımdan su falan mı vercem ben istemiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?