- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.021
ya kıslar bişey sorcam ne adar ağırlık kaldırabiliriz biz ya annemlerdeyim ya ben eski bi tavaları var 1 kilo rahat vardır bilmeden onu kaldırdım ya bişey olur mu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olmaz canim endise etme ben sormusdum doktora nekadar agirlik kaldira bilirim diye oda camasir makinasini kaldirmadin süre birsey olmaz dedi ama sen yinede dikkat et fazla agir kaldirmayerimseniben
ya sanki doktor da bana 5 ya da 10 kilodan fazla kaldırma demişti ama korktum gene de işte:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok cnm ne olacak 1 kilodan bişy olmaz korkutma kendinisositososito
cnm sıkıldı kızlar ya kocişte yok bugün zaman geçmez artıkm tek başıma otur otur :bbo:
neyse bende gideyim bari..slm bile alınmadı
neyse bende gideyim bari..slm bile alınmadı
selam kızlar bugün doktordaydık 34+1olduk kızım 2500gr olmuş herşey güsel gidiyomuş şükürrrrrr sizler nasılsınızzz
selam kızlar bugün doktordaydık 34+1olduk kızım 2500gr olmuş herşey güsel gidiyomuş şükürrrrrr sizler nasılsınızzz
ya benim gibi sinirli olanlar var mı aranızda?
negibi?? canim herseye sinir olma sabir cek
mesela dedim ya tavayı kaldırdım die ağır geldiği için tavaya sinir oldum atıveresim geldi aşağıya o derece yani.
Çok teşekkürler Songül'cüğüm, çok naziksin :) amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:O ne güzel bir heyecandır,
Allah hepinize sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin...
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
ve her zamanki duam,Allah anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu yaşatsın...
Güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşlar...
sevgiler...
canııııııımmmm nerelerdesin sen ya? özledim seni... desene sende de başladı Zombilik... ben de uyuyamıyorum, bir türlü doğru pozisyonu bulamıyorum delireceğim, sağa sola dönmek işkence gibi, kalkıyorum evde bir tur atıp tekrar yatıyorum, valla ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)slm kızlar nasılsınız?hatice dogum yapmış çok sevindim umarım iyidir?bende yoruluyorum bu ara geceleri yatamıyorum gece boyunca sürekli hareket halinde uyuyamıyorum..zaten zırt pırt wc ye kalkıyordum şimdi iyice hortlak oldum..yine kimse yok gerçi ben geçmişe fazla bakmadım..bugün mobilya siparişi verdik.sanırım bayramdan önce gelebilirmiş bakalım artık....neyse ben kaçayım..
:roflol: öyle herseye sinir olma canim tamam geldi gecdi takma kafana bence bebegede yansir
merhaba kızlar, az önce doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, oğluşum 1142 gr. olmuş, ben de toplam 4 kilo almışım hamileliğin başından beri... bugün doktoruma İstanbul'da doğum yapacağımı söyledim, çok olgunlukla karşıladı sağolsun... eve gelir gelmez İstanbul'daki doktorumu aradım, ben de Hatice gibi Kadıköy Şifa'da yapacağım doğumu... 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dedi her iki doktorumda... bu durumda Kasım başı İstanbul'a gidiyorum kızlar :) İstanbullulara duyurulur :) eee? sizlerde ne var ne yok?
Çok teşekkürler Songül'cüğüm, çok naziksin :) amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canııııııımmmm nerelerdesin sen ya? özledim seni... desene sende de başladı Zombilik... ben de uyuyamıyorum, bir türlü doğru pozisyonu bulamıyorum delireceğim, sağa sola dönmek işkence gibi, kalkıyorum evde bir tur atıp tekrar yatıyorum, valla ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
merhaba kızlar, az önce doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, oğluşum 1142 gr. olmuş, ben de toplam 4 kilo almışım hamileliğin başından beri... bugün doktoruma İstanbul'da doğum yapacağımı söyledim, çok olgunlukla karşıladı sağolsun... eve gelir gelmez İstanbul'daki doktorumu aradım, ben de Hatice gibi Kadıköy Şifa'da yapacağım doğumu... 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dedi her iki doktorumda... bu durumda Kasım başı İstanbul'a gidiyorum kızlar :) İstanbullulara duyurulur :) eee? sizlerde ne var ne yok?
Çok teşekkürler Songül'cüğüm, çok naziksin :) amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canııııııımmmm nerelerdesin sen ya? özledim seni... desene sende de başladı Zombilik... ben de uyuyamıyorum, bir türlü doğru pozisyonu bulamıyorum delireceğim, sağa sola dönmek işkence gibi, kalkıyorum evde bir tur atıp tekrar yatıyorum, valla ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
maşallah ablacım herşey yolundaymış sevindim 4 kilo çok iyi ya ne güsel nasıl başarıosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?