- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #43.981
hosgeldın hayatcımm nasılsınn opuyorumnanaktan
iyiym cnm saol kociş geldi bn kaçar öptüüüm hepinizii :1hug:
günaydin canolar nasilsiniz biz iyiyiz oglusumla.
nerde bu millet yaaaaaaaa
Kızlar merhaba ben doğum yaptım.İkimizde sağlıklıyız.Ecemi merak edenler kadıköy şifa hastanesinin internet sitesinden resmini görebilirler.Hoşçakalın.
Kızlar merhaba ben doğum yaptım.İkimizde sağlıklıyız.Ecemi merak edenler kadıköy şifa hastanesinin internet sitesinden resmini görebilirler.Hoşçakalın.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis canımmmm çookkk geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünnnnKızlar merhaba ben doğum yaptım.İkimizde sağlıklıyız.Ecemi merak edenler kadıköy şifa hastanesinin internet sitesinden resmini görebilirler.Hoşçakalın.
kızzz liste başı olduunnnnn :1shok::1shok::sinifsinif::sinifsinif::gitme:ayh cok duygulandım şimdiii :kedi:
off allam sıra bızede gelıcek bılıyorum ama nollurrrrrrrrrr bana cesaret verrrrmafoldumbenmafoldumben
kızlar doktor muayenem var ben çıkıyorum, sonra görüşürüz, hoşçakalın
kızzz liste başı olduunnnnn :1shok::1shok:
sezeyanda 37-38.de alıolar aslında senin gününü doldurcak herif normal doğurursan hiç şaşmaa ozaman..özcümm yaa ıiiice tırsmaya basladım heemafoldumben
hayır ben epidurale karar verdım ya sımdı benım kıs erkenden gelırse epiduralde yapmaslar.. mafoldumben
bıde bide seyy benım hala kafam takık mıllete 37-38. haftada yapıyolar sezeryan bana 39. hafta dedı uyus doktorr mafoldumben
oyyy oyyyy:sinifsinif:
sezeyanda 37-38.de alıolar aslında senin gününü doldurcak herif normal doğurursan hiç şaşmaa ozaman..
dün çok yakın arkadaşım doğurdu burcuyla olan arkadaş grubumuzdaki ilk hamişti kızımız olduuu normal doğummm delikafadulden
O ne güzel bir heyecandır,
Allah hepinize sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin...
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
ve her zamanki duam,Allah anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu yaşatsın...
Güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşlar...
sevgiler...
canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün .şansı bahtı açık olsun inşalahhhhhKızlar merhaba ben doğum yaptım.İkimizde sağlıklıyız.Ecemi merak edenler kadıköy şifa hastanesinin internet sitesinden resmini görebilirler.Hoşçakalın.
güzel hbaerlerle gel ablacımmmmkızlar doktor muayenem var ben çıkıyorum, sonra görüşürüz, hoşçakalın
O ne güzel bir heyecandır,
Allah hepinize sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin...
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
ve her zamanki duam,Allah anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu yaşatsın...
Güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşlar...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?