- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.041
bi kere de ütüyle kavga etmiştim eşim çok şaşırmıştı:)yalnız hani ağır değil dediniz ya benim biraz riskliydi risk geçti mi bilmiorum yine de 1- 2 kilo etkilemez dimi?
cok sevindim abal negüzel.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
normal dogumu yapican yoksa sezeryanmi????
sağol canım... hamilleiğn başından beri çok fazla ekmek yemiyorum, sadece kahvaltılarda, ayrıca pilav, börek, makarna gibi hamur işlerini abartmıyorum, az yiyorum, sebze meyve ağırlıklı besleniyorum ama doktorum bu aydan itibaren kilo almaya başlarsın dedi, bakalım ne kadar alacağım :)
neyse ben de çıkayım bari sorularımla sizi delirtcem doğurana kadar................öpüyorum hepinizi...........
sağol birtanem, inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza :)
canım yaşım 40 üzeri olduğu için mecburen sezeryan, başka şansım yok :)
neyse ben de çıkayım bari sorularımla sizi delirtcem doğurana kadar................öpüyorum hepinizi...........
neyse saglik olsun önemli olan saglikli dogmasi.allah yardimcin olsun abal.
benimde simdilik hersey normal normal dogum olabilirmis bende kesinlikle normal dogum istiyorum allahin izniyle.
tabii ki en önemlisi sağlıklı doğması, nasıl olduğunun benim için de çok önemi yok :)
hayırlısı olsun hayatım, senin de dediğin gibi sağlıklı bir doğum olsunda gerisi önemli değil :)
allah herkeze saglikli dogumlar nasip etsin..
hazirliklar nasil gidiyor abalcim???
iyyim canımcım Miraçda iyi maşallahhheeeeee giiiiiiii camasir makinasiiiii
nasilsin dogum dasim oglumun adasi nasil
bende ağlıomda öle durduk yere değil :))))bnde durup durup ağlıyorum üzülüyorum hep eşim kızıo bana ama içimden gelio napem hormonlar sanırım:roflol:
kocişim çalışıo bu gece nöbetçi tee yarın akşam gelcek :çok üzgünüm:
kız nere gittinneyse bende gideyim bari..slm bile alınmadı
maşallah kuzuna canımselam kızlar bugün doktordaydık 34+1olduk kızım 2500gr olmuş herşey güsel gidiyomuş şükürrrrrr sizler nasılsınızzz
:roflol::roflol:mesela dedim ya tavayı kaldırdım die ağır geldiği için tavaya sinir oldum atıveresim geldi aşağıya o derece yani.
merhaba kızlar, az önce doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, oğluşum 1142 gr. olmuş, ben de toplam 4 kilo almışım hamileliğin başından beri... bugün doktoruma İstanbul'da doğum yapacağımı söyledim, çok olgunlukla karşıladı sağolsun... eve gelir gelmez İstanbul'daki doktorumu aradım, ben de Hatice gibi Kadıköy Şifa'da yapacağım doğumu... 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dedi her iki doktorumda... bu durumda Kasım başı İstanbul'a gidiyorum kızlar :) İstanbullulara duyurulur :) eee? sizlerde ne var ne yok?
:)
amiiiin canım :Saruboceq:
hazırlıklar yavaş yavaş devam ediyor, Ekim gibi inşallah odasını hazırlayacağız :) albüme aldıklarımın ve gelen hediyelerin resimlerini koydum, bir bak istersen :)
iyyim canımcım Miraçda iyi maşallahh
siz nasılsınız varmı bi şikayetiniz ana oğul :))
bende ağlıomda öle durduk yere değil :))))
kız nere gittin
maşallah kuzuna canım
:roflol::roflol:
oo maşallah rüzgara büyümüşş ne güzell
oh istanbul işide garanti sevindim
bende artık mutafağa gidip yemekelre başlıyayım
maşallah diyelim rüzgarımıza :) sağlıkla gelsin inşmerhaba kızlar, az önce doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, oğluşum 1142 gr. olmuş, ben de toplam 4 kilo almışım hamileliğin başından beri... bugün doktoruma İstanbul'da doğum yapacağımı söyledim, çok olgunlukla karşıladı sağolsun... eve gelir gelmez İstanbul'daki doktorumu aradım, ben de Hatice gibi Kadıköy Şifa'da yapacağım doğumu... 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dedi her iki doktorumda... bu durumda Kasım başı İstanbul'a gidiyorum kızlar :) İstanbullulara duyurulur :) eee? sizlerde ne var ne yok?
)
sen dikkat et riskliyse ama 1-2 kilodan bişycik olmaz takma öyle hem fazla kafana bebişe stres yapıosun bakbi kere de ütüyle kavga etmiştim eşim çok şaşırmıştı:)yalnız hani ağır değil dediniz ya benim biraz riskliydi risk geçti mi bilmiorum yine de 1- 2 kilo etkilemez dimi?
ayy bn pilav çok yiyorum ama hamur işi falan yapmıyorum tatlıda öyle yapsamda tadına bakıp bırakıyorum :içelim:sağol canım... hamilleiğn başından beri çok fazla ekmek yemiyorum, sadece kahvaltılarda, ayrıca pilav, börek, makarna gibi hamur işlerini abartmıyorum, az yiyorum, sebze meyve ağırlıklı besleniyorum ama doktorum bu aydan itibaren kilo almaya başlarsın dedi, bakalım ne kadar alacağım :)
bende ağlıomda öle durduk yere değil :))))
merhaba kızlar, az önce doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, oğluşum 1142 gr. olmuş, ben de toplam 4 kilo almışım hamileliğin başından beri... bugün doktoruma İstanbul'da doğum yapacağımı söyledim, çok olgunlukla karşıladı sağolsun... eve gelir gelmez İstanbul'daki doktorumu aradım, ben de Hatice gibi Kadıköy Şifa'da yapacağım doğumu... 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dedi her iki doktorumda... bu durumda Kasım başı İstanbul'a gidiyorum kızlar :) İstanbullulara duyurulur :) eee? sizlerde ne var ne yok?
ABLACIM GÖZÜN AYDIN .MAŞALLAH RÜZGARA.SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.opuyorumnanaktan
aaaa niye öyle ağlıyorsun bakayım? hala iş yerini mi düşünüyorsun yoksa? geliyor ama sopa haaabende ağlıomda öle durduk yere değil :))))
oo maşallah rüzgara büyümüşş ne güzell
oh istanbul işide garanti sevindim
maşallah diyelim rüzgarımıza :) sağlıkla gelsin inş
bnde 3kilo aldım bugüne kadar bakalım ilerde nasıl olucak istanbula gittiğinde bizleri habersiz bırakma ama bnde ekim başı balıkesire gidicem doğum için :)
ayy bn pilav çok yiyorum ama hamur işi falan yapmıyorum tatlıda öyle yapsamda tadına bakıp bırakıyorum :içelim:
sakın üşütmüş olmayasın? dikkat et ve bol C vitamini içeren meyveler ye canım.kizlar benim genizim yaniyor feci sekilde varmi sizdede bu tür sikayet
ABLACIM GÖZÜN AYDIN .MAŞALLAH RÜZGARA.SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?