- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.261
kızlarrr yazdıklarınızı okuyorum fakat inanın size cevap yazmaya mecalim yok başım tuttu yine
sürekli pc ye bakmaktanmı, yoksa elektrikli ısıtıcıdanmı anlayamadım 2 günde bir iş yerinde başıma ağrı giriyor bu günküde felaket sanırım ben bugün burda akşamı edemeden eve gidicem.
evet evet birileri gelsede beni eve bıraksa. yatıp dinlenmek istiyorum dayanamıyorum
cerencim bazı ııstıcılar baş agrısı yapar dikkat et..güle güle bulcuk bende birazdan kaparım pc yi çıkacam..rabbim nasip ederse başımın üstünde yeri var çok istiyorum bekliyorumda melegimi hayırlısinş çok bekletmez annesini..
neyse ben konuşmıyım artık cevap veren yok galiba
Bensenb canım hayırlısı olsun tatlım. Zaten bu soğukta hamişlik de çekilmezdi be güzelim:)) hem üşü hem miden bulansın. Bizim nazlılar ortamın daha iyi olmasını bekliyor galiba. Seni olumlu olmandan dolayı çok takdir ediyorum. Kocaman öpüyorum kızlar hepinizi. Ben cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum. Evde işler birikti. Şimdi de ödevlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, pazartesi konu anlatıcam en zor hocadan. Dua edin, ne yapacağımı sapıtmış vaziyetteyim(
bensenb menzil ne güzel yazmış gerçekten rabbim herşeyi hayırlısıyla nasip etsin üzülmek yok yola devam bir gün hepiniz için sevinç çığlıkları atacağız inşallah bekleyen bütün arkadaşlarımız için
neşe menzil nasılsınız iiisinizdir umarım buralar çok soğuk ve evet neşenin dediği gibi soğuk ve bulantılar bir arada çekilmiyor ama şikayet etmiyoruz dimi bebişlerimize kavuşmak için uğraşıyoruz hepimiz ve bu yolda herşey mübahtır :)))
Evet kızlar dediğiniz gibi bebişler, Allah bize ne zaman nasip ederse o zaman gelecekler.Bizlere elimizden geleni yapıp beklemek ve dua etmek kalıyor.Neşe canım inşallah bu ay bebişler bizimledir.Benim yumurtamda 18mm olmuş.Yarın yeniden gidicem doktora bakalım çatlmış mı diye?
Filiz_kus ve bensenb güzel dilekleriniz için sağolun canım.
yine haftasonu ya kimsecikler yok kocişlerle ilgileniyosunuz dimi malesef ben haftasonuda çalışıyorum mağaza müdürlüğü olduğu için bizde böyle çok sıkıcı eşim evde ben işte neyseki 6 da çıkıcam dün okadar bekledim ne gelen oldu ne giden birde ben hala beni aranıza aldığınıza inandıramıyorum kendimi çünkü nekadar girmeyen arkadaşlarımız var onları hatırlayıp soruyorsunuz ben işimden dolayı giremiyorum ama beni anımsayan soran yok benimsenmediğimi düşünüyorum.amann neyse hamişliğin verdiği karmaşa ve alınganlık herhalde herşeye alınıyorum herkese iyi hafta sonları bol bol dinlenin öptüm şekerler
filizcim ya bişi sorucam çok tanıdık geldin ama çıkartamadım Ankara Gazi mezunumusun? ben de ordan mezunum da bi sınıf arkadaşıma benzettim çok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?