- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.221
Filizcim bende daha öncede vardı ablamda romatizma var bütün tetkikleri falan yaptırdık Allaha şükür romatizma çıkmadı ama bel fıtığından şüphelenmişti dr yazın ama ben acaba hamile olabilr miyim diye mr'a girmedim hamileliktede iyice arttı bazen dynamıyorum oturup ağlıyorum benim korkum karın ileriki aylarda daha kötü olacak ağırlaştıkça allah yardımcımız olsun
filiz avatarındaki kim..merak ettim...
eşim ve ben canım :)
maşşallah pek hoş çıkmış resminiz cicim allah bir ömür sürdürsün mutluluğunuzu inşallah...
Allah hiç ayırmasın canım:Saruboceq::Saruboceq:
evet hayatım ben de çok faydalandım, umarım diğer arkadaşlar da faydalanır ve bazı sorularına cevap bulabilirler
cnm ne zaman evlenmiştiniz siz? nurcum bende soracaktım canan tan kitaplarını biliyormusunuz diye piraye, yüregim seni çok sevdi ,eroinle dans bir tanede hikayelerle olauşan kitabi var adını unutum çikolata falan yazıyordu aynı zmanda başlıgında...çok güzeldi kitaplar anlatış tarzı..çok benzerlik vardı kitaplarında ama bunlar hem gerçek hayatla bire bir baglantısı var içimizden bu kitaplar bence..işte bu tür kitaplar daha çok çekiyor benii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?