burcummm canım arkadaşım öncelikle bende seni çokkk seviyorum dediklerinede katılıyorum arkadaşım ve doğruluklarına inandığım için Rabbimin bana yazdığı zamanı bekliyorum kah ağlayarak kah tevekkülü elden bırakmayarak hamdolsun yinede şükür çok şükürrr
neşemmm canım benim çatlatma iğeni olmuşsun hadi hayırlısı inan bana devamlı giremiyorsun artık ama her daim dualarımdasın arkadaşım kendim kadar sizlerinde hamiş kalmasını çok istiyorum
filiz canım sanada ismen dua ettim Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin
bulcuk entelliye teşekkür ederim canlarım bulcuk yürekten inanıyorum birgün bizimde hamiş olacağımıza dilerim tez vakit kavuşuruz hayırlısıysa tabiiki

mavi 45 canım çok sağol 18mm çok iyi hadi hayırlısı olsun
ierror canım benim bak unutuluyorum demişsin ama ismini bile hiç bakmadan direk yazdım yani bu bile unutulmadığın bizde yer yaptığın anlamına geliyor haa sen yokken seni sormamışsak artık sayımızın artışından unutmuş olmamızdan olmuştur hamişim benim alınganlıkta yaparmış yap kız çıkar tadını ben hamiş olayım alırım ifadeni:)))
belgigue canım keşke yardımcı olabilseydim ama bilgim yok malesef istersen başlık aç bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır

kızlar ilk defa geçmiş okumadan aynı sayfadan devam ettim valla hoşuma gitmedi değil:)))
cerennnnnnnnn bacımmmmmmmm nirdesin yaaa valla seni göremedim meğer gözüm ne kadar alışmış sana:)))) kocişinle ilgileniyon dimi seni cadaloz seni:)))) dilrim hepinizin haftasonu güzel geçmiştir
kibelem karabiberim yaseminim kocaman öpüyorum şekerler