- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.281
burcummm canım arkadaşım öncelikle bende seni çokkk seviyorum dediklerinede katılıyorum arkadaşım ve doğruluklarına inandığım için Rabbimin bana yazdığı zamanı bekliyorum kah ağlayarak kah tevekkülü elden bırakmayarak hamdolsun yinede şükür çok şükürrr
neşemmm canım benim çatlatma iğeni olmuşsun hadi hayırlısı inan bana devamlı giremiyorsun artık ama her daim dualarımdasın arkadaşım kendim kadar sizlerinde hamiş kalmasını çok istiyorum
filiz canım sanada ismen dua ettim Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin
bulcuk entelliye teşekkür ederim canlarım bulcuk yürekten inanıyorum birgün bizimde hamiş olacağımıza dilerim tez vakit kavuşuruz hayırlısıysa tabiiki
mavi 45 canım çok sağol 18mm çok iyi hadi hayırlısı olsun
ierror canım benim bak unutuluyorum demişsin ama ismini bile hiç bakmadan direk yazdım yani bu bile unutulmadığın bizde yer yaptığın anlamına geliyor haa sen yokken seni sormamışsak artık sayımızın artışından unutmuş olmamızdan olmuştur hamişim benim alınganlıkta yaparmış yap kız çıkar tadını ben hamiş olayım alırım ifadeni:)))
belgigue canım keşke yardımcı olabilseydim ama bilgim yok malesef istersen başlık aç bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
kızlar ilk defa geçmiş okumadan aynı sayfadan devam ettim valla hoşuma gitmedi değil:)))
cerennnnnnnnn bacımmmmmmmm nirdesin yaaa valla seni göremedim meğer gözüm ne kadar alışmış sana:)))) kocişinle ilgileniyon dimi seni cadaloz seni:)))) dilrim hepinizin haftasonu güzel geçmiştir
kibelem karabiberim yaseminim kocaman öpüyorum şekerler
benssenbcim canim emin ol yakinda gelecek bebis. ben ruyamda bilem gordum. bu aya cikmadi ama cikacak insallah. buradaki hamis olmayi bekleyen tum arkadaslarimiz icin dua ediyoruz. arkadaslar kimse yanlis anlamasin. hani isim vererek bahsediyoruz yz. dualarimiz herkes icin ama ben bu ay ozellikle nesemese ve benssenbi ruyamda gordum. insallah cikar.
kibele günaydın diyecem ama orda akşamm mı şimdi ne diyeceğimi bilemedim sana,nasılsın? bebğin nasıl?maşallah 10 haftalık olmuş bile.
sana katılıyorum ,hamilelerin ettiği dualar kabul olurmuş derler,en kısa zamanda hamile sayısı artacak bu topikte ,benimde içimden öyle geçiyor valla....
hepinize günaydınnnnn canlarımm benimmm....
nasılsınız bakalım bu gün...
herkese hayırlı günler hayırlı haftalar diliyorum....
beni soran herkesede çoooooooooookkkkkkkkk teşekkür ederim kuzucuklarım beni unutmadığınız için size minnettarım :)
geldiğimden beri geçmişi okuyorum bir şey kaçırmak istemedim :)
şimdide bir yandan kahvaltımı yapıyor bir yandan size yazmaya çalışıyorum....
eee ne var ne yok hatunlar keyifler nasıl?
ben iyiyim çok şükür maşşallah baş ağrım şuan yok haftasonunu yatarak geçirdim, allah kimseye yaşatmasın....
ama şimdi iyiyim umarım hepte böyle olurum....
sizler nasılsınız kuzucuklarım...
ceren oşgeldin kız?bak biz bu sabah senden erkenciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?