- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.241
burcu kitap isimleri sanırım senin dedgin yani kitabın kendisini okuyabilecegimiz sayfadan mı bahsediyorsun?
iyyim filizcim valla tatilin tadını çıakrtmaya çalışıyorum resim çok hoş gerçekten ebnde özendim bi ara bende düğün resmimi koycammm :))))
kızlar kkda kitap sayfası var ben çok seviyorum oraya takılaiblirsiniz seviyosanız kitapalrı
filizcim inanki orada çok genç çıkmışsın eminim halen öylesindir 2 buçuk senede çökecek halin yok ya..yaşını göstermiyorsun bence..ayşe kulinin yeni kitapları gece seslerini güneşe dön yüzünü sanırım onları okumak istiyorum adı aylini okumadım ama hep görürüm sanırım alırım onuda..nurcum hemen hemen zevklerimiz aynı..burcu ne güzel evdesin ..bende 1 de çıkacam dogru kızılaya ablamla buluşacam akşamda dogum günü var yigenlerimin..nur pirayeyi almıştım inan elime almadan belki 2 hafta falan durdu annemlere giderken yanıma almıştım gece yatarken okurum diye inanırmısın nasıl sardı 2 gecede sadece 2 saatlik dilimlerde okumuştum..nasıl evde haftalarca okumadan bekletmişim diye düşündüm..keşke başka romanlarıda çıksa..
rgl tarihim bugünlerde tam olarak şu gün demiyorum ama ben bugün yarın bekliyorumbugün 28 gün oldu tam..muhtemel yarın akşam yada p.tesi gelir kırmızılar ama şuan karnımda agrı var girip çıkıyor..geçen ay 30 günde olmuştum sanırım..normalde düzensizdir ama klomenden sonra 30 günde olmuştum..bakalım bu ay ne zaman gelecek..ama şunu söyleyeyim ben ümitli degilim bu ay biliyorsunuz yumrutam ancak 12 ml olmuştu yani gebelik oluşması için yumurta çok küçük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?