- 21 Aralık 2008
- 48
- 0
-
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.841
filiz allahmı söyletiyor kız seni ne minigi minik falan yok eger gebelikten söz ediyorsan..heleki bu ay hiçmi hiç ümit yok..canlarım sagolun destekleriniz için..ceren cim özen gösteririm ama bir iki günde bitecek işler degil ince işler için acele edemem zaten artık onuda yavaş yavaş yapacam sonuçta mutfak ve salondaki vitrin için dolaplarda yemek takımlarını cam eşyaları hep biz yerleştirecez..yatak odası falan var..ince işler ama zaman alır biraz neyse tek degilim allahtan..
cerencim bişey sorucağım sana ben 8+6 oldum fakat gebelikte bebek ne zaman karın bölümüne geçiyor internette baktım bişi anlamadım şu an hala kasık bölümündemidir
ya kızlar yardım edin nolur, adetimden 4 gün önce kan testi yaptırdım değer 2 çıktı, şimdi adedim 3 gün geçti idrar test kitleri negatif çıkıyo ama adet olmuyorum, normalde düzenlidir çok, sizce durum ne, aynı şeyi yaşayanlar var mı yaaaaaaa lütfen cevap
filizcim takma kafana tatlım dediğim gibi bir sorun olsaydı eğer doktorun söylerdi. en kötü ihtimalle bak şöyle düşün. daha önce malesefki bunu üzülerek söylüyorum 3 düşüğün vardıve yazıkki bu konuda tecrüben var ama sen ne diyordun doktora gitmeden önce bu sefer daha öncekileri yaşamıyorum farklı hissediyorum diye. canımın içi bu kez bebeğin sana tutundu ve sende can buluyor annesi kalp atışını çok net görmedin diye üzme kendinide meleğinide bizleride lütfen. düşünki o an gerçekten ultrasonda sorun vardı ve göremedin herşey olabilir. ama kötüsünü düşünmek yok.... güzel haberlerle döneceğine inanıyorum ben ve inşallah 2009 da kucağına bebeğini alan annelerden biri olacaksın allahın izini ile tatlım....
Cerencim aman sokaklarda dikkatli yürü canım, şimdi çok tehlikeli, yollar buz tutar, bastığın yerlere çok dikkat et gülüm. Bu arada seyretmeye doyum olmaz o güzelliği, tadını çıkar canımcım. Ben senelerdir kara hasretim
canım ya pek yürümüyorum aslında şirkettekiler beni evden alıyor eve bırakıyor evin kapısı ile arabanın kapısı arasındaki mesafeyi görüyorum sadece :) şanslıyım bu konuda yani :)
kar yağışınıda izlemek ayrı bir zevk tabii... senin adına üzüldüm sende aç tv den izle şeker... kaydirigubbakcemile3
filizcim balıkesirdetdin dimi sen ben ora okurken bi yıl acayip kar yağmıştı öyle böyle değil ama süperdi heryer bidahda öyle kar olmamıştır herhalde orda
cerencim oh valal iyimiş özel araba:mymeka:
bende sırf bu yüzden ehliyet aldım 1 yıl oluyor ama trafiğe çıkmaya cesaret edemiyorum arabada bide otomaitk vites kaydirigubbakcemile3 cesaret yok bende galiba
filizcim balıkesirdetdin dimi sen ben ora okurken bi yıl acayip kar yağmıştı öyle böyle değil ama süperdi heryer bidahda öyle kar olmamıştır herhalde orda
cerencim oh valal iyimiş özel araba:mymeka:
bende sırf bu yüzden ehliyet aldım 1 yıl oluyor ama trafiğe çıkmaya cesaret edemiyorum arabada bide otomaitk vites kaydirigubbakcemile3 cesaret yok bende galiba