- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.821
bayanlar ben azıcık evi süpürüp silicem boşladım iyice toz arasında yok olmadan el atayım hepinize iyi akşamlar yarını hepinizi süper sağlık yüksek moralli neşeli göreyim emi öpüyorum a.s.
görüşürüz burcucum, kolay gelsin sana, yorma kendini :)
nurcum bebişin için yemen gerekiyor, bence ihmal etme onu annesi :)
kızlar günaydın
bursa felaket kar tm 1 saat otobüs bekledim tipi yağan karın aldında artık vucudumu hissetmiyorum halada titriyorum üşümekten otobüsde gelmedi başka otobüse binim yarı yolda indim saçlarım banyo yapmış gibi ıslak şapka olmasına rağmen hastanelik olmam işallah senağlama
aayyy kuzucum kıyamam ben sana...
al peteği kucakla hemen al al....
aman dikkat et ısınmadan saçın başın kurumadan soğuğa falan çıkma ayaklarınıda iyice ısıt emi gülüm....
günaydın kızlar burcu allah yardımcın olsun bu havalarda otobüs falan hem geç kalıyor yagışlarda hem soguk...bizde araba ile gelip gidiyoruz eşimle aynı yerde çalışıyoruz da... kızlar yorgunum ya dün akşamda kalan birkaç eşya vardı onları toparladık ama ev o kadar karışık ki nereyi nasıl toparlayacagımı şaşırdım bir yandan çamaşırlıkta çamaşırlar asılı bir yandan koliler bir yandan bizim monte ettigimiz eşyalar yıkanması gereken şeyler ooo çok..birazı kaldı bu akşam eşim eve gelince halledecek..ben eve gitmiyorum bu gün görümcemlerde kalacam işe daha yakın..yarın sabah nakliyeciler gelecek taşınıyoruz sonunda..bizim sansımızdan kar yagmaya başladı bugün..olsun yagmurdan daha iyidir...sizler neler yaptınız?ceren miden daha iyidir inş..ilacı degiştirecek doktor sanırım belki o daha iyi gelir..
filiz allahmı söyletiyor kız seni ne minigi minik falan yok eger gebelikten söz ediyorsan..heleki bu ay hiçmi hiç ümit yok..canlarım sagolun destekleriniz için..ceren cim özen gösteririm ama bir iki günde bitecek işler degil ince işler için acele edemem zaten artık onuda yavaş yavaş yapacam sonuçta mutfak ve salondaki vitrin için dolaplarda yemek takımlarını cam eşyaları hep biz yerleştirecez..yatak odası falan var..ince işler ama zaman alır biraz neyse tek degilim allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?