kızzllarrr bu günkü ilk günaydın benden galiba kimsecikler uğramamış buralara...
herkes iyimi canlarım huuu nerelerdesiniz....
kuzucuklarım beni merak etmiş sormuş allah razı olsun kızlar unutulmamak ve hatırlanmak çok güzel bir duygu sağolun. ben iyi olmaya çalışıyorum kızlar dün ve dün akşam çok kötüydüm eve gittiğimde eşim halimi görünce dayanamadı ve doktoru aradı doktorumuzda demir hapını değiştirelim o yapıyordur dedi. şartmı bu hapları içmek yaa ilaç kullanmayınca hiç bir şeyim yok ilaçlar benim bünyeme dokunuyor kaldırmıyor ama doktor ısrarla içeceksin diyor napçam ben yaaa
neyse kızlar bugüne böyle başladım şuan midem boş bu yüzden şimdilik bir sıkıntı yok ama kahvaltıdan sonra neler olur bilemiyorum
eee neden kimsecikler uğramamış buralara... herkes çok yoğun galiba....
filizcim canım bebeğin için boşuna endişeleniyorsun tatlım bilgin olsun. biz 8. haftada duymuştuk kalp atışını senin daha vaktin var anlayacağın, hem sat a göre net tutmuyor vakit her zaman bunuda bil şekerim. kötü bir şey olsa idi doktorun cumayı beklemezdi diye düşünüyorum. bence o doktorun ultrasonu bozuk tatlım inanma sen. ve rabbime bol bol dua et....
nurcum o mide bulantılarını bilirim ah bacım ahhhh ne olacak bizim halimiz böyle çok feciii ya dimi... bende aç oluyorum ama canım hiç bir şey istemiyor bulantı bulantı çıkarmaktan korktuğum için yemek yemektende korkar oldum
neyse geçecek bu günler sabır diyorum...
entelliye sen nurla aynı vakitlerdesin hemen hemen dimi fazla bir mesafe yok sizin aranızda o yüzden sorunlarınızda aynı olur
kızlar 14. haftaya geldik ama hala bulantı çekiyoruz menzil gülünün dediği gibi daha çok çekicez galiba ama ne kadar?
diğer arkadaşlarım canlarım kuzucuklarım, mavidenizim, burcum, arifecim, nurcum, filizcim, menzil gülü, bensenb, entelliye, aklıma gelmeyen arkadaşlarım nerelerdesiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz kızlarrr....