- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.661
nur işte bende o büyüyen yataklı takımlar varmış onlara baktım internetten ama galiba menzilin dediği gibi bi beşik bi şifonyer alıcam odayıda süslerim biraz doldururum fazla büyük değil zaten dolap gerçekten büyük kalıyor gereksiz masrafta yapmamış olurum zaten şu aralar pek müsait değiliz
insan en iyisini istiyor nurcum tabii herşeyin ama şuda var etrafımda maddi durumu biraz rahat olan arkadaşlarım o kadar fazla ve gereksiz şeyler alıolarki burda çoğu giyilmiyor yada kullanılmıyor bile tabii oda için geçerli deil bu durum biraz tadında bırakmak lazım bence
Ben de buradayım ama fazla yazamıyorum nurcum, sadece okuyorum, kocişim ilgi istiyor
Canim ya bende heyecanla o gunu bekliyorum. Dun gece hamile kaldigimdan beridir ilk defa ruyamda bebegimi gordum. Bana anne bana kazak ormicekmisin diyordu ve oglandi. Bende uzuluyorum o oyle deyince ve ogrenince orcem diyorum. Uzerinde ise kiz bebek yelegi gibi birsey vardi. Allah hayra cikarsin. Bende soyle yordum, halasi cogunlukla kiz bebege olcak renkte seyler oruyor heralde bebis oglan ve benden ona kazak ormemi istedi. Hayir olsun.
Bu arada benssenbcim dun kibeleyle msnden yazistikda ordan ogrendim bende ruyasini. Insallah Allah hayra cikarir, insallah hayirlisi ile bu ay senden guzel haber aliriz.
Bende daha once yazdigim gibi nesemeseyi gordum ama anlatmadim ruyayi, cikmaz filan diye. Ama guzel bir ruyaydi oda kibeleninki gibi))
ne mutlu sana reyhancığım paylaşımın için sağol insana sevinç veriyor
kibele gerçekten kafamı veremiyorum hele şimdide gribim sağlık olmayınca valla herşey ikinci planda kalıyor dediğin gibi az kaldı Rabbim rüyanı hayra çıkarsın inşallah
burcum bebek odası hakkında dediklerine katılıyorum benimde boş odam var bebek odası olacak Allah nasip ederse ama bebekken beşik ve şifonyer düşünüyorum genç odasınada gerekli zamanda alacağım tabii benim fikrim bu bazı kişileri bende görüyorum bebeklken bebek odası büyüdümü genç odası alıyorlar onlarada saygı duyuyorum ama bana göre fuzuli masraf neyse seble kibelenin rüyalarına bakılırsa tamam bu iş kızlarrrrrrrrrrrr sıra neşe ile bende:)))))) nasip kısmet....
ceren canım iyi haberlerine sevindim dikkati elden bırakmazsan hiçbirşey olmaz Allahın izniyle
nur 1 ay evde kalacağız diyorsun 1 aylık bebekle nereye gideceksin bacım anlamadım ben?
dualarım hepimizle arkadaşlar havadan sudan sohbetimizi ediyoruz ama dualarımızıda ihmal etmiyoruzdur umarım ben şahsım adına anne adaylarına hayırlı doğum vede sağsalim bebelerini kucaklarına almaları için biz hamiş adaylarınada hayırlısıyla hamiş kalabilmek için dualar ediyorum lütfen dua konusunda ihmalkar olmayalım çünkü burdaki herkesin en çok ihtiyacı olduğu şey dua etmek haydi bacılarım şimdi bile bi dua edin bu vesileyle yürekten aminn diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?