- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.641
arife canım sağolasın.. gidemedim bugün bu saatten sonra anca ayrın sabah. ağrısı dinsin diye bizim şirketin doktorunu aradım muskarin sürebilirsin dedi. ama kalp için bilmem ne çektirelim dedi ama ne kalbi yaasenağlama
bende hafta sonu keşfettim. cumartesi temizlik yaptım yemek yaptım sonra uzandım sude dedim kıpırdamaya başladı müzik dinlettim bol bol. sonra akşam babası seslendi gene kıpırdadı enteresan geldi. dünde sude diyince kıpırdadı ya adını benimsedi gerçektewn yada artık sese tepki veriyobide şu ağrım olmasa senağlama
entelliye cevabın için teşekkür ederim canım ben de öyle biliyorum ama ne biliyim bi umut işte, allah herşeyin hayırlısını versin inşallah senağlamadiorisimo hoş geldin aramıza canım kan testinin negatif çıkması çok nadir görünen bi durum die biliyorum tabii bi dr a danışman daha faydalı bence
diorisimo hoşgeldin buarada inşallah hamişsindir. stres yapma ve bekle bence
kibeleeeeeeeeeee gel kız öpecem seni:))))) hayırlara çıksın inşallah valla duyması bile güzel Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin valla tahminen ayın 26 sı en geç olmam gerekiyor şu son 3 haftam inanılmaz yoğun geçti halada geçmeye devam ediyor ve malesef grip oldum bu halde misafir ağırlıyıp duruyorumyani bu ay kafama takacak vaktim bile olmadı anlayacağın bakalım hayırlısı neyse o olsun ama valla rüyana sevinmedim değil kız gel dayanamıycam bi daha öpecem:))) ayy yok öpmiyim kız sen tek canlı değilsin artık gribim geçer sonra:))) canım yaa dualarım sizinle valla seni seviyorum arkadaşım
arifeyvz iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın yumoşlarının gelişimine çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
burcumm ben varlığını hissediyorum aradada olsa bana yetiyor canım anne adayım benim
neşe kız sen kafaya koydun bu zayıflamayı ama düşüncene saygı duyuyorum bide böyle dene bakalım ama arada haberdar et bizi ok
diğer arkadaşlar sizlerede bıl muhabbetler sohbetiniz daim ola katılmak isterdim ama başka zaman inşallah eeeee mavidenize ne zaman gidiyoruz:))))
menzil ne güzel bebişinin çeyizi hazır ben çok erken daha en azından 4 aylık olsun diorum heves ediyorum ama oda yapsammı sadece beşikmi alsam çok kararsızım bi boş odam var zaten oda yapmayı çok istiyorum ama zaten bayağı masrafımız olacak bu yüzden terddütteyim
diorisimo nadir de olsa negatif çıkabilir tabii ama sen kendini her türlü sonuca alıştırki hayal kırıklığı olmasın cnm
yasemin geçmiş olsun cnm bu tarz ağrılar hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olabiliomu yoksa üşütmüş falan olabilirsin önemli bi şey değildir cnm üzülme ama ihmal etme tabii
ceren hadi bakalım doktor haberlerini bekliyoruz
Menzilcim & ocakta cinsiyetini ogrenecek. Betul mu Yusuf mu? Biz de heyecanla bekliyoruz.
işte bende öle düşünyorum ama odam bugüne kadar bebek olursa onun diyoduk şimdide yatak alırsam sadece oda yine boş kalacak onu istemiyorum bilmiyorum son ana kadar bekliycem bu konuda
işte bende öle düşünyorum ama odam bugüne kadar bebek olursa onun diyoduk şimdide yatak alırsam sadece oda yine boş kalacak onu istemiyorum bilmiyorum son ana kadar bekliycem bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?