- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.621
bende nurcum sevmem ütüyü ama ne yapacan mecbur..benimde evde neredeyse 2 sepet var yapmam lazım sanırım bugün yapamam..kızları görmeye gidecez bugün çok özledik eşimle gitmeyelim diyorduk koli falan yapacaz ya..bugün eşimde dedi bence gidelim özledim ben diye..neyse gecikmeyiz eve bari iki koli yapayım ne yapsam kardır..
valla benimde bi ton ütüm var ama hastayım yarına misafirim var anca evi halledebildim ütüde misafirlerden sonra bigün yaparım zaten o kadar halsizimki kızlar(( çevremdeki herkes gripti sağolsunlar benide aralarına aldılar:)
mavidenizim gönüllerimiz bir olsun bacım
cerencim saol ilacın zararı yokmudur emedurun yani bebeğe
Selam canlarım..
Hafta sonunu evde geçirdim bol bool dinlendim temizlik yaptım yemek yaptım 24 haftamızı bekliyoruz doktorumuza gidicez. Kızımla konuştum Sude diyince tekmeliyoo yavrum... İnşallah son anda erkek demezler adımızı benimsedik resmen.
Yalnız iki gündür kürek kemiğim ağrıyo bugün daha kötü napcağımı bilmiyorum. Doktoru aradım ortapediye git dedi. Ama röntgen yasak:çok üzgünüm: hem bu saatten sonrada gitsem bi dert gitmesem bi dert. Sabit oturamıyorum. Napcam ben kızlar akıl verin nolursenağlama
Selam canlarım..
Hafta sonunu evde geçirdim bol bool dinlendim temizlik yaptım yemek yaptım 24 haftamızı bekliyoruz doktorumuza gidicez. Kızımla konuştum Sude diyince tekmeliyoo yavrum... İnşallah son anda erkek demezler adımızı benimsedik resmen.
Yalnız iki gündür kürek kemiğim ağrıyo bugün daha kötü napcağımı bilmiyorum. Doktoru aradım ortapediye git dedi. Ama röntgen yasak:çok üzgünüm: hem bu saatten sonrada gitsem bi dert gitmesem bi dert. Sabit oturamıyorum. Napcam ben kızlar akıl verin nolursenağlama
canım benim hoş geldin nasılsın şekerim?
demek sude hanım artık adını biliyor bak sen bücüre :) ay ne güsel ya darısı başıma :Saruboceq:
canım ya geçmiş olsun ayrıca. acaba ters bir hareket falanmı yaptın. şu durumda senin için ne yapabilirlerki dediğin doğru. masaj falan yapsalar sana yumuşakça...
birde ısıtsan kendini belki iyi gelir... inşallah geçici bir durumdur.
ne kadar kilo aldın bu arada? acaba onun etkisi olabilirmi diye düşünüyorumda...
valla yasemincim aslında bende belli aralıklarla evde tartılıyorum sadece 1 kilo almışım hadi yemek vs. 1,5 olsun en fazla 2. bendede garip bir şekilde şişlik var 2 kilo fazlalıkla insanın kıyafetleri dar gelirmi? bana geliyor... çok ilginç :)
neyse cicim sen yüz üstü yatma yan yat eşin falan yapsın biraz belki iyi gelir sert masaj değil ama :)
kızlar benim mesaim bitmek üzere, burdan direk çarşıya gidiyorum kocişimle buluşup doktora kontrole gidicez bakalım doktor amca neler dicek... inşallah enfeksiyon yok olmuştur...
eve vardığımda inşallah sizlere yazarım kızlar ama öyle uzun uzadıya oturamam muhabbet için çünkü bu hafta kocişim evde :)
canlarım benim hepinize iyi akşamlar. kendinize çok çok iyi bakın. görüşmek üzere öpüyorum hepinizi cimcimeler.... mucx mucx bye bye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?