- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.121
ceren miden nasıloldu daha iyimisin
burcum eğer birşeyler yersem cokacimcoook iyi olucam diye düşünüyorum ama yemektende korkuyorum açıkçası umarım dün akşamki sahneyi bir daha yaşamam. kafamçokkarıştı
asıl sen söyle iyimisin nasıl oldun?
herkese günaydın, dünden beri herkes nasıl? topic dünden beri o kadar ilerlemişki bitiremedim
arifecim iyyim şükür bişi yok kasık ağrılarım var ama belliki üşüttüm iş yeri ve durak mesafesi uzak ayaz oluyor üşüyorum o yüzden oldu sanırım
cerencim valla rkenden damladı patron doğru bildin hatta bugun çok yoğun olurum hem işim var hemde odam malum badan boya parke olcak masam yerinden kalkca pc sökülcek falan(((
günaydın canım kaydirigubbakcemile3oku oku bitmez sayfalar sen nasılsın
herkese günaydın, dünden beri herkes nasıl? topic dünden beri o kadar ilerlemişki bitiremedim
Canım emin ol ben de anlamadım neden verdiğini bu ilacı. Üstüne üstlük benim doktorum hamişmiş ve ben seni geçtim diye de espri yaptı:)) çok şirin bir bayan ya. Ben de neden verdiğini sorucam birdahaki gidişime inşallah. Herkes ayrı bişi diyor neye iyi geldiği ile ilgili. Aslında bugün ilacımı alınca prospektüsünden de anlarım inşallah. Size de yazarım canım.Sende durumlar nasıl?
iyyim iyyim ben bomba gibiyim bida öle bisurum olmadı bu saate kadar en azından
sende bişer yemeye gayret et
arifecim sanada günaydın canım nasılsın? bu sıralar topiğimize nazar değdi pek muhabbet yok herkesin çok işi var çooookkk
midem biraz daha iyi canımcım ama dünden beri açım ve midem bomboş karnım çok aç cokacimcoook
senin işler ne alemde kuzum herşey yolundadır umarım pek sık muhabbet edemiyoruz bu sıralar... doktora ne için gideceksin hayırdır?
burcu kız senin patrolar bu gün sabahtanmı geldi yoksa bir göz kırpıp çekip gitmişsin ordamısın şekerim? ne alemdesin? geçtimi sancıların kuşum?
neşecim akşam yalnız kalmışsın topikte bende vardım ama kimsecikler yoktu ben çıkmışım sen gelmişsin canım yaa...
bomba gibisin heee aman patlama:1shok:
sancın yoksa iyi güzel haber akıntı ne durumda peki tatlım?
arifecim iyyim şükür bişi yok kasık ağrılarım var ama belliki üşüttüm iş yeri ve durak mesafesi uzak ayaz oluyor üşüyorum o yüzden oldu sanırım
cerencim valla rkenden damladı patron doğru bildin hatta bugun çok yoğun olurum hem işim var hemde odam malum badan boya parke olcak masam yerinden kalkca pc sökülcek falan(((
Bugün çok iyiyim arifecim :) çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?