- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.101
ayyy gidemem ben iyi geliyo bana burası biraz daha takılcam beklesin benimkide bu akşam :)
sen yat dinlen cnm
aaa nur hoşgeldin canım nerdesin sen? hadi anlat bakalım ne oldu neler söyledi doktor?
canlarım beni merak etmiş kıyamam bebişim çok iyiymiş ense kalınlığı ölçüldü 1.5 normalmş ikili testimizi verdik kocaman olmuş teyzesi 11+4 bugün 5 cm olmuş
nurcum sağol hastamıyım onuda bilmim ya :)))
amanda içerde büyürmüş bebişimiz maşallah maşalah güzel haber verdin bize rahat uyku çekelim hepimiz iyi geceler kızlar bakayım bi neler yazmışınız diye
Kızlar ya doktor bugün bana progestan verdi o ne işe yarıyordu?
canim progestan adeti duzenliyor. 17-25. gunler arasi mi kullan dedi. yanlis bilmiyorsam progestan kullaninca tam 28 gunde adet oluyorsun ve 14. gun yumurtluyorsun. ama emin degilim.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
cerencim bugün nasılsın daha iyisindir umarım
burcuuu inşallah kötü bişey yoktur canım ama lütfen enkısa zamanda bi doktora görün aldınmı kocanıın gölünü kız.:)))))
nurcum maşallah allah nazarlardan saklasın annesi kocaman olmuş sağlıkla kucağına almak dileğiyle inşallah.
nesemese progestan ne işe yarıyor bilmiyorum ama kibelenin dediği gibiyse çok iyi bişeymiş hadi bakalım hayırlısı canım inşallah ile yararda kavuşursun bebişine (bana niye vermedi acaba şimdi merak ettim yarın gidicenm sormam lazım)
entelliye sıkma canını sen boşver burcucunun dediği gibi yap iş yerinde olan herşeyi kafaya takarsak belimizi doğrultamayız heralde cicim koy ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?