- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.081
inşallah canım ya bak bende panik oldum şimdi. dikkat et kendine lütfen... üşütmüş olma ihtimalin yüksek sıcak tut kendini ayaklarını belini ve özen göster kendine lütfen...
yok kız o işe derman var kaydirigubbakcemile3 bakarsın ilacım buduray artı 18 başlıyor galiba bizde yine
burcu cnm geçmiş olsun umarım önemli bi şey değildir sıkma canını ama ağrın artarsa ihmal etme git acile
iş yerlerindeki sorunlar bitmioki cnm biri bitio biri başlıo
bilmemkii
zorla azdırıcan beni bu halimle adamıda yoldan çıkarıcam heee
şuna bak kasığımda ağrım var diyor ama haşna fişnaya gelince hep varım diyor sen varya sen tam sopalıksın heeeklava:
yok bu akşamda ben izin vermiyorum olmaz. yat dinlen ters bir şeye sebep olma
canım merak etmeyin acillik bişi olursa benden önce kocam koşturu hastaneye işallah öylesine bi lekenlemedir aslında bebek için olsun dabikide henüz olmıcanı bildim için
burcu gittinmi ne demek o kız kotum yine kocamda bende mi var bi fransızlık :)
burcu gittinmi ne demek o kız kotum yine kocamda bende mi var bi fransızlık :)
ay kotum yine kocamda niye gülüyon diyo trip yapıyo kız bana hemen ilgilenem gelem şimdilik öpüyorum kızlar sizihihoyyyt sağlığınızaa:içelim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koptum gülmekten anlamında ama yazım hatası yapmışım
kocam trip yaıpyo ilglenmiyorum diye demiştim küsmüş bana banyo yapmaya girdi şimdi :1shok: kızlar kapayam bari ben bu akşam pc yi yarın yarım elma gönül alma işim var acık
ya ilahi burcu bende canlımı anlatıosun dedim kotum kocamda falan die :))) öldürdün beni ilahi benimkide karşımda oturuyo suratsız suratsız bu ifade demek isitioki ne zaman benle ilgilencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?