- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
slm arkadaşlar gebelik testi en en en erken ne zaman yapılır ben adetime 10 gün kala yaptım sonuç tek çizgi acaba erken yaptım diemi öle yoksa bebiş yok ondanmı öle lütfen cvpmafoldumben
meraba cnm hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah kusum[/B]
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim ..evet canlarım sabah yine test yaptım ve yine ikincisi silik çıktı.sabırsızlıkla pzt bekliyorum.dua edin de bi aksilik olmasın.
candy ve nilüfer cvplar için çok tşkler ama umudum kalmadı belirtiler var gıbıydı ama idrar yollarımda iltihap olduğu için ondanda olabılır bebişten dolayıda olabılır dıodum ama iltihaptanmış heralde nese hayırlısı zaten adetimden sonra iltihabın icabına bakıcam ama acıcıkta olsa bi ümit yok diil adetime 9 gün var inş. hamişimdir ama bu arada boş durmak yok kaydirigubbakcemile
melish inş. canım ya bende sen gibi bu ay karar verdim ve ilk denememis senin ne kadar var adetine inş. hamişisdirvereliniortak
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
2 Temmuzu meraklaa bekliyorum. İnşallah bu ay ilk denememizde bebişimiz olur. Hamile arkadaşları duyunca içim kıpır ediyorkaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende bebek istiyorum ama sigarayı bir türlü bırakamıyorum. çok içmiyorum zaten iyice azalttım fakat tamamen bırakamadım.benim gibi olan var mı?
kızlar benide alın aranızaaaabizde önümüzdeki ay başlıcaz insallah 27 sinde hastalancam buay bikere kaza yaptık adetten sonraki gün bişey olmaz b ay heralde ama hastalanayım başlıcaz calışmalara hayırlısıyla varmı yapmam gereken bişey sizce
tabii öyle angelcimm :teselli:[ı]Şu gebelİk testlerİnİ yaptırmak İÇİr dr gİttİmm
Önce muayene edelİm dedİ yok benn İİmm muayene olmıcamm test yaptırcamm dedİmm
ve muayene oldummm dr İsteĞİ Üzerİne
rahmİnde yara var dedİ İlaÇ ve fİtİl verdİİİ
ŞaŞtımm kaldımmm İlİŞkİde yanma ve akıntımm oluyordu ama normal zannedİyordummm Önce mutlaka doktora gİdİn derİmm bebİŞ yapmaya karar veren arkadaŞlarr
candy cİmm belkİ bu yÜzden tutmadı naedersİnn [/ı]
[ı]Şu gebelİk testlerİnİ yaptırmak İÇİr dr gİttİmm
Önce muayene edelİm dedİ yok benn İİmm muayene olmıcamm test yaptırcamm dedİmm
ve muayene oldummm dr İsteĞİ Üzerİne
rahmİnde yara var dedİ İlaÇ ve fİtİl verdİİİ
ŞaŞtımm kaldımmm İlİŞkİde yanma ve akıntımm oluyordu ama normal zannedİyordummm Önce mutlaka doktora gİdİn derİmm bebİŞ yapmaya karar veren arkadaŞlarr
candy cİmm belkİ bu yÜzden tutmadı naedersİnn [/ı]