Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm arkadaşlar gebelik testi en en en erken ne zaman yapılır ben adetime 10 gün kala yaptım sonuç tek çizgi acaba erken yaptım diemi öle yoksa bebiş yok ondanmı öle lütfen cvpmafoldumben

ama canım idrarda çıkmaski bazen gününü geçince bile idrarda çıkmıyo günün gelmeden hiç çıkmas kan testi yaptır eğer merak ediyosan onda muhakkak çıkıyo
ama üzülme bence belki hamilesin ama idrarda çıkmadı opuyorumnanaktan

evet canlarım sabah yine test yaptım ve yine ikincisi silik çıktı.sabırsızlıkla pzt bekliyorum.dua edin de bi aksilik olmasın.

candy ve nilüfer cvplar için çok tşkler ama umudum kalmadı belirtiler var gıbıydı ama idrar yollarımda iltihap olduğu için ondanda olabılır bebişten dolayıda olabılır dıodum ama iltihaptanmış heralde nese hayırlısı zaten adetimden sonra iltihabın icabına bakıcam ama acıcıkta olsa bi ümit yok diil adetime 9 gün var inş. hamişimdir ama bu arada boş durmak yok kaydirigubbakcemile

melish inş. canım ya bende sen gibi bu ay karar verdim ve ilk denememis senin ne kadar var adetine inş. hamişisdirvereliniortak

Son düzenleme:
meraba cnm hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah kusum[/B]

hb canısı ......amin herkes için inşallah :)

evet canlarım sabah yine test yaptım ve yine ikincisi silik çıktı.sabırsızlıkla pzt bekliyorum.dua edin de bi aksilik olmasın.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim ..

öncelikle çok geçmiş olsun ...çalışmalara devam :))

melish inş. canım ya bende sen gibi bu ay karar verdim ve ilk denememis senin ne kadar var adetine inş. hamişisdirvereliniortak

ay canım benim yaa ..biliyor musun canım ben ilk yaptım o kadar bekliyorum bakalım bir denemede olcak mı :))) eğer olmazsa devam edeceğim çalışmalara ...boş durmak yokk artık :)))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
2 Temmuzu meraklaa bekliyorum. ınşallah bu ay ilk denememizde bebişimiz olur. Hamile arkadaşları duyunca içim kıpır ediyorkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende bebek istiyorum ama sigarayı bir türlü bırakamıyorum. çok içmiyorum zaten iyice azalttım fakat tamamen bırakamadım.benim gibi olan var mı?

canım ben suan hamişim sigarayı hamile kalmadan 1ay önce bıraktım sonraki ayda hamiş kaldım bende senin gibi az içiyodum yemeklerden sonra aksam esimle içmek zevk veriyodu inan bana baska hiç bi kuvvet beni bukadarcık zevkimden vazgeciremezdi..ama sonra düsündüm dünyanın en güzel varlıgına sahip olmak ve ona zararlı olabilcek bişeyi bırakmamak büyük bir bencillikti...oan bıraktım ve 2aydır hatta gecti sigaraya el sürmedim canım hiç çekmiyor zamanla sende sogursun azar azar bırakamazssın birden bırak ve kararlı ol bebiş düsüncesi senin motivasyonun olsunnn sevgiler...

kızlar benide alın aranızaaaa bizde önümüzdeki ay başlıcaz insallah 27 sinde hastalancam buay bikere kaza yaptık adetten sonraki gün bişey olmaz b ay heralde ama hastalanayım başlıcaz calışmalara hayırlısıyla varmı yapmam gereken bişey sizce

Çalışmalara başlamadan 1 ay önce folic asit kullansan iyi olur.. yerimseniben

Son düzenleme:
[ı]Şu gebelık testlerını yaptırmak ıÇır dr gıttımm
Önce muayene edelım dedı yok benn ıımm muayene olmıcamm test yaptırcamm dedımm
ve muayene oldummm dr ısteĞı Üzerıne
rahmınde yara var dedı ılaÇ ve fıtıl verdııı
ŞaŞtımm kaldımmm ılıŞkıde yanma ve akıntımm oluyordu ama normal zannedıyordummm Önce mutlaka doktora gıdın derımm bebıŞ yapmaya karar veren arkadaŞlarr
candy cımm belkı bu yÜzden tutmadı naedersınn
[/ı]

tabii öyle angelcimm :teselli:
biz ne dedik sana, dr. git dr.a git demedik mi
link verdim incele diye
hiçççççç :mymeka:
büyük sözü dinleseydin böyle sıkıntılara girmezdin hiç :mymeka:

tabi cnm muhtemele n öledir inş çabuk geçerde bir an önce çalışıp tutturursunuz bebişi:Saruboceq:

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
brc1769 2 temmuz
ozge_og 4 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
blueangel42 16 temmuz

Son düzenleme:
slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…