Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hayırlısı olsun cnm ekledim senide uğurlu gelir inş

candy cim ama beni listeden silmişsin
ben de anne olmak istiyordum. bu liste herkese uğurlu geliyor
belki bana da gelirdi

günaydın kıslar
tüm hamişleri tebrik ederim:ecrin_bebek:
çoook sevindim kaydirigubbakcemile2
burada değildim şehir dışındaydım yazamadım
yeni tarihim 15 temmuz
candy akpak daha varmı bilmiyorum Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın

candy cim ama beni listeden silmişsin
ben de anne olmak istiyordum. bu liste herkese uğurlu geliyor
belki bana da gelirdi

silmişmiyim :uhm:
söle cnm bidaha tarihini ekliyeyim bi yanlışlık oldu galiba nie siliim kusum durduk yere senin tarihiopuyorumnanaktan

sağol cnmmmm

Teşekkür ederim candy inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Hem bu ay olursa kız gösteriyor çin takvimi :)Çifte mutluluk olur bizim için.Bu arada çin takvimi ne derece doğru ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tabii bu arada kız erkek olması değil ,sağlıklı bir bebek olması tek dileğimiz .

ufffff uffff canımm sıkılıyorrrr :gitme:

nieki cnmm :kedi:

rica ederim kusum Allah gönlüne göre versin inş

candy canımm bilmiyorum bebiş istiyorum rahim ağzı yarası için ilaca başladımm yumurtlama dönemim kaçacak bu ayy ilaçlar yüzündenn kaçırmak istemiyorumm :gitme:

candy canımm bilmiyorum bebiş istiyorum rahim ağzı yarası için ilaca başladımm yumurtlama dönemim kaçacak bu ayy ilaçlar yüzündenn kaçırmak istemiyorumm :gitme:

cnm üzme kendini stres yapma sakın önce iyileş arkasından hemen bebişin gelicek bak görürsünŞeniz

kızlar uzun zamandır giremiodum siteye adet olduktan sonra çok moralim bozuldu listede 13 hazirandı ama 8 inde geldi.adetim bittikten sonra doktora gittim muayene temiz çıktı yumurtamda iimiş hatta takip etti doktorcum çatladıını da söledi.şu ana kadar herşey yolunda.ama benim içimde bi umutsuzluk var sanki olmicakmış gibi neden bilmiorum.çok isteyip de 2 defa adet oldum heralde ondan çok istiyoruz çünkü bebişimizi.bende bunları yaşadım yokken. bu arada bi sürü sayfa okudum aman allahım saatlerdir okuyorum candy birkan çok sevindim ismi şimdi aklıma gelmeyen hamiş olan kıslar çok sevindim hepinize allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese özlemişim burayı opuyorumnanaktan

bu kadar anlattım adet tarihimide 8 temmuz yazarmısın candycim adetim düzensiz geldi bu ay o yüzden 1 ay beklicem

çok sğol cnm benim amin inşallah darısı başına sakın umutsuzluğa kapılma stres yapma olarmı bak herşey normalmiş hayırlısyla alıcaksın inş bebeğini kucaağına

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…