Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi hamiş olmayı dörtgözle bekleyen bir anne adayıyım :) Bu ay ilk defa denedik inşallah olur.Bende listeye yazılmak istiyorum.
Son adet tarihim 10 haziran ve beklediğim adet olma tarihi 6 temmuz.İnşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı bebişler verir.
candy cim ama beni listeden silmişsin
ben de anne olmak istiyordum. bu liste herkese uğurlu geliyor
belki bana da gelirdi
günaydın kıslar
tüm hamişleri tebrik ederim:ecrin_bebek:
çoook sevindim kaydirigubbakcemile2
burada değildim şehir dışındaydım yazamadım
yeni tarihim 15 temmuz
candy akpak daha varmı bilmiyorum Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
ufffff uffff canımm sıkılıyorrrr :gitme:
Teşekkür ederim candy inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Hem bu ay olursa kız gösteriyor çin takvimi :)Çifte mutluluk olur bizim için.Bu arada çin takvimi ne derece doğru ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tabii bu arada kız erkek olması değil ,sağlıklı bir bebek olması tek dileğimiz .
candy canımm bilmiyorum bebiş istiyorum rahim ağzı yarası için ilaca başladımm yumurtlama dönemim kaçacak bu ayy ilaçlar yüzündenn kaçırmak istemiyorumm :gitme:
ben şan adetimin 2. günündeyim kızlarrr ne zaman başlıyalım biz çalışmaya
ekledim mavililam hayırlısı olsun cnm stres yok olarmı
kızlar uzun zamandır giremiodum siteye adet olduktan sonra çok moralim bozuldu listede 13 hazirandı ama 8 inde geldi.adetim bittikten sonra doktora gittim muayene temiz çıktı yumurtamda iimiş hatta takip etti doktorcum çatladıını da söledi.şu ana kadar herşey yolunda.ama benim içimde bi umutsuzluk var sanki olmicakmış gibi neden bilmiorum.çok isteyip de 2 defa adet oldum heralde ondan çok istiyoruz çünkü bebişimizi.bende bunları yaşadım yokken. bu arada bi sürü sayfa okudum aman allahım saatlerdir okuyorum candy birkan çok sevindim ismi şimdi aklıma gelmeyen hamiş olan kıslar çok sevindim hepinize allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese özlemişim burayı opuyorumnanaktan
çok sğol cnm benim amin inşallah darısı başına sakın umutsuzluğa kapılma stres yapma olarmı bak herşey normalmiş hayırlısyla alıcaksın inş bebeğini kucaağına