Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.

AMAN TANRIM nekadar güsell birkancımmm hemde ikizz allahın takdiri görüyomusunn
gözünaydıncanım çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirir inşallah. bende ikizim olsun istiyorum allah nasipedersee..tekrarrr gözünaydın öpüyorum :nazar:

slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.

Ne güzelllll alkisalkisalkisinşallah bir sorun yoktur ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımmm benimde dün akşam kusma krizlerim tuttu mide bulantıları eşim dedi sen hamilemisin yoksa yok dedim yaaa heveslendirme beni şimdi daha 1 haftadır çalışıyoz hemen bulantı başlarmıki hamiş olsam :uhm:

amin amin aminn inş.
birkancım tebrik ederim yaa süper bi haber buuuu :lepi:
hayırlı sağlıklı olsunlar inş...

Ne güzelllll alkisalkisalkisinşallah bir sorun yoktur ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımmm benimde dün akşam kusma krizlerim tuttu mide bulantıları eşim dedi sen hamilemisin yoksa yok dedim yaaa heveslendirme beni şimdi daha 1 haftadır çalışıyoz hemen bulantı başlarmıki hamiş olsam :uhm:
en erken hamilelik belirtilerine bak istersen arkadaşım
döllenme döneminde de olabilir diye duymuştum ama emin değil
bi araştır

en erken hamilelik belirtilerine bak istersen arkadaşım
döllenme döneminde de olabilir diye duymuştum ama emin değil
bi araştır

şimdi baktım en erken hamilelik belirtilerine kasıklarda ağrı oluyomuş ara ara oluyor bende ama diğerlerinden pek uyan yok bana neyse heralde üşüttüm mideyi ondan oldu kusmalar heveslenmiyim ben şimdiden çok erken hem:sinifsinif:

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

candy benide ekle listeye 5-8 temmuz arası regl olmam gerekiyor

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
river 5temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

ekledim canım senide candy ben olmassam listeyi öne çekin die şeyetmişti ondan bende şeyettimdi :kedi:

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
river 5temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

ekledim canım senide candy ben olmassam listeyi öne çekin die şeyetmişti ondan bende şeyettimdi :kedi:
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

candy bacım bu ay olmadı temmuza yaz beni sıkı çalışıcam sös:p 16 temmuzhihoyyyt

peki cnm stres yok tımammıopuyorumnanaktan

anammm kuzum ne güsel bi haber bu sağlıkla gelsinler inş :Saruboceq::Saruboceq:

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
river 5temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

listenin en sonunda olmak ne guzel hic sormayin :umursamaz:

candy hamiş olmana çok sevindim diğer hamişlerede tebrikler allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
burada listeye benim yeni tarihi eklemeyi unutmuşsun heyecandan herhalde
yeni tarih 3 temmuz

candy hamiş olmana çok sevindim diğer hamişlerede tebrikler allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
burada listeye benim yeni tarihi eklemeyi unutmuşsun heyecandan herhalde
yeni tarih 3 temmuz

çok sağol cnm benim amin innş.ekliorum şikerim hemenopuyorumnanaktan

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Candy beni de eklermisin listeye bu ay da olmadı.:çok üzgünüm:Temmuz 20 de regl olacam.

amin inşallah canımm benimm yaaa :Saruboceq:
sağlıkla gelsin bebişlerin :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi hamiş olmayı dörtgözle bekleyen bir anne adayıyım :) Bu ay ilk defa denedik inşallah olur.Bende listeye yazılmak istiyorum.
Son adet tarihim 10 haziran ve beklediğim adet olma tarihi 6 temmuz.ınşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı bebişler verir.

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz