hımm anladım canım teşekkür ederim
bende gitmek istiyorum bakalım
birkaç gün sonra adet olcam bitsin giderim bende ama çok korkuyor ve utanıyorummm nasıl açıcammm :kedi:
CANDYYYY :)
ama yaaa beni inatla listeye eklemiyonnnn
benim sat : 07 haziran
bi sonraki de sanırım 04 temmuz :)
candy cim canım benim. çok tşk ederim. inş en tez zamanda ben de size müjdeyi veririm :)
kızlar yaa şimdi evde test yaptım ikinci çizgide var ama diğeri gibi net değil.arkadaşa gösterdim kesin hamilesin diyor.şu anda şoktayım yaaa dua edinde öle olsun.durup durup bakıyorum sonuca.sabah emin olmak için bi daha yapacağım.pazarteside doğru doktora.gelişmeleri yazarım .dualarınızı bekliyorum.allah ım bu duyguları tüm isteyen arkadaşlarıma tatdırsın.
kızlar yaa şimdi evde test yaptım ikinci çizgide var ama diğeri gibi net değil.arkadaşa gösterdim kesin hamilesin diyor.şu anda şoktayım yaaa dua edinde öle olsun.durup durup bakıyorum sonuca.sabah emin olmak için bi daha yapacağım.pazarteside doğru doktora.gelişmeleri yazarım .dualarınızı bekliyorum.allah ım bu duyguları tüm isteyen arkadaşlarıma tatdırsın.
selam kızlar bende bebek istiyorum ama sigarayı bir türlü bırakamıyorum. çok içmiyorum zaten iyice azalttım fakat tamamen bırakamadım.benim gibi olan var mı?
slm arkadaşlar gebelik testi en en en erken ne zaman yapılır ben adetime 10 gün kala yaptım sonuç tek çizgi acaba erken yaptım diemi öle yoksa bebiş yok ondanmı öle lütfen cvpmafoldumben
merhaba kıslar :) ben de bebiş yapmaya karar verdim :)) .şöyle anlatayım ; biz tayinciyiz 3yılımız var burda ,anneme de yakın oturuyorum .. 3 yıl içinde olursa anneciğimin faydasının olacağını düşünüyorum ve doğuya gittiğimde en azından bebeğim büyür ele avuca gelir ..inşallah Allahım kısmet edersee olsun istiyoruz ..hele eşim çook istiyor ..açıkçası ben hala kendimi toplamış değilim ,hem hazır hissediyorum kendimi hem de korkuyorum ona güzel bir gelecek sunabilecek miyim diye ..nasip bakalım tek denemede olduysaaa kısmetiyle gelecek demektir :)) yine yazarım reglime ne kaldı ki şurda :))isteyen herkese başarılar Allahın izniyle ..