- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.
slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.
amin amin aminn inş.slm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.
en erken hamilelik belirtilerine bak istersen arkadaşımNe güzelllll alkisalkisalkisinşallah bir sorun yoktur ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımmm benimde dün akşam kusma krizlerim tuttu mide bulantıları eşim dedi sen hamilemisin yoksa yok dedim yaaa heveslendirme beni şimdi daha 1 haftadır çalışıyoz hemen bulantı başlarmıki hamiş olsam :uhm:
en erken hamilelik belirtilerine bak istersen arkadaşım
döllenme döneminde de olabilir diye duymuştum ama emin değil
bi araştır
carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktancarides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
river 5temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
ekledim canım senide candy ben olmassam listeyi öne çekin die şeyetmişti ondan bende şeyettimdi :kedi:
candy bacım bu ay olmadı temmuza yaz beni sıkı çalışıcam sös16 temmuzhihoyyyt
carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
river 5temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
ekledim canım senide candy ben olmassam listeyi öne çekin die şeyetmişti ondan bende şeyettimdi :kedi:
candy hamiş olmana çok sevindim diğer hamişlerede tebrikler allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
burada listeye benim yeni tarihi eklemeyi unutmuşsun heyecandan herhalde
yeni tarih 3 temmuz