sağol tatlım haber verdiğin için :1hug:sonuç negatif çıkmış canım çok üzgündü ama olsun üzülmesin papatyammm bidahaki seferee inş
candyyy çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
darısı başımıza
senin 5. ayın mıydı bu ay?
candyyyyy
çok sevindim senin adına. umarım dünyalar güzeli bi bebeğin olur. hayırlı bi evlat olur inş.
darısı başıma :)
ben de bugun doktora gittim. ultrasonla baktı yumurtalarıma, rahmime. herşey normal. hamile kalamaman için hiç bi sebep yok ama sakın stres yapma dedi.
bi de smear testi yaptordım genel kontrol için. onun da sonucunu çarşamba günü alıcakmışım.
bu arada hele bi tane yumurtam vardı kocaman olmuş :)
lütfen bana da dua edin. hemen anniş olmak istiyorum.
allah isteyen herkese versin inş. hayırlısını......
candyyyyy
çok sevindim senin adına. umarım dünyalar güzeli bi bebeğin olur. hayırlı bi evlat olur inş.
darısı başıma :)
ben de bugun doktora gittim. ultrasonla baktı yumurtalarıma, rahmime. herşey normal. hamile kalamaman için hiç bi sebep yok ama sakın stres yapma dedi.
bi de smear testi yaptordım genel kontrol için. onun da sonucunu çarşamba günü alıcakmışım.
bu arada hele bi tane yumurtam vardı kocaman olmuş :)
lütfen bana da dua edin. hemen anniş olmak istiyorum.
allah isteyen herkese versin inş. hayırlısını......
candyy ailen eşin nasıl karşıladııı süppis yaparakmı söledin hamişlini hiç annatmadın ?
bulantın felan varmıı belirtiler başladımı yane
canım herkeş çok sevindi zemuszemus
eşim ben anlamıştım zaten hamile olduğunu dedi hareketlerim değişmiş:jeyyar:
bende biras duygusalık birasda gerginlik var o yüsden eşim benden korkuyo eyvah dio yandımkaydirigubbakcemile3
tabi bende bu muazzam dönemimi en güsel şekilde kullanıciğim inş eşime karşı keyfini çıkarta çıkartakaydirigubbakcemile3
bulantım daha çok yok inş çok olmadan atlatırım :Saruboceq:
sürekli midem kazınıyo ama çok iştahımda yok
ara ara kasıklarım ağrıyo göğüslerimde çok acıyo
sürekli uyuyasım var
şimdilik bu kadar cnm
ohh tadını çıkar vallaaa :)
mide bulantın olmaması çok güselll inş hiç olmasss
çok güsel bi hamilelik geçirirsin umarım
bizede dua ettt Şeniz
slm ksılarr,bizede dua edin,günüm2 temmuz benimde..
candy canım tebrik ederim Allah bağışlasın kuzunu beni de ekleyin,en yakın zmanda hamişlik listesine geçeris inş.
candy canım merak etmişsin.ben daha olmadım ama belimde felaket ağrı var.biraz daha bekleyip test yapacağım.gelişmelerden haberdar ederim.senin hamişlik nasıl gidiyor.rabbim çok rahat güzel hamilelik nasip edip sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.bekleyen tüm arkadaşlarda bu duyguları hayırlısıyla tatsın inş.
canım bişey sorucam
sende bebek yapmaya karar verdin galiba
dr.a genel kontrol içinmi yoksa hamile kalmaya engel bişeyin varmı yokmu öğrenmek içinmi gittin
bende bebek yapmadan önce bi gidip herşey normalmi diye baktırmak istiyorum
ama hiç gitmedim kadın dr.una
neler yapıyor alttan bakıyormu biraz anlatırmısın canım
Canım ben genel muayene için ayrıca bi de smear testi için gittim. önce yeni evlendiğimi ve bebek istediğimi, bu yüzden smear testi ve genel kontrol için geldiğimi söyledim. önce sandalyeye oturdum :) öncelikle smear testi için bi alet var. ağzı vidalı gibi. onu vajinaya yerleştirip ağzını açıyor. bi çubuk ibi bişeyler sıvı alıyor ya da doku bilemiyoum ne aldığını ama hiç acımıyor. sonra vajinal ultrasonla yumurtalarıma ve rahim duvarıma filan baktı. daha sonra da eliyle muayene etti. herşey normal dedi. ama sakın stres yapma dedi. çocuk yapmak düşüncesiyle cinsel ilişkiye girme dedi. yani kafandan çocuk düşüncesini at dedi. 3 gün sonra da smear testinin sobnuçlarını alıcam.