Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candyyy çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
darısı başımıza
senin 5. ayın mıydı bu ay?

candyyyyy

çok sevindim senin adına. umarım dünyalar güzeli bi bebeğin olur. hayırlı bi evlat olur inş.
darısı başıma :)
ben de bugun doktora gittim. ultrasonla baktı yumurtalarıma, rahmime. herşey normal. hamile kalamaman için hiç bi sebep yok ama sakın stres yapma dedi.
bi de smear testi yaptordım genel kontrol için. onun da sonucunu çarşamba günü alıcakmışım.

bu arada hele bi tane yumurtam vardı kocaman olmuş :)
lütfen bana da dua edin. hemen anniş olmak istiyorum.
allah isteyen herkese versin inş. hayırlısını......

candyyy çok sevindim canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
darısı başımıza
senin 5. ayın mıydı bu ay?

amin cnmcım.4.ayımdı cnm

çok sağol cnm benim herşeyin normal olduğuna çok sevindim kuzum.dualarım sizinle merak etme.inş tes zamanda sizdenede güsel haberler duyarız.öpt

canım bişey sorucam
sende bebek yapmaya karar verdin galiba
dr.a genel kontrol içinmi yoksa hamile kalmaya engel bişeyin varmı yokmu öğrenmek içinmi gittin
bende bebek yapmadan önce bi gidip herşey normalmi diye baktırmak istiyorum
ama hiç gitmedim kadın dr.una
neler yapıyor alttan bakıyormu biraz anlatırmısın canım

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
brc1769 2 temmuz
ozge_og 4 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

Son düzenleme:
candyy ailen eşin nasıl karşıladııı süppis yaparakmı söledin hamişlini hiç annatmadın ?
bulantın felan varmıı belirtiler başladımı yane

candyy ailen eşin nasıl karşıladııı süppis yaparakmı söledin hamişlini hiç annatmadın ?
bulantın felan varmıı belirtiler başladımı yane

canım herkeş çok sevindi zemuszemus
eşim ben anlamıştım zaten hamile olduğunu dedi hareketlerim değişmiş:jeyyar:
bende biras duygusalık birasda gerginlik var o yüsden eşim benden korkuyo eyvah dio yandımkaydirigubbakcemile3
tabi bende bu muazzam dönemimi en güsel şekilde kullanıciğim inş eşime karşı keyfini çıkarta çıkartakaydirigubbakcemile3
bulantım daha çok yok inş çok olmadan atlatırım :Saruboceq:
sürekli midem kazınıyo ama çok iştahımda yok
ara ara kasıklarım ağrıyo göğüslerimde çok acıyo
sürekli uyuyasım var
şimdilik bu kadar cnm

ohh tadını çıkar vallaaa :)
mide bulantın olmaması çok güselll inş hiç olmasss
çok güsel bi hamilelik geçirirsin umarım
bizede dua ettt Şeniz

slm ksılarr,bizede dua edin,günüm2 temmuz benimde..
candy canım tebrik ederim Allah bağışlasın kuzunu beni de ekleyin,en yakın zmanda hamişlik listesine geçeris inş.

candy canım merak etmişsin.ben daha olmadım ama belimde felaket ağrı var.biraz daha bekleyip test yapacağım.gelişmelerden haberdar ederim.senin hamişlik nasıl gidiyor.rabbim çok rahat güzel hamilelik nasip edip sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.bekleyen tüm arkadaşlarda bu duyguları hayırlısıyla tatsın inş.

aminn cnm çok sağol.hamişlik şimdilik iyi gidiyo ama çok hasaslaştım
inşallah bi hamiş haberinide senden duyarız merakta bırakma bizi emi

candy canım merak etmişsin.ben daha olmadım ama belimde felaket ağrı var.biraz daha bekleyip test yapacağım.gelişmelerden haberdar ederim.senin hamişlik nasıl gidiyor.rabbim çok rahat güzel hamilelik nasip edip sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.bekleyen tüm arkadaşlarda bu duyguları hayırlısıyla tatsın inş.

Canım ben genel muayene için ayrıca bi de smear testi için gittim. önce yeni evlendiğimi ve bebek istediğimi, bu yüzden smear testi ve genel kontrol için geldiğimi söyledim. önce sandalyeye oturdum :) öncelikle smear testi için bi alet var. ağzı vidalı gibi. onu vajinaya yerleştirip ağzını açıyor. bi çubuk ibi bişeyler sıvı alıyor ya da doku bilemiyoum ne aldığını ama hiç acımıyor. sonra vajinal ultrasonla yumurtalarıma ve rahim duvarıma filan baktı. daha sonra da eliyle muayene etti. herşey normal dedi. ama sakın stres yapma dedi. çocuk yapmak düşüncesiyle cinsel ilişkiye girme dedi. yani kafandan çocuk düşüncesini at dedi. 3 gün sonra da smear testinin sobnuçlarını alıcam.

CANDYYYY :)

ama yaaa beni inatla listeye eklemiyonnnn

benim sat : 07 haziran
bi sonraki de sanırım 04 temmuz :)

hımm anladım canım teşekkür ederim

bende gitmek istiyorum bakalım

birkaç gün sonra adet olcam bitsin giderim bende ama çok korkuyor ve utanıyorummm nasıl açıcammm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…