Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hımm anladım canım teşekkür ederim

bende gitmek istiyorum bakalım

birkaç gün sonra adet olcam bitsin giderim bende ama çok korkuyor ve utanıyorummm nasıl açıcammm :kedi:

yooo yooo sakın korkma, inan ki hiç acımıyor. birazcık baskı hissediyorsun ama o da anlık. bak benim canım çok tatlıdır. zaten bi jel sürüyor, kayıp gidiyor alet, anlamıyorsun bile. aa girdi mi oluyorsun kaydirigubbakcemile3

ayrıca utanma da, günde kaç kadın görüyorlar, onlar için çok normal. sen de rahat ol zemuszemus

evet smear testi yaptırdım bende korkmayın kıslar...hoşuna bile gidiyor insanın..içinde kayıyor yaakaydirigubbakcemile3

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
brc1769 2 temmuz
ozge_og 4 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorucam sizlere :)
ultrasonda bi tane yumurtam kocaman olmuştu demiştim ya hani. o çatlayınca mı hamile kalabilirim? çatladığını nasıl anlayabilirim ya da.
bi de ilişkiden sonra hani yatın 1-2 saat diyorlar ya, ben sabaha kadar yatıyorum hiç kalkmadan nerdeyse ama sabah kalktığımda sanki hepsi geri çıkıyor :)
anlamadım gitti :S

kızlar yaa şimdi evde test yaptım ikinci çizgide var ama diğeri gibi net değil.arkadaşa gösterdim kesin hamilesin diyor.şu anda şoktayım yaaa dua edinde öle olsun.durup durup bakıyorum sonuca.sabah emin olmak için bi daha yapacağım.pazarteside doğru doktora.gelişmeleri yazarım .dualarınızı bekliyorum.allah ım bu duyguları tüm isteyen arkadaşlarıma tatdırsın.

kızlar yaa şimdi evde test yaptım ikinci çizgide var ama diğeri gibi net değil.arkadaşa gösterdim kesin hamilesin diyor.şu anda şoktayım yaaa dua edinde öle olsun.durup durup bakıyorum sonuca.sabah emin olmak için bi daha yapacağım.pazarteside doğru doktora.gelişmeleri yazarım .dualarınızı bekliyorum.allah ım bu duyguları tüm isteyen arkadaşlarıma tatdırsın.

inşallah cnm benim hamilesin. bizi merakta bırakma emi.bugün yaptınmı sonuç ne

abooooo bi hamiş dahaaa inşallah ölesindir canım ama silik çıktıysa hamilesin bence bide kan yaptırr.. :CüvCüv: Şeniz

merhaba arkadaşlar
bakalım biz bu ay hamiş olabilecek miyiz? Eşimle heyecanla bekliyoruz. ve hamile arkadaşları duydukça ben heyecanlanıyorum

selam kızlar bende bebek istiyorum ama sigarayı bir türlü bırakamıyorum. çok içmiyorum zaten iyice azalttım fakat tamamen bırakamadım.benim gibi olan var mı?

selam kızlar bende bebek istiyorum ama sigarayı bir türlü bırakamıyorum. çok içmiyorum zaten iyice azalttım fakat tamamen bırakamadım.benim gibi olan var mı?

ben allahtan evlenmeden önce bırakmıştım zor oldu benim için ama ozamanlar eşim sigarayı bırakmam konusunda çok ısrarcı olunca bırakmak zorunda kaldım diyorum şimdi allah razı olsun meğer ne büyük bir dertten kurtarmış beni
:1rolleyes:

slm arkadaşlar gebelik testi en en en erken ne zaman yapılır ben adetime 10 gün kala yaptım sonuç tek çizgi acaba erken yaptım diemi öle yoksa bebiş yok ondanmı öle lütfen cvpmafoldumben

merhaba kıslar :) ben de bebiş yapmaya karar verdim :)) .şöyle anlatayım ; biz tayinciyiz 3yılımız var burda ,anneme de yakın oturuyorum .. 3 yıl içinde olursa anneciğimin faydasının olacağını düşünüyorum ve doğuya gittiğimde en azından bebeğim büyür ele avuca gelir ..inşallah Allahım kısmet edersee olsun istiyoruz ..hele eşim çook istiyor ..açıkçası ben hala kendimi toplamış değilim ,hem hazır hissediyorum kendimi hem de korkuyorum ona güzel bir gelecek sunabilecek miyim diye ..nasip bakalım tek denemede olduysaaa kısmetiyle gelecek demektir :)) yine yazarım reglime ne kaldı ki şurda :))isteyen herkese başarılar Allahın izniyle ..

slm arkadaşlar gebelik testi en en en erken ne zaman yapılır ben adetime 10 gün kala yaptım sonuç tek çizgi acaba erken yaptım diemi öle yoksa bebiş yok ondanmı öle lütfen cvpmafoldumben

cnm sen çok erken yapmışssın zaten ondan çıkmamaış olabilir gününü bekle geçsin öle yap bence

merhaba kıslar :) ben de bebiş yapmaya karar verdim :)) .şöyle anlatayım ; biz tayinciyiz 3yılımız var burda ,anneme de yakın oturuyorum .. 3 yıl içinde olursa anneciğimin faydasının olacağını düşünüyorum ve doğuya gittiğimde en azından bebeğim büyür ele avuca gelir ..inşallah Allahım kısmet edersee olsun istiyoruz ..hele eşim çook istiyor ..açıkçası ben hala kendimi toplamış değilim ,hem hazır hissediyorum kendimi hem de korkuyorum ona güzel bir gelecek sunabilecek miyim diye ..nasip bakalım tek denemede olduysaaa kısmetiyle gelecek demektir :)) yine yazarım reglime ne kaldı ki şurda :))isteyen herkese başarılar Allahın izniyle ..

meraba cnm hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah kusum

X