Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??

merhaablar... test vasra yapabilirsiniz büyük ihtimalle çıkar bence...

6 yıllık evliyim buarada hayatımızı yaşadık pek bebek aklımızda yoktu geçen ay ilk kez korunmadan birlikte olduk bi de ne göreyim hamile kalmışım. Ama malesef artık bronşit için kullandığım birsürü antibiyotik ilaçlar röntgenler den mi bilemiyorum çok kısa sürdü sevincimiz. Adet kanaması başladı ve artık bebek mebek yok :KK43: kan değerim de düştü gitti. Eşimin bu kadar bu konuda hevesli olduğunu hiç bilmiyodum sen kalk arkadaşlarına söyle kutlamalar yap falan bir kan testiyle :) daha ortada kese bebek falan bişey görmeden dereyi görmeden paçaları sıvadı çok üzüldüm sonra onun o hayal kırıklığı gözümün önünden gitmiyor. Öyle mutlu olmuştu ki anlatamam. Ben de artık ciddi ciddi ne yapılması gerekiyorsa bu konua yapmaya karar verdim. İşin garibi ben de hiç aklımda yokken sevmediğimden değil ama aman çalışırken kime bırakacam nasıl olucak nasıl edicez falan diye hep ertelerken ki artık nereye erteliyorum 75 liyim yaş da geldi geçiyor şimdi böyle birşey yaşayınca iyice değerli oldu hamile olmak .Bakalım kısmet ilk denemede kanda pozitif görmek ok harika bir duyguydu şuna bak hiç uğraşmadan hamile kaldm falan diye nasıl sevinmiştim. Bugün doktora gidip ne yapılması gerekiyor diye bir sorucam bakalım. Biraz gidip bayayım doktoru neden böyle oldu nasıl niçin niye bundan sonra nasıl olcak falan. Bi de alttan muayne eder herhalde. Kimyasal gebelik diyolar herhalde bu yaşadığıma ki Allahtan bildiğim kadarı ile öyle dış gebelik boş gebelik falan gibi sonrasında kürtaj olmak gerekmiyor kendi kendine biraz tutunup gidiyomuş. Neyse işte böyle Allahtan hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler herşey gönlünüzce olsun. İnşallah bu ay bütün isteyenler hamile kalsınlar hayırlı haberi kocalarına versinler. Çok farklı bir duyguymuş 1-2 gün yaşamış oldum gerçeğini ve tamamını yaşamak istiyorum.

Merhabalar kızlar nasılsınız biraz işleri hafiflettim gibi. nasılsınız inşaALLAH herşey yolundadur
Bat,Meryem,Yaman, Mardin4747 neler yapıyosunuz nasılsınız Hannem nerelerde Doktora gidip haber verecekti bize
ben mi gözden kaçırdım yoksa.

hepiciğinizi çok çok öpüyorum canlarım

Meryemcim resim eklemişsin teşekkür ederim ama bende bat gibi göremedim resmi bi daha denersen sevinirim
talha ve yareninde resimlerini işstiyorum saliha kızma ama senin çıtırın adını unuttum ben :KK43:
onunda ekleyin olurmuu
kızım uyuyor şimdi 5 dk bakayım dedim hepinizi çok öpüyoru
birde bu görüntü resmini nerden değiştiriyoduk ?

Hoşgeldin yamancım Bilge Sultan nasıl umarım ikiniz de iyisinizdir. Benim Fıstığın Adı İrem Nur :)

6 yıllık evliyim buarada hayatımızı yaşadık pek bebek aklımızda yoktu geçen ay ilk kez korunmadan birlikte olduk bi de ne göreyim hamile kalmışım. Ama malesef artık bronşit için kullandığım birsürü antibiyotik ilaçlar röntgenler den mi bilemiyorum çok kısa sürdü sevincimiz. Adet kanaması başladı ve artık bebek mebek yok :KK43: kan değerim de düştü gitti. Eşimin bu kadar bu konuda hevesli olduğunu hiç bilmiyodum sen kalk arkadaşlarına söyle kutlamalar yap falan bir kan testiyle :) daha ortada kese bebek falan bişey görmeden dereyi görmeden paçaları sıvadı çok üzüldüm sonra onun o hayal kırıklığı gözümün önünden gitmiyor. Öyle mutlu olmuştu ki anlatamam. Ben de artık ciddi ciddi ne yapılması gerekiyorsa bu konua yapmaya karar verdim. İşin garibi ben de hiç aklımda yokken sevmediğimden değil ama aman çalışırken kime bırakacam nasıl olucak nasıl edicez falan diye hep ertelerken ki artık nereye erteliyorum 75 liyim yaş da geldi geçiyor şimdi böyle birşey yaşayınca iyice değerli oldu hamile olmak .Bakalım kısmet ilk denemede kanda pozitif görmek ok harika bir duyguydu şuna bak hiç uğraşmadan hamile kaldm falan diye nasıl sevinmiştim. Bugün doktora gidip ne yapılması gerekiyor diye bir sorucam bakalım. Biraz gidip bayayım doktoru neden böyle oldu nasıl niçin niye bundan sonra nasıl olcak falan. Bi de alttan muayne eder herhalde. Kimyasal gebelik diyolar herhalde bu yaşadığıma ki Allahtan bildiğim kadarı ile öyle dış gebelik boş gebelik falan gibi sonrasında kürtaj olmak gerekmiyor kendi kendine biraz tutunup gidiyomuş. Neyse işte böyle Allahtan hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler herşey gönlünüzce olsun. İnşallah bu ay bütün isteyenler hamile kalsınlar hayırlı haberi kocalarına versinler. Çok farklı bir duyguymuş 1-2 gün yaşamış oldum gerçeğini ve tamamını yaşamak istiyorum.

RABBİM hayırlısıyla inşaALLAH sizi çok bekletmeden nasip eder. RABBİM gönlünüze göre versin. İnsan taki hamile kalana kadar bir bebeği ne kadar istediğini bilmez. şuna inan ki sen inşaALLAH hayırlısıyla hamile kal bebeğini kucağına al keşke bu duyguyu daha önce yaşasaydım diceksin. çünkü bu duygu bu sevgi hiç bir şeye benzemiyor. RABBİM bütün isteyenleri hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlar nasip etsin içinde de HANNEMMMMMMMM e inşaALLAHHHHHHHHHHHHHH

bu arada naz75 bizim topiciğimiz çok uğurludur:nazar::nazar::nazar::nazar: benden demesi çoğa kalmaz hamiş olursun ALLAH ın izniyle:KK1::KK1::KK1:

Merhabalar kızlar nasılsınız biraz işleri hafiflettim gibi. nasılsınız inşaALLAH herşey yolundadur
Bat,Meryem,Yaman, Mardin4747 neler yapıyosunuz nasılsınız Hannem nerelerde Doktora gidip haber verecekti bize
ben mi gözden kaçırdım yoksa.

hepiciğinizi çok çok öpüyorum canlarım

Hoşgeldin yamancım Bilge Sultan nasıl umarım ikiniz de iyisinizdir. Benim Fıstığın Adı İrem Nur :)

RABBİM hayırlısıyla inşaALLAH sizi çok bekletmeden nasip eder. RABBİM gönlünüze göre versin. İnsan taki hamile kalana kadar bir bebeği ne kadar istediğini bilmez. şuna inan ki sen inşaALLAH hayırlısıyla hamile kal bebeğini kucağına al keşke bu duyguyu daha önce yaşasaydım diceksin. çünkü bu duygu bu sevgi hiç bir şeye benzemiyor. RABBİM bütün isteyenleri hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlar nasip etsin içinde de HANNEMMMMMMMM e inşaALLAHHHHHHHHHHHHHH

bu arada naz75 bizim topiciğimiz çok uğurludur:nazar::nazar::nazar::nazar: benden demesi çoğa kalmaz hamiş olursun ALLAH ın izniyle:KK1::KK1::KK1:

Canımm nerelerdesin sen yaww özlettin kendini bizler iyiyiz şükür ben kendi adıma hala bebişin cinsiyetini öğrenmekle cebelleşiyorum :KK9::KK9: bakalım büyük ihtimal pzt yada salı hem 3lü testin sonucu cıkacak hemde ultrasona gircez bizim nazlı bebiş inat etmez gösterirse cinsiyetini tam süper olacak :KK1::KK1: sen nasılsın İremcikk nasıll

kızlar şimdi faceden okudum hannem bebeğini kaybetmiş yine ya nedir bu kızın çilesi durun detaylı bilgi alınca yazarım yine tam anlayamadım olayı..

yazacak bişi yok aslında diyecek de bulamıyorum.RABBİM verdi ve aldı:KK43:hayırlısı bu miş:KK43:teslim olmaktan başa çaremiz yok:KK43:(((((((((((((((((((((((

Nazik karşılaman ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saliha senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah.

[/B][/QUOTE]

hoşgeldin naz75 inşallah bu topik sanada uğurlu gelir salihanında dediği gibi
bu topik çok uğurlu ama kimsecikler uğramıyo dopuran hamile kalan kaçıyo
sende bırakma bizi olurmu..

Canımm nerelerdesin sen yaww özlettin kendini bizler iyiyiz şükür ben kendi adıma hala bebişin cinsiyetini öğrenmekle cebelleşiyorum :KK9::KK9: bakalım büyük ihtimal pzt yada salı hem 3lü testin sonucu cıkacak hemde ultrasona gircez bizim nazlı bebiş inat etmez gösterirse cinsiyetini tam süper olacak :KK1::KK1: sen nasılsın İremcikk nasıll

canım benim bu aralar baya işim var fırsat buldukça kaçıp geliyorum. inşaALLAH testiniz temiz çıkar canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşaALLAH. İrem babannesiyle oynuyodur bu saatlerde diş çıkarıyoruz yıprandı kızçem. buna da şükür :)

yazacak bişi yok aslında diyecek de bulamıyorum.RABBİM verdi ve aldı:KK43:hayırlısı bu miş:KK43:teslim olmaktan başa çaremiz yok:KK43:(((((((((((((((((((((((

Hannem dediğin gibi ne denilir bilmiyorum Yüce RABBİM hakkında ne hayırlısıysa onu versin üzülme derim ama kolay değil yaşadıkların RABBİM elini bırakmasın yar ve yardımcın olsun. ALLAH ın sınavı da bebeklerin canım sakın isyan etme Dediğin gibi O verdi ve O aldı Kurbanım bize Layık görüp verdiği her derde. Biliyorum dediklerimin hepsi boş ama tek gerçek var o da DUA. DUAMDASIN canım benim RABBİM elini bırakmasın.

Nazik karşılaman ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saliha senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah.
[/QUOTE]

Sürekli bekleriz canım hemen öyle bir selam verip kaçmak yok :)

[/B]

:)çok teşekkür ederim. Resimdeki ufaklık senin dimi? Allah bağışlasın

hoşgeldin naz75 inşallah bu topik sanada uğurlu gelir salihanında dediği gibi
bu topik çok uğurlu ama kimsecikler uğramıyo dopuran hamile kalan kaçıyo
sende bırakma bizi olurmu..

Bir dahakine hayırlı haberlerini alırız inşallah hannem arkadaşın hepinizin yazdığı gibi allah'ın da işine karışılmıyor. Bunda da vardır bir hayır. Dualarım sizlerle

kızlar şimdi faceden okudum hannem bebeğini kaybetmiş yine ya nedir bu kızın çilesi durun detaylı bilgi alınca yazarım yine tam anlayamadım olayı..

saliha sorma ya faceden okuyunca bende çok üzüldüm
nedir bu kızın çilesi ya ama inşallah onunda er yada geç kucağı dolacak..

naz bırakma kız bize takıl hayatını yaşa evet benim canım o resimde daha bir haftalık
şimdi 9 aylık oldu bal kızım..

siz nezamandır yazışıyorsunuz burda hep burda mı tanıştıktan sonra bebişkon doğdu?

saliha sorma ya faceden okuyunca bende çok üzüldüm
nedir bu kızın çilesi ya ama inşallah onunda er yada geç kucağı dolacak..

naz bırakma kız bize takıl hayatını yaşa evet benim canım o resimde daha bir haftalık
şimdi 9 aylık oldu bal kızım..

ben burda bütün gün onların resimlerine bakayım ki benim de sizinkiler kadar tatlı bebeğim olsun.

:KK5: Hannem cnm ya çok üzüldüm ama keşke elimizden bişey gelse
sana şunu diyeceğim ümmü sübyan yeli diye bişey var inanırmısın bilmem ama bi hocaya gitsen tabi karar sizin hatta burdada böle bi topik vardı bi ara bi araştır istresen ama bu kadarına da üzülmemek elde değilki :KK14: Rabbim sabrını versin cnm dilerim herşey eskişlerini 1 dk da unutturacak kadar güzelleşir hayatında

diğer hatunlar nasılsınız bakalım bilgem uyurken 2 dk kaçamak yapayım dedim inş herkes iyidir özledim sizi walaa ne güzel eskiden bol bol takılırdık ama napalım artık yoğunluk belli dilerim hannem ve isteyen herkes bu duygulara kavuşur

naz 75 arkadaşım maşallah sizde baya beklemişsiniz ama olsun bebek olmadan yaşamakta güzel tez zamanda bi bebek dilerim sanada

mardın cnm senin cinsiyet noldu bakalım

bizde bugün 36 günlük olduk büyüyoruz bugünlerde kızım gülmeye başladı çok güel bişey yaaa :KK16: Gitgide sevgiside büyüyor içimde yiyesim içime sokasım geliyor kuzumu rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza

herkesi öpüyorum çok :KK34:

kızlar merhabaaa.. sanırım bi 10 gün daha girmesem 1 ay olucak yazışmayalı... ben devamlı giren arkadaşlar kadar şanslı diilmişim önceden ne güzel giriyodum

yazamasamda okuyodum şimdi 1 aydır onuda yapamıyorumm neyse kızlarrrrr benim de size güzel haberlerim var..:KK66::KK66::KK66:

11-14 hafta taramasına gittik bebişim maaşallah herşeyi yerinde..down sendorumuda yok dedi çok şükür... şuan 3 ay 1 hafta 4 günlük falan olduğu halde bize

cinsiyetini gösterdi tabii doktor bunu kesin olmamakla birlikte olasılıkla söylüyorum dedi ve bebişim önce sırtını bize dönmüşken sonra gösterdi ve sanırım oğlum

olucak :nazar::nazar: küçücük bişi gördük :KK9::KK9: çok sevinçliyim anlatamam :KK52: bende hamişim ve bi oğlum olucak rabbimin izniyle:KK49::nazar::emir_bebek:

rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin kucaklarını boş bırakmasın...

hannemcim çok üzüldüm rabbim çoookkk sabır versin..:KK14: allah yardımcın olsun...

yamancım bilge sultan da ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah allah bağışlasın rabbim nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh :nazar::nazar::KK71:

batçım sanırım benim veletde senin kız gibi yaramaz olcak bi rahat durmadı ultrasonda 1 sağa dönüyo 1 sola kolunun biri kalkıyo biri iniyo oyy yerim ben onları yaww :))

mardin4747 benimde 3 lü testte çıktı cinsiyeti doktor biraz fazla bastırınca hissediyolar ve dönüyolar benimki gösterdi küçüçük pipisini:KK1::KK9: (umarım yasak değildir

böle yazmak) inşallah seninkide gösterir eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim hayırlısını versin sanada..:13:

naz75 sende hoşgeldin canımmmm:KK64:

arkadaşlar hepinizi çokk öptüm artık akşamları girebilirsem giricem hepinizi çok seviyorumm.. nolur gelen kaçıyo demeyinn :KK43:(

aklım hep burda ama hamileliğimin ilk zamanları hiç güzel geçmedi(yine bunada şükürde) çok mide bulantım oldu ve çalıştım izin de alamadım şuan yeni yeni iyiyim

ondada işyerinde netleri takip altına aldılar görürler diye giremiyorum neyse aklım hep burda kendinize ii bakınnn hepimizede

maaşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım:KK25::KK25::KK25::KK25: bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :))) :KK1::KK1::KK1::KK1:
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

X