aynen canim hayirlisi boylemis demekki ..eniste ye is var ama calisacak insan yok malesef her isi begenmiyor beyfendi masa basi is olucak onaa ama oda emeklemeden kosmak istiyorr..esim geldi gelesi 5 dk durmadi geldigi ay basladi ne is olsa gitti temizlige kadar gitti yeterki is olsun dedi.ama bizim eniste beyin midesi bulaniveriyorr oyle islere gelmeiyor armut pis agzima dus diye bekliyor istee..napicaksin basa gelen cekiliyor boyle bi enistemiz var kardesimde tam tersi 5 dk durmaz is diye cok caliskan iksi ters insanlar yanii :)hayırlısı böyleymiş meryemcim vakti zamanı gelince oda anne olacak elbet rabbimin izniyle evet biliyorum bencede erken birde eşi çalışmıyormuş daha kötü olurdu onlar için eşi neden başlamadı hala işe bulamıyomuki neyse canım haklarında hayırlısı olsun inşallah enişten bulur işte kardeşinde rahat eder..
maşallah baya geçmiş haftaların inşallah 3lü taraman temiz çıkar canım ben 4 aylıkken öğrenmiştim fakat keisnliğini 7. ayda öğrendim çünkü kızım bacaklarını açıp göstermiyodu ama tahmin doğru çıktı senin oğlun olacak bence içimden öyle geçiverdi birden..
bizim 12.haftada tam 3 yalikti oglusum olacagini ogrenmistikk senindee soyler ama kesin olarak 16 17.haftalarda belli o luyorr:)hadi hayirlisii bu sene erkek senesii:)
inşallah canım yarın gidiyoruz minnakımla doktorabizde 15.haftaya gircez 2gün sonra bakalım umarım tahmin eder doktorumuz heyecandan ölcem yoksa Valla senin içine doğan herkesin içine doğuyo herkes oglun olacak diyo bende eşimde kız istiyoruz ama hayırlısı olsun bakalımm Dua edin bizim için güzel Anneciklerrr öpüyorum hepinizi yarın Allahın izniyle güzel haberlerimizi veririrz mucukkkk
Canım bende 14+4deyim bakalım geçen sefer bir dahaki gelişine tahmin edebilirz demişti çok heyecanlıyım o yüzdenBu sene erkek senesi diyorlar kız istiyoruz eşimle ama Allah hayırlısını versin tabiki bakalım yrn neler olacak heyecandan uyuyabilirsem tam süper olacak
canim rabbim eli ayagi duzgun sapasaglam dogmayi nasip etsin kizda erkekte senin êvladin rabbim gonlunuzden geceni versin insallahh...en onemlisi saglikli bi sekilde dunyaya gelmesii,,rabbim hayirlisini nasip etsin insallahh
Amiinnn Canım beniiimmm bugün o kdr mutlu o kadar duygu doluyum ki bir an önce bebeğime kavuşma hevesi heyecanı var içimdeMükemmel tarifi imkansız bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallahh Kız erkek gerçekten önemli değil dediğin gibi ikiside evlat tadılması gereken en güzel en büyük duygu bugün gördük Allahımın MUcizesiniiii bebeğimiziii O kdar tatlıydı ki anlatamam Annesi gibi nazlı uykucu inatçıı Doktor ne yaptı ne ettiysede göstermedi cinsiyetini göbeğimi sarsa sarsa bir hal oldu Adamcağız yokkk tık demedi minnak nazlı kuşummmm ben onu yerimmm Allahım saglıkla sıhhatle kucagımıza da almayı nasip etsin inşallahh Bacaklarını bagdaş kurmuş göbeğine dolamış inat edercesine açmıyo bacaklarını Artık en son göbeğimi sarsa sarsa doktor net birşey diyemicem ama %51 erkek gibi dedi yinede siz beklemede olun dedi :44::44: Bir dahaki gidişimize belli olurmuş 3lü testimizde haftaya salıya kaldı o zaman tam 16haftaya giriomuş ense kalınlıgına fln baktı hep herşeyi normal saglıklı bir bebek maşallah dedi Allahıma sonsuz şükürrr...
Selam canlarrrrrr
yazmak için baya ara veriyorum kusura bakmayın nolur
bat dişiniz hayırlı olsun akşam rüyamda kızımın dişi çıkmış gördüm senden haber alacağımaymış demekki
sağlıklı dişleri olsun yavrunun
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bilgemi emzirdim uyuyor şimdi şükür iyiz artık lohusa psikolojisini atıyorum yavaştan bugün 28 günlük olduk
hamdolsun göğüs ağrılarımda geçiyor
aklınızda olsun tek çare e vitamini alıp patlatıp göğüs ucuna sürmek 5-10 dk beklemek tabi emzirmeden iyice temizleme jeliyle yıkamalısınız sonrada bal sürmek yine yıkayarak emzirmek ne denediysem bi bunlar işe yaradı
bu arada 8 kilo almıştım 10 kilo verdim şimdi hamilelik öncesindende zayıfım çok şükür rabbime endişelerim hep yersiz çıktı pozitif düşünmek en iyisi tek korkum göbekti yani bilgenin göbeği hakkaten onda sorun yaşadım tam 13 günde düştü iltihaplandı size tavsiyem hiçbişeyden korkmayın ne korkarsak o başımıza geliyor ben bunu anladım
doğum yapmamış kişilerde asla ama asla normal doğumdan korkmayın ilk dakikadan beri kızımla kendim ilgileniyorum çok kolaydı doğum hemde sonrası çok rahat oluyor
hannem içinde çok seviniyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin ona ve olmayan isteyen herkese
annelik çok güelmiş ya rabbim hepimize sağlıklı bahtı açık uzun ömürlü evlatlar versin
çok zor bi hamilelik yaşadım biliyosunuz kusma bulantı son ayda nefes alma zorlukları ama inanın 28 günlük bebeğim ama şimdi bile 2. Olsun isterim yani o derece muhteşem
önceleri karnımda taşıdım kızımı şimdi ciğerime sokasım geliyor çok şükür rabbime bu muhteşem duyguyu yaşattığı için dilerim herkese nasip olsun
kızım uyanıyor yine girerim öpüyorum sizi ağlamaya başladı bilgemmmm
çoook öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
insallah hep iyi guzel haberlerini alir sapa saglam kucagina alirsin bebeginii.rabbim onu korusunn insalllahhh.olmayan herkeze naip etsin
Aminn cnm Aminn Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın doktorumuza gidiyoruz yine 3lü taramamız yapılacak Allahın izniyle herşey güzel olacak diye düşünüyorum öylede olur inşallahh yrn tekrar ultrasona girmek istiyorum bebikimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum yaa geçen sefer göstermemişti doktorum % 51 erkek dedi hayırlısı olsun bakalıımm bu gece uyku biraz zor gelir
hayirli haberlerle gelirsin insallahh canimmm
teşekkürr ederimm canımm 3lü test için kanımızı verdik 3gün içinde sonucu çıkacakmış doktorumuza da ugrayalım ultrasona girelim dedik ama kabul etmediDaha bir hafta oldu sen ultrasona gireli öyle sürekli girmek iyi değil dedi sonuc cıksın pazartesi günü hem sonuca hem cinsiyete bakarız dedi bizde kuzu kuzu evimize döndükk bugün görümcemin bebeği içinde alışverişe çıktık kayınvaldem bizim bebişede zıbınnn agız bezi bide tavsanlı alt aldııı Cok guzeller ama yaa biran önce cinsiyetimşiz belli olsada bizde alsak artık bişeylerr
yerim senin bebeğinin ağız bezini maşallah baya büyümüşsünüz çok güzel şeyler yaa rabbim herkese her isteyene annelliği taddırsın muhteşem bişeymiş cidden
inşallah bu sefer gösterir kutumu pipi mi artık her neyse ordaki hayırlı evlat olsunlarda
Yaramaz talhamm