selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??
Meryemcim resim eklemişsin teşekkür ederim ama bende bat gibi göremedim resmi bi daha denersen sevinirim
talha ve yareninde resimlerini işstiyorum saliha kızma ama senin çıtırın adını unuttum ben
onunda ekleyin olurmuu
kızım uyuyor şimdi 5 dk bakayım dedim hepinizi çok öpüyoru
birde bu görüntü resmini nerden değiştiriyoduk ?
6 yıllık evliyim buarada hayatımızı yaşadık pek bebek aklımızda yoktu geçen ay ilk kez korunmadan birlikte olduk bi de ne göreyim hamile kalmışım. Ama malesef artık bronşit için kullandığım birsürü antibiyotik ilaçlar röntgenler den mi bilemiyorum çok kısa sürdü sevincimiz. Adet kanaması başladı ve artık bebek mebek yokkan değerim de düştü gitti. Eşimin bu kadar bu konuda hevesli olduğunu hiç bilmiyodum sen kalk arkadaşlarına söyle kutlamalar yap falan bir kan testiyle :) daha ortada kese bebek falan bişey görmeden dereyi görmeden paçaları sıvadı çok üzüldüm sonra onun o hayal kırıklığı gözümün önünden gitmiyor. Öyle mutlu olmuştu ki anlatamam. Ben de artık ciddi ciddi ne yapılması gerekiyorsa bu konua yapmaya karar verdim. İşin garibi ben de hiç aklımda yokken sevmediğimden değil ama aman çalışırken kime bırakacam nasıl olucak nasıl edicez falan diye hep ertelerken ki artık nereye erteliyorum 75 liyim yaş da geldi geçiyor şimdi böyle birşey yaşayınca iyice değerli oldu hamile olmak .Bakalım kısmet ilk denemede kanda pozitif görmek ok harika bir duyguydu şuna bak hiç uğraşmadan hamile kaldm falan diye nasıl sevinmiştim. Bugün doktora gidip ne yapılması gerekiyor diye bir sorucam bakalım. Biraz gidip bayayım doktoru neden böyle oldu nasıl niçin niye bundan sonra nasıl olcak falan. Bi de alttan muayne eder herhalde. Kimyasal gebelik diyolar herhalde bu yaşadığıma ki Allahtan bildiğim kadarı ile öyle dış gebelik boş gebelik falan gibi sonrasında kürtaj olmak gerekmiyor kendi kendine biraz tutunup gidiyomuş. Neyse işte böyle Allahtan hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler herşey gönlünüzce olsun. İnşallah bu ay bütün isteyenler hamile kalsınlar hayırlı haberi kocalarına versinler. Çok farklı bir duyguymuş 1-2 gün yaşamış oldum gerçeğini ve tamamını yaşamak istiyorum.
Merhabalar kızlar nasılsınız biraz işleri hafiflettim gibi. nasılsınız inşaALLAH herşey yolundadur
Bat,Meryem,Yaman, Mardin4747 neler yapıyosunuz nasılsınız Hannem nerelerde Doktora gidip haber verecekti bize
ben mi gözden kaçırdım yoksa.
hepiciğinizi çok çok öpüyorum canlarım
Hoşgeldin yamancım Bilge Sultan nasıl umarım ikiniz de iyisinizdir. Benim Fıstığın Adı İrem Nur :)
RABBİM hayırlısıyla inşaALLAH sizi çok bekletmeden nasip eder. RABBİM gönlünüze göre versin. İnsan taki hamile kalana kadar bir bebeği ne kadar istediğini bilmez. şuna inan ki sen inşaALLAH hayırlısıyla hamile kal bebeğini kucağına al keşke bu duyguyu daha önce yaşasaydım diceksin. çünkü bu duygu bu sevgi hiç bir şeye benzemiyor. RABBİM bütün isteyenleri hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlar nasip etsin içinde de HANNEMMMMMMMM e inşaALLAHHHHHHHHHHHHHH
bu arada naz75 bizim topiciğimiz çok uğurludurbenden demesi çoğa kalmaz hamiş olursun ALLAH ın izniyle
Canımm nerelerdesin sen yaww özlettin kendini bizler iyiyiz şükür ben kendi adıma hala bebişin cinsiyetini öğrenmekle cebelleşiyorumbakalım büyük ihtimal pzt yada salı hem 3lü testin sonucu cıkacak hemde ultrasona gircez bizim nazlı bebiş inat etmez gösterirse cinsiyetini tam süper olacak sen nasılsın İremcikk nasıll
yazacak bişi yok aslında diyecek de bulamıyorum.RABBİM verdi ve aldıhayırlısı bu miş teslim olmaktan başa çaremiz yok (((((((((((((((((((((((
[/QUOTE]Nazik karşılaman ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saliha senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah.
hoşgeldin naz75 inşallah bu topik sanada uğurlu gelir salihanında dediği gibi
bu topik çok uğurlu ama kimsecikler uğramıyo dopuran hamile kalan kaçıyo
sende bırakma bizi olurmu..
kızlar şimdi faceden okudum hannem bebeğini kaybetmiş yine ya nedir bu kızın çilesi durun detaylı bilgi alınca yazarım yine tam anlayamadım olayı..
batttttttttttttttt nasılsın ben çok kötüyüm hannem içimi yaktı resmen
saliha sorma ya faceden okuyunca bende çok üzüldüm
nedir bu kızın çilesi ya ama inşallah onunda er yada geç kucağı dolacak..
naz bırakma kız bize takıl hayatını yaşa evet benim canım o resimde daha bir haftalık
şimdi 9 aylık oldu bal kızım..