Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Canımmm hayırlı ugurlu olsun o güzel meleğin o kadar güzel anlatmışsın ki okuyunca duygulandım bende Allah bizede nasip eder inşallah o duyguları yaşamayı bebeğini ve seni nazarlardan korusun Alllah benden sana ve kızına dogum hediyesi ancak burdan nazar boncugu gonderebılıorum cnm kabul edin

Valla o kadar güzel anlatmışsınız ki Annelik duygularını pıtır pıtır döküldü hemen gözlerimden yaşlar Zaten sulugözdüm iice sulugöz oldum sizin yazılarınızı okudukca daha da heyecanla bekliyorum meleğimiii

Evet Eevet bende o hamişlerden oluyorum bu Topik banada şans getirdi umarım en kısa zamanda sana da ugur getirir

Ayy cnm ya pcyi acık bırakıp mutfaga gitmiştim başka topikteydim o arada da aralık anneleri 2011 topıgındeydım :78::78: hadi hayırlı olsun meleğinin süt beyazı dişleriiii yerimm onu bennnn maşallah maşallahh

sinirlenme güzel dünürüm bende işlerden pek fazla fırsat bulamıyorum. alınma hemen aaaaaa küsme bize tamam mıııı

ah canım benim ya ne kadar güzel yazmışsın öyle RABBİM sağlık sihhat versin minik sultana

hayırlı olsun batcım iniciniz köpek dişi kadar sağlam olsun :) :)

evet meryemcim ya bende 74 kiloyum bunalıma gircem nerdeyse ne giysem yakışmıyo duba gibiyim aynen. ühüüü

canımbenim sen yürüyüş seviyodun yürüyüşlerini aksatma ben çok kilolu değilim ama göbek çok bendede ve hiç diyet yapmadım bu yaşıma kadar göbeğimin gitmesini istemiyorum bi yandanda göğüsler büyük göbek giderse onlar kabak gibi çıkacaklar ortaya benim bu hiç hoşuma gitmez o yüzden takmamaya çalışıyorum inşallah sende istediğin kiloya kavuşursun..

sağol canım ya darısı sana inşallah nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntı yoktur inşallah cinsiyet belli oldumu senin..

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)

canım benim limonu hiç duymadım ben karbonatı duymuştum denedim ben ama işe yaramamıştı bende bence sen böyle şeylere pek umut bağlama ovulasyon testleri var burda bi arkadaşımız kullanmıştı o onu kullanarak hamile kaldı hemde tek ilişkiyle ..

slmm kizlar nasilsinizz biz iyiyizz..bugun burada tatill evdeyimm talhayllaa uyuyor simdii sipaaa..erkendenn uyaniyor sonradaa biz kalkinca o geri uyuyorr uyanikk

bat canim ya ben eskiden cok yuruyordum ama simdi bu kaldigim yerde etraf okadar musait olmadigi icin yurumuyorum aslinda annemlere yurume gidebilirim ama annemde calisiyor oyuzden yurumuyorum kimse olmuyor evde yaa ama simdi diatteyim evde spor yapiyorum trampolin aldim evde zipliyorum ondaa ise yariyormuss bakalim haftada 4 5 gun yapicam insallah izne kadar zayiflarim yaaa cok istiyorumm cok kilo aldim ben yaaa morelim bozuluyor malesefffffff:)ama istemek cok onemli tabi insallah vericemm
kizlar sizler nasilsinizz :)

kizlarr niye hic girmyiosunuz yahuuuu hic kimseler yokk sikayet eede ede bidaha girmicem yaaa

valla meryemcim ben giriyorum kimse yazmayınca benimde yazasım gelmiyo bikimiz kaldık hergün giren salihada
kayboldu yaman uzun süre girmez hannemde yok ortalıkta nerde bu kızlar ya..

kızlar bu ara benim işlerim baya yoğun canlarım girip mesaj atacak vaktim olmuyo. kırılmayın olurmu seviyorum sizi

kızlar merhaba ben de bebiş yapmaya yeni karar verenlerdenim
bu ay ilk denemem
25 haziran da akibetim belli olucak
beni de aranıza alır mısınızzz

sağol canım ya darısı sana inşallah nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntı yoktur inşallah cinsiyet belli oldumu senin..

teşekkür ederim canımm şimdilik iyi gidio hamişlik kusmalarım zaten fazla olmuyodu şükür şimdi tamamen kesildi ama tiksinme bunaltılar devam edio 14.haftamdayım işte henüz belli olmadı cinsiyeti pzt yada salı doktora gitcez o zamana öğreniriz sanırım 3lü taramam da yapılcak o gün bakalım hayırlısı olsun sizin cinsiyetler ne zaman belli olmuştu acaba öğrenebilir miyim ki önümüzdeki haftaya :44:

bu ay ilk denemem

ne demek canım aramızdasın sormana gerek yok inşallah ilk aydan tutturursun haberlerini bekliyoruz ..

maşallah baya geçmiş haftaların inşallah 3lü taraman temiz çıkar canım ben 4 aylıkken öğrenmiştim fakat keisnliğini 7. ayda öğrendim çünkü kızım bacaklarını açıp göstermiyodu ama tahmin doğru çıktı senin oğlun olacak bence içimden öyle geçiverdi birden..

yeni gelen arkadass hosgeldinnnnn aramizaa tabikide alirizda bu ara cok sessizz

bat canim hakilisin bizden baska ugrayan yok artik olsun napicannnnn

salihaaa kolay gelsin canim firsat buldukca gel garii

evettttttttttttttttttttttttttttttttttttt bacilarr gecen cuma basladimm diatt yapmayaa daha dogrusu saglikli belnemeyee bugun itibariyle 2 kilo vermis bulunmaktayim ve cok mutluyummm hedefimm daha 11 kiloo insallahh vericem allahin izniylee bu sefer kesin kararliyimm insallahhhhhhhhhhhhh

ve bi haber daha pazartesi kesin olucakkk ama galiba teyzeee oluyorumm kardesim hamile olabilir dun doktora gittik gunu 10 gun gecikti ama idarda negatif halaaa doktor var bisey ama daha kalb atislari yok dedii kan aldilar pazrtesi ogrenicezz :)hadii hayirlii olsun gariii

Son düzenleme:
bu ay ilk denemem

ay okuyunca dedimki ne güzel bi kararr...ey ben daha veremedim o kararı yaaa...

bizim 12.haftada tam 3 yalikti oglusum olacagini ogrenmistikk senindee soyler ama kesin olarak 16 17.haftalarda belli o luyorr:)hadi hayirlisii bu sene erkek senesii:)

nasılsınız yeni ahberler olmadan girmek istemiyorum.gerçi şimdi de yok ama yarın dr gitmeye karar verdim inş:)dua edin sağlıklı bir şekilde görem yavrumu:)paylaşacağım sizinle inş öpüyorum RABBİME EMANET EDİYORUM SİZİZİİİİİİ:)

canım hem kilona hemde teyze oluşuna ikisinede gözün aydın olsun diyetinde inşallah hedeflediğin kiloya erişirsin kardeşinede sorunsuz 9 ay diliyorum..

canımbenim ya hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin olumsuz düşünme sende ALLAHA EMANET OL canım arkadaşım kendine ve bebişine iyi bak

canimy a malesef teyze olamiyorummmmmmmmmmmmm hahaha...erkenden soyledim simdi fosss oldu malesefff.aslinda uzulmedim ben hatta hamile olacak olmasina uzuldum.cunki daha yeni evlendiler ve esi daha calismiyor oyuzden erken diye dusunuyorum.zaten ailemde ayni benim gibi dusunuyor hepimiz uzulmustukk....sen zaten eski durumlari biliyosun o kardesim isteee hakkinda hayirlisi rabbim iyi zamanda nasip eder insallahh

hayırlısı böyleymiş meryemcim vakti zamanı gelince oda anne olacak elbet rabbimin izniyle evet biliyorum bencede erken birde eşi çalışmıyormuş daha kötü olurdu onlar için eşi neden başlamadı hala işe bulamıyomuki neyse canım haklarında hayırlısı olsun inşallah enişten bulur işte kardeşinde rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…