- 6 Aralık 2010
- 1.508
- 0
Canlarım benim bitanelerim çok uzun oldu yazmayalı ama artık ben anneyim
şükürler olsun rabbime tarifsiz duygular içindeyim
dilerim bu müthiş duyguyu rabbim hepimize yaşatsın
normal doğumla 26.05.2011 de akşam saat 5 te kızım dünyaya geldi
doğumum çok güzel geçti hamdolsun herşey yolundaydı sarılık oldu kızım bu arada adı bilge oldu şimdi iyiz çok şükür
annelik çok muhteşem birşey tek derdim göğüs ağrılarım ne yaptıysam ne ettiysem ağrıları geçmiyor ağlayarak emziriyorum yinede çok şükür diyorum napayım çekeceğiz artık.kızımı içime sokasım geliyor gözlerine bakınca bile ağlayasım geliyor annelik çok muhteşemmiş gerçekten yaşamadan bilinmiyor.
Hannneeeeeemmmmmmmmmmmmmmm Demek seninde meleğin olucak allah kucağına almak ve sağlıkla büyütmek nasip etsin çok sevindim senin adına ne güzelki bekletmeden geldi meleğin inşallah herşey güzel olucak pozitif ol emiiiii herşey çok ama çok güzel olucak
işte böle canlarım bi ara gelip doğum hikayemide yazıcam ama çok vakit bulamıyorum
allahım her isteyene güzel melekler yollasın ellerimizi boş çevirmesin kimseyi bekletmesin allah hepimizin yavrularını bağışlasın hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
işte böle canlarım inşallah hepinizde iyisinizdir
Canımmm hayırlı ugurlu olsun o güzel meleğin o kadar güzel anlatmışsın ki okuyunca duygulandım bende Allah bizede nasip eder inşallah o duyguları yaşamayı bebeğini ve seni nazarlardan korusun Alllah benden sana ve kızına dogum hediyesi ancak burdan nazar boncugu gonderebılıorum cnm kabul edin
canım ya ne güzel yazmışsın duygularını evet anne olmak tarifi imkansız ancak yaşayan tadan bilir bende kızıma baktıkça onu içime sokasım geliyo ne yapsam sığdıramıyorum sevgisini içime taşıyo sevgim öptükçe öpesim geliyo hamilelikte yaşadığım sıkıntıları düşününce kızıma bakıp ağlıyorum hep çok şükür o günler geride kaldı rabbim tüm yürekten anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sende güle güle büyüt bilgeyi bir arada resim yükle merak ediyoruz bilgemizi yesin onu teyzesi ya görmedim ama çok tatlıdır eminim annesi gibi güzeldir bahtıda açık olur inşallah ikinizide öpüyorum kendinize iyi bakın canım arkadaşım genç anne..
Valla o kadar güzel anlatmışsınız ki Annelik duygularını pıtır pıtır döküldü hemen gözlerimden yaşlar Zaten sulugözdüm iice sulugöz oldum sizin yazılarınızı okudukca daha da heyecanla bekliyorum meleğimiii
mrb canım hoşgeldin topiğimize sen herşeyi yapıyorsun yalnız leke şeklinde kanamam oldu diyosun
regl günün ne zaman belki hamişsindir yerleşme kanaması olmuştur bu topiğe gelipte boş dönen olmadı bende bu topikte hamile kalanlardanım çoğu arkadaşımdaburda hamile kaldı ve geneli bebişlerini kucaklarına aldı hamişlerimizde var yani anlıcan uğurlu bu topik inşallah sanada uğur getirir..
Evet Eevet bende o hamişlerden oluyorum bu Topik banada şans getirdi umarım en kısa zamanda sana da ugur getirir
mmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
canım burdamısın arkadaşım..
mardinnnnnn sende onlionsın nerdesin
kkkkııııızzzlllllaaaarrrr kızımın ilk incisi görüldü ilk dişimiz patladı niyahet beklenen diş bugün geldi....
Ayy cnm ya pcyi acık bırakıp mutfaga gitmiştim başka topikteydim o arada da aralık anneleri 2011 topıgındeydım :78::78: hadi hayırlı olsun meleğinin süt beyazı dişleriiii yerimm onu bennnn maşallah maşallahh