salihaa dunurummmmmmmmmm
sen iste dunurum bak borekleride yaptikkk talhada bindi arabasina geliyor ireme gecmis olsunaaaa yoldan bide cicek alirrr oglusummm
hehehehe
yahu nerdesiniz hiç yazmamışsınız bişey ben geldim siz yoksunuz..
bu arada kızlar bugün yamanı aradım bilgede sarılık çıkmış 13 kürümüş doktor bol bol emzir güneşer çıkar demiş aradığımda yeni yıkamışlardı bilgeyi sarılık dışında herşey iyiymiş yamandan haberler bu kadar ..
hannem in heyecanından yaman ı unuttuk iyi mi :9
çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet batcım inşaALLAH bir daha bulmaz o pis hastalık yavrumuzu.
valla ben buralardayım ama kımsecıkler yok yaa::sana ıyı gezmeler canımm kendıne dıkkat et yarenımede ıyı bakk optummmnbrsiniz yine kimsecikler yok yaman doğurdu topik bomboş kaldı hannem nerdesin nasıl gidiyo hamişlik deryadanda ses seda çıkmıyo o nasıl acaba ecede kayboldu ay sonu bursadayım görmek istiyorum onu orda otuyordu haziranın 15inden sonrada ankaraya kardeşime kız istemeye gidicez ama benim gidicem tam kesinleşmedi malum çocukla zor olur yarında tekirdağa gidiyorum bu ara baya gezeceğim ya ne güzel keşke bu gideceğim yerlerde olsaydınız kızlar ya ne güzel olurdu ..
Gelelim yarenin yeni öğrendiklerine kızım tel sarar yapıyo gel gel yapıyo dede diyo alkış yap deyince alkış yapıyo çirkin ol diyorum yüzünü buruşturuyo ama hala emekleme yok emeklemeden yürüyecek galiba bizden haberler bu kadar meryem saliha hannem yaman mardin mlsfb nerdesiniz kızlar ya...
kizlarr nerelerdesinizz bee yaaaa
ay kimsecikler gelmemis be yaaa kayboldunuz gittinizz yaaa:)
salihaaa kiz iremin resimlerine baktik esimlee diyorkii ayni talhanin kiz versiyonu bu diyoooo cok yakisakalr diyoo ayy cok gulduk cok tatlii cok kokossmus bu diyooo:)masallah gelinimi kirk bir kereee
nbrsiniz yine kimsecikler yok yaman doğurdu topik bomboş kaldı hannem nerdesin nasıl gidiyo hamişlik deryadanda ses seda çıkmıyo o nasıl acaba ecede kayboldu ay sonu bursadayım görmek istiyorum onu orda otuyordu haziranın 15inden sonrada ankaraya kardeşime kız istemeye gidicez ama benim gidicem tam kesinleşmedi malum çocukla zor olur yarında tekirdağa gidiyorum bu ara baya gezeceğim ya ne güzel keşke bu gideceğim yerlerde olsaydınız kızlar ya ne güzel olurdu ..
gelelim yarenin yeni öğrendiklerine kızım tel sarar yapıyo gel gel yapıyo dede diyo alkış yap deyince alkış yapıyo çirkin ol diyorum yüzünü buruşturuyo ama hala emekleme yok emeklemeden yürüyecek galiba bizden haberler bu kadar meryem saliha hannem yaman mardin mlsfb nerdesiniz kızlar ya...
kimse girmemis konu cok arkalarda kalmisss yazimde onlere gelsin barii...kimsecikler yokk nerlerdesinn hatunlarr bi kayboldumu herkez ayna nda kayboluyor ya
Adet yerini bulsunnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarını ve ondan sonrasını bekleyemedim hamileyim rabbimmmmmmmmmm sana hamd ols ne olurrrrrrrr sağlıcakla hayırla gönder meleğimi:)
garip duygular içindeyim.seviniyorum çünkü bu ay olsun istedim RABBİMİN izniyle inş:)
şuan tek DUAM RABBİME YALVARIYORUM ALLAHIM NE OLUR SEN ONU SAĞLICAKLA BİZE BAĞIŞLA EKSİKSİZ NOKSANSIZ AYIPSIZ KUSURSUZZZZ.
YUVAMIZIN MUTLULUĞUNA MUTLULUK KAT.EVLADIMIZLA İMTİHAN ETMEEEE.KİMSEYE BU KONUDA FİTNE SEBEBİ VERDİRMEEEE RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nbrsiniz yine kimsecikler yok yaman doğurdu topik bomboş kaldı hannem nerdesin nasıl gidiyo hamişlik deryadanda ses seda çıkmıyo o nasıl acaba ecede kayboldu ay sonu bursadayım görmek istiyorum onu orda otuyordu haziranın 15inden sonrada ankaraya kardeşime kız istemeye gidicez ama benim gidicem tam kesinleşmedi malum çocukla zor olur yarında tekirdağa gidiyorum bu ara baya gezeceğim ya ne güzel keşke bu gideceğim yerlerde olsaydınız kızlar ya ne güzel olurdu ..
gelelim yarenin yeni öğrendiklerine kızım tel sarar yapıyo gel gel yapıyo dede diyo alkış yap deyince alkış yapıyo çirkin ol diyorum yüzünü buruşturuyo ama hala emekleme yok emeklemeden yürüyecek galiba bizden haberler bu kadar meryem saliha hannem yaman mardin mlsfb nerdesiniz kızlar ya...
arkadşalar ben geçen erken gebelik testi yaptıgımı sölemiştim çok silik çok dikkatli bakılınca gözüküyor demiştim. 27 mayısda regl olmam gerekiyordu bugün 3 haziran regl olmadım test aldım yaptım çıkmadı kadın doğuma gittim 4 gün geçmişti 6 haziranda gel hala gelmezse dedi p.tesi gidicem nasibse... ama hala gebelik testinde göstermiyo iki çzgiyi doktorda 10 gün geçikmeden yapma göstermez dedi öfff iyice kafam karıştı . regl gününe yakın gebe kalındıgında test göztermeye biliyormuş doğrumu arkadaşlar
buuuuuuuuuu neeeeeeeeeeeeeeee giriyorum giriyorum kimselerr yokkk bidaha bende girmyiorumm facemde ve msn imde olanlarada sesleniyorummmmmmmmmmmmmm ordanda yazmiycam size hepinizeee kustumm bu topik ne hala geldii kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canlarım benim bitanelerim çok uzun oldu yazmayalı ama artık ben anneyim
şükürler olsun rabbime tarifsiz duygular içindeyim
dilerim bu müthiş duyguyu rabbim hepimize yaşatsın
normal doğumla 26.05.2011 de akşam saat 5 te kızım dünyaya geldi
doğumum çok güzel geçti hamdolsun herşey yolundaydı sarılık oldu kızım bu arada adı bilge oldu şimdi iyiz çok şükür
annelik çok muhteşem birşey tek derdim göğüs ağrılarım ne yaptıysam ne ettiysem ağrıları geçmiyor ağlayarak emziriyorum yinede çok şükür diyorum napayım çekeceğiz artık.kızımı içime sokasım geliyor gözlerine bakınca bile ağlayasım geliyor annelik çok muhteşemmiş gerçekten yaşamadan bilinmiyor.
HannneeeeeemmmmmmmmmmmmmmmDemek seninde meleğin olucak allah kucağına almak ve sağlıkla büyütmek nasip etsin çok sevindim senin adına ne güzelki bekletmeden geldi meleğin inşallah herşey güzel olucak pozitif ol emiiiii herşey çok ama çok güzel olucak
işte böle canlarım bi ara gelip doğum hikayemide yazıcam ama çok vakit bulamıyorum
allahım her isteyene güzel melekler yollasın ellerimizi boş çevirmesin kimseyi bekletmesin allah hepimizin yavrularını bağışlasın hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
işte böle canlarım inşallah hepinizde iyisinizdir
gıslarrrrrrrrrrrr ben de 4 küsür senelik evliyim.ben de düşünüyorum.hamilelik öncesi TSH,progesteron,dhea-s,testesteron testleri yaptırdım hepsi normal çıktı.folik asit kullandım 2 kutu.şimdi ne yapmam ya da yapmamam lazım.denemeler devam ediyor ama leke şeklinde kanamam oldu 3 gün sonra.nedeni ne acaba.bir de hamile kalmak için ilk safhadayım deneme aşaması.neler yapmalıyım.ayaklar 1 saat yüksekte olacak vb neler var başka gıslarrrr.seneye işallah yazışamayız(hepimizin birer afacanı olur da onla ilgileniriz işallah yanlış anlamayın.süper bir dilek bu)
ayyy genee kimsecikler yokk be yaa daha girmciem ha topige hic biriniz gelmiyosunuz