BEBEKTEN SONRA EVLİLİK

Hamilelikte bebeğin sağlığıyla ilgili bir problem olmadığı sürece cinsellik yasak bile değilken neden bu kadar uzaklaştınız ki? Bence de hiç normal değil.

canım benim eşim de evlenmeden önce aynı seninki gibiydi..
ama evlendikten sonra eski halini mumla aradım..hala da arıyorum..
şuan bebeğimiz yok ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
eşin boğa burcu mu bu arada..biraz maymun iştahlı oluyolar da boğalar..
bi de üstüne gittikçe kaçıyo benim eşim..seninki de inat yapmış gibi sanki...

eşinizin işi kendine mi ait ya da rahat bir işimi var, istediği zaman gün içinde dışarıda dolaşabileceği.maddi durumu nasıl.eğer öyleyse üzmek istemem ama her akşam eve geliyor olsa bile gündüz pekala bir şeyler karıştırabilir.hç normal değil bu davranışı.arada birlikte olduğunuz da ereksiyon problemi oluyor muydu ,hani böyle bir sorun olur da adam mahçup olmamak için yaklaşmaz,erkekler için bu büyük sorun çünkü.yada size anlatmadığı çok büyük bir sorunu var işiyle ilgili.

şöyle konular gördükçe evliliktende bebek düşüncesinden de korkar oldum ya .. Sizin için üzüldüm . Karşınızdaki kişi iletişime açık olduğunda herşey daha rahat çözümlenebiliyor ama karşı taraftan sanki bişey yokmuşçasına tepkiler alınca ha duvara anlatmışsınız derdinizi ha ona. Mektup yazarak anlatmayı deneseniz duygularınızı ?

Gecesi birlikte oldum sabah doğum sancım başladı gecesi doğurdum.Hamilelikle ilgisi yok 40 ın çıkınca devam.Bence başka sorun var

canım merhaba benim çok yakın bir arkadaşım varr..kız hamile kaldı evliliklerinin 6.ayı idi hamile olduktan sonra eşi uzaklaştı aynıen senin gibii..9 ay hamilelik lşimdi oğlu 13 aylık toplam 22 ayy dır hiçbir şey olmamışş..evlilik danışmanına gittiler çare olmadıı ..eşii hiçir şekilde yaklaşmamış kendisi yaklaşmış sırtın dönüop ytınca da kızın zoruna gidiyor ve o da bir daha denemiyorr ..evin içinde ev arkadaşıız kadınlığımı unuttum kendimi o kadra kötü hissediyorum der heppp..ne olacak ilmiyorumm..hiç normall değill bir erkek asla duramazz aslaaaaaa....

Eşin Japonmu? Al karşına Davranışlarının,nedeni ni sor.. Cevap alamazsan da bırak kendi haline, zamanla bu durumdan sıkılıcaktır... Inşallah Aldatmıyordur Sizi...

Hiç normal değil.
Hamile kalana kadarki ilginiz, birliktelik isteği nasıldı?

Burda okumuştum yine bazı erkekler hamilelikle birlikte eşini kadın değil anne olarak görüyormuş o psikoloji ile
cinsel anlamda yakınlık duyamıyormuş. Böyle bir şey olabilir mi acaba?

Bunları anlamak ve çözmek için açık açık konuşmanız şart.

Aile terapistine gidin, bu kendi kendinize asabileceginiz bisey degil, esiniz artik sizi kutsal bisey gibi goruyor, siz onun icin annesiniz bu cok raslanan bir sorun. internette biraz arastirirsaniz durumunuzun ne kadar yaygin oldugunu gorursunuz.
esinizin sizi sevmedigini sizden uzaklastigini dusunurseniz cozum daha da zorlaşır

Evet bebekten sonra evlilikte de birey olarak anne babada da çok ama çok şey değişiyor yani emin olun sizde çok değistiniz.

birlikte olmama konusu tabiki normal degil yani hamileligin son 3ayi dogumdan sonra ki 2 ay normal kabuledilebilir belki ama fazlası düşündürücü.ilişki olmasa bile en azından ufak sevgi gösterileri yapsa kendini çok daha iyi hissedersin.

Kısmen benzerini yaşadıgım icin seni cok iyi anlıyorum.iliski konusunda sorun yasamadik ama eşim tarafında dogum öncesiyle sonrası arasında çok fark vardı.beni hala deli gibi sevdigine emindim ama bi anda ciddi baba modeline büründü.beni gezmeye cikarmadı, ilgilenmedi, dinlemedi.tek sohbetimiz kanka gibi iş muhabbetiydi.

Sonra eşimin kaybetme korkusunu harekete geçirdim ve sonuç mum oldu.konuyu anlatmiyim kötü örnek olmiyim.

Bu bi süreç biraz zaman ver eşine bırak hazmetsin.sakin ol eminim düzelecek.

Bu arada 3 aylik bebegini birakip calisabilmeni taktir ettim bi ben basaramadim bunu.muhtemelen güvendigin insanlar bakiyor.

hamileligimde 9ay iliski yasakti bana ama bu sarilmamiza engel olmadi.dogum yaptim lohusalik bitmesini bekledi simdide kanama bitmesini bekliyo.ama bu demek degil ki beni istemiyo.iliski disinda herseyimiz normal sarilmadan opmeden uyumaz esim

Seni üzmek istemem ama bo erkek asla o kadar uzun süre dayanamaz belki mastur. ...yapıyodur aldatma olmayabilir.ben bi ara tvden bi psikiyatr dan duymustum Kadin hamile kalınca erkek onu anne olarak görüp uzaklaşıyor ve beraber olmak istemiyor böyle bişey olmuş olabilir bence al karşına konuş sorun neyse anlatsın

annem bakıyor kızıma kendimden çok güveniyorum nerdeyse bir de işe biraz da bu sorunları daaha az düşüneyim diye başladım aslında çünkü bütün gün evdeyken herşey daha zordu aklımı oynatmak üzereydim.şu an sahip olduğum yegane şey işim ve canım kızım,o bana güç veriyor,eşim bedenen yanımda ama çoktan ayrıldık ruhen

Babalık depresyonuna girmiş olabilir mi? Bebeğe karşı nasıl? İlgileniyor mu?
yani evet akşam eve gelince seviyor oynuyor kızıyla ama gelin görün doğumdan bu yana bütün doktor kontrolü ve aşılara annem babam ve ben gittik ne tesadüfse onun hep bir işi çıktı,diyorum ya bekar anneden farkım yok,her anlamda...

oğlak burcu kendisi.evliliğinz kaç yıllık bilmiyorum ama emin değilsniz çocuk fikrinde acele etmyin derim yaşamış biri olarak,biz 6 yıllık muhteşem bir sevgililiğin üzerine yaşadık bunları,su an yanımdaki o insan değil ve geri dönüşü de olmuyor maalesef,cok büyük bir karar bebek,bana şu an sorsalar en az 1 yıl daha beklerdim

Benzer durum yaşadım, ilk hamileliğimi öğrendikten sonra, kızımız neredeyse yaşına gelmişti tekrar birliktelik için. Hamilelikte bebeğe zarar diyor, doğumdan sonra göğüslerden süt gelmesi rahatsız ediyordu. Adamın bir anda libidosu düştü resmen. Sonradan toparladık durumu, üzülme, herşey yoluna girecektir. Fakat bir terapiste gitmeniz de kesinlikle fayda verir.

ben ikizlere hamile oldugum halde eşim korkuyorrdu yanasmaya bısey olur dıye.kes ulaaan dedım dınlemedım.çok ısteklı oldugumdan mı hayır...etrafta kan emıcı kadın cok dıye...hanı dıyorum zorla tecavuz gırısımlerınde bulunsan bazıları ökuze baglıyor hamılelıkte cunku..bence gurur yapma bı kerelık...cocugu bırıne bırak bı kaç saat suslen ve adamı tehdıtlerle bırlıkte olmaya zorla...baktın gene ıstemıyor.o zman takıbe basla...baska seyler cıkar altından

arkadaşım sen yaklaş bunun gururla ne alakası var sanki sadece onun mutluluğuyla mı sonuçlanıyo bu olay erkekler hiç düşünmüyo böyle şeyleri biz kadınlar ne kadar komplike düşünüyoruz, gururu filan boşver kendin için iste he seni istemiyorum derse o ayrı mesele tabi bunu açıklığa kavuştur istememe sebebinin ardına düş. hamilelikte bebeğe cinsel ilişkiden zarar gelmez, 8. aya kadar doktorun yasaklamadığı durumda her türlü birlikte olabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…