- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi siyah incim
-
bazı erkeklr hamilelikten yada dogumdan snra eslerinden cinsel anlamda psikolojik olarak soguyabiliyorlar . Hamilelikte çokmu kilo aldınız yada normal dogummu yaptınız nedeni bunlar olabilir .Evlenmeden önce çok mutluyduk,gözümün içine bakarıd,aramadan görüşmeden duramazdı.Bu ilgisizlik hamile kalmamla başladı şimdi 3 aylık bir kızım var ama sorun düzeleceğine daha da vahim bir hal aldı,birlikte olmadığımız gibi sevgi içeren ne bir söz ne de bir bakış,diyorum ya ev arkadaşı gibiyiz sadece aynı evi kullanıyoruz,çözüm arıyorum ama bulamıyorum.Konuşmayı denedim önceleri cevabı "ben bütün gün yoruluyorum nelerle uğraşıyorum senin takıldığın şeylere bak".yani karşımda bir duvar var resmen.Konuşunca bir de kavga ediyoruz üstelik ben de bıraktımipin ucunu birkaç aydır.Kızımla ilgileniyorum sadece ama içten içe de ölüyorum hergün,nasıl bu hale geldik biz diye kahroluyorum.
Herkese merhaba,
Çok bekledim düzelir diye ama çareyi buraya yazmakta buldum çünkü inanın çok doluyum.
Eşimle ben 15 aylık evliyiz,5 yıl gibi bir flört dönemimiz oldu ve çok engeller aştık beraber o kadar zorluklar yaşadık ama yine de bırakmadık birbirimizi,severek isteyerek evlendik.Gelin görün ki hamile kalmam ile birlikte eşim benden önce fiziken uzaklaştı,tamam normal bebeğe zarar gelir psikolojisi olabilir dedim ama bebeğimiz tam 3 aylık ve ben en son ne zaman beraber olduğumuzu hatırlamıyorum bile.Aynı evde ev arkadaşı gibiyiz,kadınlığımı unuttum,sevilmek nasıl bir duyguydu,beğenilmek nasıl bir histi bunların hepsini unuttumm.Gün içinde sabah işe gidiyoruz akşam yemek yiyip tv izleyip aynı yatakta birbirimize temas bile etmeden uyuyoruz ve günler böylece akıp geçiyor.Kendimi bir sarmalın içinde dönüyor gibi hissediyorum.Neredeyse 1 yıldır ne birlikte birşey yaptık,ne beraber olduk ne sohbet edebildik,sadece herkes görevlerini yaptı ,yapıyor hepsi bu.
Size sormak istediğim bebekten sonra normal mi bu yaşananlar ve de bir erkek 3-5 ay dayanabilir mi gerçekten,hayatında biri mi var desem şüphelendiğim birşey de olmadı.
Benzer durumu yaşayan varsa lütfen bir yol gösterin...
canım evlılıgın ucu besı yırmısı ellısı yok ınankı ,eger arada sevgı devam edıyorsa ınısler cıkısların dısında taze kalabılıyo .benım eltım 22 yıllık evlı severek evlenmısler ve hala aralarında o sevgıyı gorebılıyorum yanı uzun surelı evlılıklerde ıllakı esler ıkı kardes gıbı olmuyo bence sızın aranızda kı sorun baskaEvet,geçen ay ben yaklaştım hep ama sonuç alamıyorum bir de sanki benim istememle oluyor gibi gelince gururuma da yediremedim açıkçası,sonra ben de vazgeçtim hiç denemiyorum bile.O beni istese dener diyorum,görücü usulü evlenmedik ki huyumu suyumu bilmesin çekinsin,anlamıyorum insan 1 yılda nasıl 20 yıllık evliler gibi olur rafa kaldırır herşeyi,çok mutsuzum gerçekten
bebek ortak kararımızdı ve çok istedik ikimiz de,ama sonrasında giderek uzaklaştı,sordum açık açık geçen gün bende mi sorun çirkinleştim mi ya da başka birşey mi diye, ne dese beğenirsiniz "anne oldun hala ne diyorsun ya" bu nasıl bir yaklaşım bu nedir anlayan varsa açıklasın,her anne olan hayattan kadınlıktan elini çeksin o zaman,çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın evine baksın yeter onun için,duyguymuş maneviyatmış gereksiz görüyor bunları bense sevgisizlikten boğuldum,ne kadar daha dayanırım bilmiyorum,hayat görevlerden ibaret değil ki anlatamadım...evlenince tamamen bambaşka biri oldu değişmek lafı az kalırBebek planlı ve isteyerek mi oldu? Evlendikten hemen sonra hamile kalmışsınız sanırım, eşiniz bu duruma alışamamış olabilir mi?
sezaryan ile doğum yaptım ben öyle bir sorunumuz da yok yani ama kapattı kendini,her anlamda kapattı...hamileligimin 5 ayinda bizde birakmistik iliski yasamayi ama temas sarilma hep var.normal dogum yaptim 40miz cikinca normal halimize geri donduk.normal dogum yapmak iliski yasamaya engel bisey degilki.bence kocanda bi sorun var.allah yardimcin olsun en kisa zamanda cozumlersin insallah
teklif ettim aslında ama girmedi,sezaryan ile doğdu bebeğimDoğuma eşinde girdimi
benim de anlamdığım o zaten,hamilekitne önce mükemmeldi herşey,paylaşımlarımız vardı,birbirimize zaman ayırırdık gezerdik,şimdi ben onun için sadece yemeğini yapan çamaşırını yıkayan ve çocuğuna bakan biriyim,neden evliyiz ki o zaman,normal degil kesinlikle. 40 haftalikken dahi cinselligi kesmedigimiz gibi 40 gun dolar dolmaz da devam ettik. o 40 gun esime asir gibi geldi. bir erkek aylarca esine yaklasmiyorsa normal degildir.
hamilelikten once nasildi durumunuz?
hamilelikten once boyle degildi diyorsun. belki bir sure sen cabalasan esin normale doner. gurur yapma bir iki aycik ustune git. baktin duzelmedi. ona gore dusunursun.benim de anlamdığım o zaten,hamilekitne önce mükemmeldi herşey,paylaşımlarımız vardı,birbirimize zaman ayırırdık gezerdik,şimdi ben onun için sadece yemeğini yapan çamaşırını yıkayan ve çocuğuna bakan biriyim,neden evliyiz ki o zaman,
hiç normal bir durum değil canım bu daha ye evlisiniz birçocukta bu kadar uzaklaşılamazEvet,geçen ay ben yaklaştım hep ama sonuç alamıyorum bir de sanki benim istememle oluyor gibi gelince gururuma da yediremedim açıkçası,sonra ben de vazgeçtim hiç denemiyorum bile.O beni istese dener diyorum,görücü usulü evlenmedik ki huyumu suyumu bilmesin çekinsin,anlamıyorum insan 1 yılda nasıl 20 yıllık evliler gibi olur rafa kaldırır herşeyi,çok mutsuzum gerçekten
Başka bi arkadaş da söylemiş. Bazı erkekler doğumdan sonra eşlerinin cinsel yönünü yok sayıp annelik yönüne odaklanabiliyorlarmış, hatta sanırım bazıları bilinçaltında kendi anneleriyle özdeşleştirdikleri için git gide uzaklaşıyolarmış. Ben bunu uzun uzun okumuştum bi yerde kaynağını bulursam linkini atıcam size. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.bebek ortak kararımızdı ve çok istedik ikimiz de,ama sonrasında giderek uzaklaştı,sordum açık açık geçen gün bende mi sorun çirkinleştim mi ya da başka birşey mi diye, ne dese beğenirsiniz "anne oldun hala ne diyorsun ya" bu nasıl bir yaklaşım bu nedir anlayan varsa açıklasın,her anne olan hayattan kadınlıktan elini çeksin o zaman,çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın evine baksın yeter onun için,duyguymuş maneviyatmış gereksiz görüyor bunları bense sevgisizlikten boğuldum,ne kadar daha dayanırım bilmiyorum,hayat görevlerden ibaret değil ki anlatamadım...evlenince tamamen bambaşka biri oldu değişmek lafı az kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?