BEBEKTEN SONRA EVLİLİK

üzücü bir durum...
açıkça konuşmak gerek...
iletişimsizlikle birşey çözümlenmez çünkü
neden böyle davrandığını sormalısınız

bazı erkeklr hamilelikten yada dogumdan snra eslerinden cinsel anlamda psikolojik olarak soguyabiliyorlar . Hamilelikte çokmu kilo aldınız yada normal dogummu yaptınız nedeni bunlar olabilir .

Arkadasim normal . Ben hamile oldugumu ogrendigim zaman iliskiyi kestik. Psikolojik olarak ben de rahatsiz oluyordum. Ama temas hep vardi. Yanimda oldugunu hissetiriyordu. Cocuk 1 yasina gelene kadarda adam akilli iliski olmadi. Dusunsene cocuk emziriyosun . Sut geliyo...erkek icinde cok normal yanasmamasi. Sorun etme yeni bir duzene alisiyorsunuz .

Reactions: anu

özgecim hiç üzülme normal ve geçici şeyler sanırım sende hemen hamile kalmışsin belki baba olmaya alışamiyordur sevgiliyken çok güzel ama es ardından baba olmak kolay değil bir anda hayatınız değişti benim eşimde hala alışamadı zamana bırak saygıyi elden bırakma düzelir hersey kendini de üzme bebeğine verimli olamazsın

Bebek planlı ve isteyerek mi oldu? Evlendikten hemen sonra hamile kalmışsınız sanırım, eşiniz bu duruma alışamamış olabilir mi?

hamileligimin 5 ayinda bizde birakmistik iliski yasamayi ama temas sarilma hep var.normal dogum yaptim 40miz cikinca normal halimize geri donduk.normal dogum yapmak iliski yasamaya engel bisey degilki.bence kocanda bi sorun var.allah yardimcin olsun en kisa zamanda cozumlersin insallah

Hamile kaldığımda ilk zamanlar ilişki oluyordu bizdede sonra kanama oldu. Ben ondan sonra korktum bir iki defa oldu sonrasınd olmadı 4.aydan sonra hiçbir şey olmadı.14 ağustosta doğum yaptım 40 içinde tabi ilişki olmadı ama hafif oynasmalar başladı hamileyken uzaklık olabiliyor ama sonrası normale dönüyor

canım evlılıgın ucu besı yırmısı ellısı yok ınankı ,eger arada sevgı devam edıyorsa ınısler cıkısların dısında taze kalabılıyo .benım eltım 22 yıllık evlı severek evlenmısler ve hala aralarında o sevgıyı gorebılıyorum yanı uzun surelı evlılıklerde ıllakı esler ıkı kardes gıbı olmuyo bence sızın aranızda kı sorun baska

Bebek planlı ve isteyerek mi oldu? Evlendikten hemen sonra hamile kalmışsınız sanırım, eşiniz bu duruma alışamamış olabilir mi?
bebek ortak kararımızdı ve çok istedik ikimiz de,ama sonrasında giderek uzaklaştı,sordum açık açık geçen gün bende mi sorun çirkinleştim mi ya da başka birşey mi diye, ne dese beğenirsiniz "anne oldun hala ne diyorsun ya" bu nasıl bir yaklaşım bu nedir anlayan varsa açıklasın,her anne olan hayattan kadınlıktan elini çeksin o zaman,çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın evine baksın yeter onun için,duyguymuş maneviyatmış gereksiz görüyor bunları bense sevgisizlikten boğuldum,ne kadar daha dayanırım bilmiyorum,hayat görevlerden ibaret değil ki anlatamadım...evlenince tamamen bambaşka biri oldu değişmek lafı az kalır

normal degil kesinlikle. 40 haftalikken dahi cinselligi kesmedigimiz gibi 40 gun dolar dolmaz da devam ettik. o 40 gun esime asir gibi geldi. bir erkek aylarca esine yaklasmiyorsa normal degildir.
hamilelikten once nasildi durumunuz?

sezaryan ile doğum yaptım ben öyle bir sorunumuz da yok yani ama kapattı kendini,her anlamda kapattı...

normal degil kesinlikle. 40 haftalikken dahi cinselligi kesmedigimiz gibi 40 gun dolar dolmaz da devam ettik. o 40 gun esime asir gibi geldi. bir erkek aylarca esine yaklasmiyorsa normal degildir.
hamilelikten once nasildi durumunuz?
benim de anlamdığım o zaten,hamilekitne önce mükemmeldi herşey,paylaşımlarımız vardı,birbirimize zaman ayırırdık gezerdik,şimdi ben onun için sadece yemeğini yapan çamaşırını yıkayan ve çocuğuna bakan biriyim,neden evliyiz ki o zaman,

hamilelikten once boyle degildi diyorsun. belki bir sure sen cabalasan esin normale doner. gurur yapma bir iki aycik ustune git. baktin duzelmedi. ona gore dusunursun.

iliski oyle birsey ki, sıklik arttikca istek artiyor, azaldikca da azaliyor.
esinin seni anne degil kadin olarak gormesini sagla.

aimdi neden hep kadinlr ugrasiyor diyenler olacaktir. adam karsimizda olsa ona tavsiye verelim simdi elimizde olan bu kadar.

Gerçekten zor ve kötü bir durum, dilerim her şey kısa sürede düzelir senin için. Düşünüyorum hayatında başka biri olsa, hadi diyelim aşık olsa başka bir kadına bu seninle hiç birlikte olmamasına sebep değil erkek sonuçta, başkasıyla olur eve gelir eşiyle de olur. C,insellik belki çok azalır ama aylarca bekleyeceğini sanmıyorum.
Bir cümlenizde 'annesin artık sen' tarzında cümleler kurduğunu belirtmişsiniz. Önce şunu sormak istiyorum, eşinizin annesi ile diyalogu nasıl? Eşiniz anne figürünü ne olarak görüyor, yaklaşımı ne? Bu konuda bir sıkıntısı olduğunu sanıyorum. Bazı erkekler(oldukça nadir) anne olan kadını cinsel obje olarak görmekten vazgeçebiliyorlar diye duymuştum. Psikolojik bir durum bu. Sizi beğenmemesi, sevgisinin bitmesi gibi nedenlerle sizle birlikte olmaktan tamamen vazgeçeceğini düşünmüyorum. Sonuçta bu bir ihtiyaç. Az olur ama olur yani.
İş sana kalıyor kısaca hep olduğu gibi sıkıntısını öğrenmen gerekecek bir şekilde.

hiç normal bir durum değil canım bu daha ye evlisiniz birçocukta bu kadar uzaklaşılamaz 20 yıllık evliler gibi olduk demişsin ya bizim kasımda 26 yılımız bitiyor kısmetse hiç öyle değiliz

Başka bi arkadaş da söylemiş. Bazı erkekler doğumdan sonra eşlerinin cinsel yönünü yok sayıp annelik yönüne odaklanabiliyorlarmış, hatta sanırım bazıları bilinçaltında kendi anneleriyle özdeşleştirdikleri için git gide uzaklaşıyolarmış. Ben bunu uzun uzun okumuştum bi yerde kaynağını bulursam linkini atıcam size. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…