size bir şey söyleyeyim mi? sizi rahatlatmak için değil bu söyleyeceklerim. biz de yaşadık aynısını.
eşim duygusal olarak beni hiç eksik etmedi ama cinsellik bizde de öyle oldu. normal değil diyen arkadaşlar kendi yaşadıklarından pay biçiyor. bizim de 9 ay + 2 ay hiiiiç, tık yoktu. başka bir kadın mı? ııh. şimdi olsa inanırım ama o zaman yoktu. çünkü hep dizimin dibindeydi.
siz tek değilsiniz yani.
süre uzadıkça ben de bocaladım. "lan insan düz duvara tırmanır nerde bu adam?" dedim ama inanın babalar da bambaşka ruh haline bürünüyor. rahat olun, sakin olun, anormal değil yaşadıklarınız az rastlanıyor ama oluyor işte. (bkz: ben)
siz onu rahat bırakın. süslenin, püslenin, mutlu olun. bebişinizin hayatına adapte olun iyice sonra siz kadınlığınızı hissedin, ona da hissettirin. sonra ....... gelecek devamı eminim.