• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEKTEN SONRA EVLİLİK

oğlak burcu kendisi.evliliğinz kaç yıllık bilmiyorum ama emin değilsniz çocuk fikrinde acele etmyin derim yaşamış biri olarak,biz 6 yıllık muhteşem bir sevgililiğin üzerine yaşadık bunları,su an yanımdaki o insan değil ve geri dönüşü de olmuyor maalesef,cok büyük bir karar bebek,bana şu an sorsalar en az 1 yıl daha beklerdim

bekliyorum zaten..
bebek düşünmüyorum en azından 1 yıl daha...

babalık sendromu yaşıyor olabilir. Benim eşimde başta alışamadı bir mala bağladı :KK49: sonra alıştı oda alışır umarım

oğlak burcu kendisi.evliliğinz kaç yıllık bilmiyorum ama emin değilsniz çocuk fikrinde acele etmyin derim yaşamış biri olarak,biz 6 yıllık muhteşem bir sevgililiğin üzerine yaşadık bunları,su an yanımdaki o insan değil ve geri dönüşü de olmuyor maalesef,cok büyük bir karar bebek,bana şu an sorsalar en az 1 yıl daha beklerdim
Oğlak burcu çok inat olur ve bencil olurlar.
İlk adımı da hep karşıdan beklerler.
Ona doğru olanı 10 senede anlatsan o gene kendi yaptığının yalnış olduğunu kabul etmez.
Siz dewamlı suyuna giderseniz bu ewlilik yürür ama tek taraflı çabada sizi yorar...

size bir şey söyleyeyim mi? sizi rahatlatmak için değil bu söyleyeceklerim. biz de yaşadık aynısını.
eşim duygusal olarak beni hiç eksik etmedi ama cinsellik bizde de öyle oldu. normal değil diyen arkadaşlar kendi yaşadıklarından pay biçiyor. bizim de 9 ay + 2 ay hiiiiç, tık yoktu. başka bir kadın mı? ııh. şimdi olsa inanırım ama o zaman yoktu. çünkü hep dizimin dibindeydi.
siz tek değilsiniz yani.

süre uzadıkça ben de bocaladım. "lan insan düz duvara tırmanır nerde bu adam?" dedim ama inanın babalar da bambaşka ruh haline bürünüyor. rahat olun, sakin olun, anormal değil yaşadıklarınız az rastlanıyor ama oluyor işte. (bkz: ben)

siz onu rahat bırakın. süslenin, püslenin, mutlu olun. bebişinizin hayatına adapte olun iyice sonra siz kadınlığınızı hissedin, ona da hissettirin. sonra ....... gelecek devamı eminim.

ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım...
eşimde korktu bişey olur diye yasak olmamasına rağmen 9 ay birlikte olmadık...
doğumum sezeryan oldu yaklaşık 1 ayda öyle birlikte olamadık...
bende düşündüm senin gibi ama baktım farklı bi durum yok herhangi bi şüphe uyanmadı bende...
şimdi oğlum 9 aylık 2. ayından itibaren normale döndük...
bence çok takılma bunlara...
erkekler bu dönemde biraz korkak oluyolar zarar vermemek için..

Yaşadığınız normal bir durum değil. . Evt belki ilk etapta bebeğe zarar verir diye endişelenmiş olabilir ama saçını okşamak karnını sevmek beraber aktiviteler yapmanızın bebeğe hiç bir zararı olamaz . . .
Acaba küçükte olsa bir haftasonu kaçamağımı yapsanız madem aldatılmaya dair bir belirtide yok . . Eşinizle aranızı düzeltir belki. . En azından kısa süreli bir tatilde beraber olunması gerektiğini kendiside biliyordur . .farklı bir ortam iyi gelir. .

Yada sıkıntınızı tek başınıza yaşamayın eşinizede anlatın . .eğer üstünden gelemiyorsak uzman birinden yardım alalım diyin. .

hiç dert etmeyin. gayet normal. bende eşinziin psikolojisine girmiştim.

zamanla düzelir. erkekelrde dayanabilir. özelliklede beklenen ve özlenen bir bebekse eşiniz koruma güdüsüyle size yaklaşmayabilir.

size bir şey söyleyeyim mi? sizi rahatlatmak için değil bu söyleyeceklerim. biz de yaşadık aynısını.
eşim duygusal olarak beni hiç eksik etmedi ama cinsellik bizde de öyle oldu. normal değil diyen arkadaşlar kendi yaşadıklarından pay biçiyor. bizim de 9 ay + 2 ay hiiiiç, tık yoktu. başka bir kadın mı? ııh. şimdi olsa inanırım ama o zaman yoktu. çünkü hep dizimin dibindeydi.
siz tek değilsiniz yani.

süre uzadıkça ben de bocaladım. "lan insan düz duvara tırmanır nerde bu adam?" dedim ama inanın babalar da bambaşka ruh haline bürünüyor. rahat olun, sakin olun, anormal değil yaşadıklarınız az rastlanıyor ama oluyor işte. (bkz: ben)

siz onu rahat bırakın. süslenin, püslenin, mutlu olun. bebişinizin hayatına adapte olun iyice sonra siz kadınlığınızı hissedin, ona da hissettirin. sonra ....... gelecek devamı eminim.
gerçekten rahatladım yazdıklarınızı okurken,tek olmamak umut verici en azından,teşekkürler...

Oğlak burcu çok inat olur ve bencil olurlar.
İlk adımı da hep karşıdan beklerler.
Ona doğru olanı 10 senede anlatsan o gene kendi yaptığının yalnış olduğunu kabul etmez.
Siz dewamlı suyuna giderseniz bu ewlilik yürür ama tek taraflı çabada sizi yorar...
bir insan bu kadar mı taşır burcunun özelliklerini,benim çok merakım yoktur burçlara bilmem de özelliklerini o yüzden şaşırdım yazınızı okuyunca,gerkçekten de herşeyi benden bekliyor bazen diyorum ki o kadın ben erkek bu ilişkide,o derece kaprisli oluyor bazen,önceden gözüme batmıyordu ama dediğiniz gibi ben de yoruldum sanırım artık istiyorum ki ben birilerine yaslayayım başımı ben bırakayım biraz ipin ucunu :KK61:

bir insan bu kadar mı taşır burcunun özelliklerini,benim çok merakım yoktur burçlara bilmem de özelliklerini o yüzden şaşırdım yazınızı okuyunca,gerkçekten de herşeyi benden bekliyor bazen diyorum ki o kadın ben erkek bu ilişkide,o derece kaprisli oluyor bazen,önceden gözüme batmıyordu ama dediğiniz gibi ben de yoruldum sanırım artık istiyorum ki ben birilerine yaslayayım başımı ben bırakayım biraz ipin ucunu :KK61:
Ben bıraktım ipim ucunu işte yoruldum çünkü..
Oğlak burcunu iyi bilirim bu yüzden...
Hakkında hayırlısı olsun...

bir evin içerisinde. 3-5 ay hiç birşey olmadan :O
bir erkek buna nasıl dayanır ki.
bence normal değil bu durum

Back
X