- 21 Temmuz 2011
- 442
- 1.512
- 313
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
olur söyleriz olmazlar. Rahatına düşkün olmayan da rahat babaların derdini tasasını çeker. Böyle yuvarlanır gideriz.O zaman rahatina fazla düskün olanlar da anne olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur söyleriz olmazlar. Rahatına düşkün olmayan da rahat babaların derdini tasasını çeker. Böyle yuvarlanır gideriz.O zaman rahatina fazla düskün olanlar da anne olmasin
olur söyleriz olmazlar. Rahatına düşkün olmayan da rahat babaların derdini tasasını çeker. Böyle yuvarlanır gideriz.
Gerçekten elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin bu konudaki baba ilgisiz rahat bir baba mı sizce? Bir alıp emziremiyor, sütü yok ne yapsın?
Isin komigi kadinin yaptigini erkelerden biri yapsa ne güzel gömerdik burda. Yedigi lokmaya bakan, gittigi kosusu kiskanan bir erkegi düsünün. Lohusalikti su bu da bir yere kadar. Bazi seyler de biraz karakter meselesi.
En cok anlamadigim noktaO zaman rahatina fazla düskün olanlar da anne olmasin
Isin komigi kadinin yaptigini erkelerden biri yapsa ne güzel gömerdik burda. Yedigi lokmaya bakan, gittigi kosusu kiskanan bir erkegi düsünün. Lohusalikti su bu da bir yere kadar. Bazi seyler de biraz karakter meselesi.
Yav niye söveyim Allah Allah deli miyim, öyle bir alt metin mi barındırıyorumNeyi yazdın yazdın sildin anlamadım söveceksen özelden yaz bari
Kadın kadının kurduyla ne alakası var?yine ulkemizde kadın kadının kurdu iste naparsın alıstık artık bu duruma.
Sağ ol canım haklısınPsikolojik olarak hassas olduğunuz bir dönemdesiniz ve sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu şekilde davranarak aranızdaki ilişkiye zarar verirsiniz ve kendinizden uzaklaştırırsınız sadece. Size tavsiyem rahatsız olduğunuz bir durumda tepki vermeden önce iyice düşünün sakinleşmeye çalışın
Daha da kötüleşecek diyorsunuz yanisanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyimYav niye söveyim Allah Allah deli miyim, öyle bir alt metin mi barındırıyorum
Sadece çocuklu bir hayata dair anektodlar paylaşacaktım geleceğinize dair, canınızı sıkmayayım yaşayıp göreceksiniz dedim.
Bayılmayı ölmek zannetme aşamasındasınız, o sebeple yani başka bir amacım yok
Anneniz ve eşiniz elinden geleni yapıyor, böyle görün olayı boşuna bilenmeyin.
Arada derede empati yeteneği olup beni anlayan tecrübeli anneler yol gösterecektir dedim.Ki yararlı yorumlar var beni anlayan yapmamam gerektiğini güzel şekilde söyleyenler.Diğerleri de kendi çapında işteHayır bir de aktif üyesiniz, taşlanmak için mi açtınız konuyu?
Ya böyle lohusaya bayılıyorum. Bı ne güzel naz, ne güzel bakım
Kızım doğunca ben bakarım dedim. Aç kaldigim bile oldu annemi iki sokak aşağıdan cagirmadim. Ama sağ olsun hiç yanlız birakmadi. Hatta bazen yemekte kizim ağlardı, ben emzirirken annem beni yedirirdi.
Bir buçuk buçuk yaşına gelene kadar ben uyuttum. Sonra gene ben uyuttum. Esim genelde oyun oynar sadece. Ama benzini değiştirir, yemegini yedirirdi.
Şimdi okula başladı. İkizlerden hiç bahsetmiyorum..
Bence eşiniz yardımcı oluyor, sakın olun.