• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekten sonra evliliğim,ruh halim..

6.aydan selamlar ben su 2haftadir depresyona girdim işte bu sebeplerden dolayı. Yoruldum artık sadece sorumluluğun bende olmasından bende istiyorum bebeksiz 2dk disari cikip gelmeyi ama olmadı o yüzden kafam gitti bunalımdayım psikologa gidicem haftaya düşün.

olur söyleriz olmazlar. Rahatına düşkün olmayan da rahat babaların derdini tasasını çeker. Böyle yuvarlanır gideriz.

Gerçekten elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin bu konudaki baba ilgisiz rahat bir baba mı sizce? Bir alıp emziremiyor, sütü yok ne yapsın?

Ya böyle lohusaya bayılıyorum. Bı ne güzel naz, ne güzel bakım😅

Kızım doğunca ben bakarım dedim. Aç kaldigim bile oldu annemi iki sokak aşağıdan cagirmadim. Ama sağ olsun hiç yanlız birakmadi. Hatta bazen yemekte kizim ağlardı, ben emzirirken annem beni yedirirdi.
Bir buçuk buçuk yaşına gelene kadar ben uyuttum. Sonra gene ben uyuttum. 😀Esim genelde oyun oynar sadece. Ama benzini değiştirir, yemegini yedirirdi.

Şimdi okula başladı. İkizlerden hiç bahsetmiyorum..

Bence eşiniz yardımcı oluyor, sakın olun.

Gerçekten elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin bu konudaki baba ilgisiz rahat bir baba mı sizce? Bir alıp emziremiyor, sütü yok ne yapsın?

Isin komigi kadinin yaptigini erkelerden biri yapsa ne güzel gömerdik burda. Yedigi lokmaya bakan, gittigi kosusu kiskanan bir erkegi düsünün. Lohusalikti su bu da bir yere kadar. Bazi seyler de biraz karakter meselesi. 🤷‍♀️

Isin komigi kadinin yaptigini erkelerden biri yapsa ne güzel gömerdik burda. Yedigi lokmaya bakan, gittigi kosusu kiskanan bir erkegi düsünün. Lohusalikti su bu da bir yere kadar. Bazi seyler de biraz karakter meselesi. 🤷‍♀️

Ay dur ya gelir şimdi lohusa depresyoncuları :D
Hele 2 tanesi var her yorumuma beğenmedim atıyorlar :D

O zaman rahatina fazla düskün olanlar da anne olmasin 🤷‍♀️
En cok anlamadigim nokta
Cocuk aglamaktan katilirken cay keyfi yapan kadin,kocasi kosuya cikti diye neden kizar? Esitlik var sonsuz sekilde gayet :KK66:
Hani cocuk 5 yasina gelmistir de adam bir halti ustlenmiyordur kizarsin. Napsin adam 1,5 aylik bebekle,sanki camii avlusuna birakmis gibi davraniyor konu sahibi

Yani evet iş bölümü yapın, evet eşleriniz de ebeveyn olduklarını farketsinler, evet onlar da evde ve çocuk bakımında görev üstlensinler. Ama yapana da nasıl daha fazla yüklerim diye düşünmek saçmalık. Ben konu sahibinin önceki konularını da hatırlıyorum, dediğiniz gibi karakter meselesi. Adam ağzıyla kuş tutsa bu kuşun kanadı niye beyaz değil diye sorar...

Neyi yazdın yazdın sildin anlamadım söveceksen özelden yaz bari
Yav niye söveyim Allah Allah deli miyim, öyle bir alt metin mi barındırıyorum😂

Sadece çocuklu bir hayata dair anektodlar paylaşacaktım geleceğinize dair, canınızı sıkmayayım yaşayıp göreceksiniz dedim.

Bayılmayı ölmek zannetme aşamasındasınız, o sebeple yani başka bir amacım yok😂
Anneniz ve eşiniz elinden geleni yapıyor, böyle görün olayı boşuna bilenmeyin.

yine ulkemizde kadın kadının kurdu iste naparsın alıstık artık bu duruma.
Kadın kadının kurduyla ne alakası var?

Aman eşin yardım etmesin, sen anasın herşeyi yapacaksın mi deniyor?

Evle de bebekle de ilgilenen, eşine destek olan adama laf söyleme, tersleme diyoruz. Yediği lokmaya laf etmesine olur öyle şeyler mi demeliydik?

Bebek ağlarken hiç oralı olmayıp, keyfine devam etmesine, eşinin defalarca uyutmaya çalışması sonrası yüzünün asilmasindan bile rahatsız olmasına destek cümlesi bilmiyorum ben kendi adıma.

Olur böyle şeyler yazalım da eşinin iyice tepesine çıksın,adam bir yerde patlayınca da iyice kötü olsun.

Psikolojik olarak hassas olduğunuz bir dönemdesiniz ve sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu şekilde davranarak aranızdaki ilişkiye zarar verirsiniz ve kendinizden uzaklaştırırsınız sadece. Size tavsiyem rahatsız olduğunuz bir durumda tepki vermeden önce iyice düşünün sakinleşmeye çalışın
Sağ ol canım haklısın

Yav niye söveyim Allah Allah deli miyim, öyle bir alt metin mi barındırıyorum😂

Sadece çocuklu bir hayata dair anektodlar paylaşacaktım geleceğinize dair, canınızı sıkmayayım yaşayıp göreceksiniz dedim.

Bayılmayı ölmek zannetme aşamasındasınız, o sebeple yani başka bir amacım yok😂
Anneniz ve eşiniz elinden geleni yapıyor, böyle görün olayı boşuna bilenmeyin.
Daha da kötüleşecek diyorsunuz yani😂sanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyim

Eşimi babalığını gören herkes hayret içindeydi,anneden tek farkı emzirememesiydi hala daha öyle.. bazen 2 saat daha fazla uyumam için beni uyandırmaz sağılmış sütlerden verirdi. Annem kayınvalidem her an yardımcıydı.. bunların yanında evimde evimin her işini yapan yardımcım var. Yinede ne zor diye düşünürdüm,şımarıklığımdan sanırım.. o dönem herşey çok zor gibi geliyor insana.. şimdi dönüp geçmişe baktığımda ne güzel günlermiş diyorum.. Yanınızdakilerin kıymetini bilin..

Hayır bir de aktif üyesiniz, taşlanmak için mi açtınız konuyu?
Arada derede empati yeteneği olup beni anlayan tecrübeli anneler yol gösterecektir dedim.Ki yararlı yorumlar var beni anlayan yapmamam gerektiğini güzel şekilde söyleyenler.Diğerleri de kendi çapında işte

Ya böyle lohusaya bayılıyorum. Bı ne güzel naz, ne güzel bakım😅

Kızım doğunca ben bakarım dedim. Aç kaldigim bile oldu annemi iki sokak aşağıdan cagirmadim. Ama sağ olsun hiç yanlız birakmadi. Hatta bazen yemekte kizim ağlardı, ben emzirirken annem beni yedirirdi.
Bir buçuk buçuk yaşına gelene kadar ben uyuttum. Sonra gene ben uyuttum. 😀Esim genelde oyun oynar sadece. Ama benzini değiştirir, yemegini yedirirdi.

Şimdi okula başladı. İkizlerden hiç bahsetmiyorum..

Bence eşiniz yardımcı oluyor, sakın olun.

Benim de boyle bir fotografim var , ben koltukta oturuyorum bebegimi emziriyorum , annem de yanimda ayakta beni besliyor elinde bir tabak corba ile 🤦🏼‍♀️
Bu arada saat aksam vakti , benim o gun yedigim ilk öğün annem isten gelince anneme gitmistim sirf karnim doysun diye , tum gun ac geciriyordum 😂😂

Back