• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekprensesle prensin en mutlu günlerine buyrunnnnnnnn =))

çok güzel bi çift ve cok güzel bi gelin:nazar:.Allah üstünüzden mutlulugu, bereketi,sevgiyi,saygıyı, sadakati hiç ayırmasın. bir ömür ilk günkü gibi heyecanla sevgiyle yasayın ömrünüzü.

gerçekten mekanda sende çok güzelsin tatlım maşallah eşinlede çok yakışmışsınız Allah nazardan saklasın, o fotoğraflarda ki mutluluğun, heyecanın ve sevgin bir ömür boyu hiç eksilmesin hep artsın inşallah, darısı tüm bekarların başına olsun :38:

herşey çok güzdel çok beğendimmm maşaAllah :nazar::nazar:
Rabbim utandırmasın mutluluklar sizinle olsun canım :nazar::nazar:

çok güzel bi çift ve cok güzel bi gelin:nazar:.Allah üstünüzden mutlulugu, bereketi,sevgiyi,saygıyı, sadakati hiç ayırmasın. bir ömür ilk günkü gibi heyecanla sevgiyle yasayın ömrünüzü.

aminnnn o güzel dileklerin için Özgecim Rabbim sizin de aşkınızı sevginizi sadakatinizi huzurunuzu arttırsın .. hep mutlu kalın =)

gerçekten mekanda sende çok güzelsin tatlım maşallah eşinlede çok yakışmışsınız Allah nazardan saklasın, o fotoğraflarda ki mutluluğun, heyecanın ve sevgin bir ömür boyu hiç eksilmesin hep artsın inşallah, darısı tüm bekarların başına olsun :38:

canımmmm benim çok teşekkür ederimm =) senin yerin ayrı dualarımdasın ..

çoooooooooooooooooook beğendim sizi bir ömür boyu mutluluklarrr...

çoooooookkk teşekkürlerr =))

Nazar değmesin :nazar:

Mutluluklar çok güzelsiniz Rabbim yuvanızı korusun kollasın inşallah :29:

çook teşekkür ettimm aminnnnn =)

ayy ayy ayyy masallah guzel gelin :) omur boyu mutlu, saglikli, coluklu cocuklu, ask dolu yillar diliyorum size :54:

aminnnnnnnnnnnn güzellik gözlerinizdee =)

gelinliginize bayıldım
bir ömür boyu hep böyle gülersiniz inş.

amin ins cook teşekkürler ,,

:22:mekaan da sizde cok güzel cıkmmışşş:52:

ıhlamur kasrı canım beşiktas güzeldi gercekten biraz da yıldız parkında çektirdik çok saolun =)

Gelınlık cok guzel , cok da yakısmıs masallah sızee :nazar:

gelinliğim içime çok sindi gerçekten bu modeli herkese tavsiye ediyorum güzel yorumunuz için teşekkürlerrr =)

herşey çok güzdel çok beğendimmm maşaAllah :nazar::nazar:
Rabbim utandırmasın mutluluklar sizinle olsun canım :nazar::nazar:

amin canım benim cok teşekkürler ,

maşallah gelinde güzel damatta Allah daha çokkkkkk mutluluk nasip etsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar:

çoook teşekkür ediyorumm amin amin aminn =))

****** kızlaaarrrrr beni şımartıosunuzzz Rabbım daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah çook mutlu olursunuzz =))

su gibi bir gelin olmussun. zarifligine bayildim. gelinligin cok guzel ve en cok siyah beyaz fotografinizi begendim. harika allah mesut etsin. darisi basima. ^^

Herkese Merhaba ,

Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,

Bebekprenses

gelinliğine bayıldım işte istediğim gelinlik insallah giymek nasip olur:26:Allah hayırlı ugurlu etsinnnnnn canım cok begendimmm

Son düzenleme:
canım harika olmuşsun gelinliğin çok yakışmış yüzünüz her zaman böyle gülsün kalbinizden sevginiz hiç eksilmesin canım benim :nazar:

Herkese Merhaba ,

Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,

Bebekprenses
maşallah berakeallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan kem gozlerden saklasın sızlerı sevgınız omur boyu ılk gunkı gıbı olsun ınsallah mutluluklarr

Back