- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Sizi çok çok iyi anlıyorum bakın iyi okuyun bunu..ben 11 yıl sonra 5.tüp denememde aldım oğlumu kucağıma neler atlattım ger negatifte nasıl ağlardım.hamileliğimde harika geçti.sağlıkla doğdu oğlum ama ben berbattım bir anda sorumlu olduğum bir bebek, göğsümü alamıyordu sağıyordum mama veriyordum gece uykumun en tatlı yerinde ağlıyor emzir mama ver uyut sabah ezanıyla uyan, dışarı çıkmak yok gezmek yok pijamalarla hep ve hep ama hep ağlıyordum çok pişmandım niye yaptım hayatım mahvoldu gibi annem 5 ay kaldı o da bana yapamazsın deyip o yapıyordy iletişimde azdı oğlumla kucağına alıp sevmiyordum bile .
Yarım gün başladım işime bakıcı baktı geliyırdum uyutuyordum falan zaman geçti zamanla daha yakınlaştım konuştukça yaklaştıkça yaklaştım şimdi kucağımda bile durmuyor hareketli 3.5 yaşında olduk ve inanın kaçırdığım günlere hala üzülüyorum..
Şimdiki aklım olsa annemi erkenden yollar bol bol kucağıma alır koklar onunla uyur her an oynardım size tavsiyem bol bol temas kurun ten tene, beraber uyuyun, tüm bakımlarını siz yapın onla olmaktan zevk alın, uyudukça saçınızı toplayın giyinin müzik açın beraber dans edin, havalar ısınacak dışarı çıkarın hava alın konuşun konuştukça zamanla karşılık verecek ve toparlanacaksınız
Yarım gün başladım işime bakıcı baktı geliyırdum uyutuyordum falan zaman geçti zamanla daha yakınlaştım konuştukça yaklaştıkça yaklaştım şimdi kucağımda bile durmuyor hareketli 3.5 yaşında olduk ve inanın kaçırdığım günlere hala üzülüyorum..
Şimdiki aklım olsa annemi erkenden yollar bol bol kucağıma alır koklar onunla uyur her an oynardım size tavsiyem bol bol temas kurun ten tene, beraber uyuyun, tüm bakımlarını siz yapın onla olmaktan zevk alın, uyudukça saçınızı toplayın giyinin müzik açın beraber dans edin, havalar ısınacak dışarı çıkarın hava alın konuşun konuştukça zamanla karşılık verecek ve toparlanacaksınız