- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
İnan bunu zaman zaman ben de düşünüyorum ama yapamıyorum vicdan yapıyorum :/
Anlamadım ama :/İlk çocuğum sekiz aylıkken dört dişime dolgu yaptırdım. Çünkü yılların inci dişli girlinredi dişlerini bile fırçalayamıyordu. Sanırım yeterli...
Ağzın bal yesin canım valla :)2 cocugum var
1 i 11 yasinda digeri 16 aylik
Hani diyolar ya oh buyudu rahatladik
Hayir efendim oyle bi dunya yok
Tamam kakasini cisini kendi yapabilir yemegini yiyebilir ama buyuk cocugunda sorumlulugu baska
Saldim cayira mevlam kayira yaparsam o 11 yasindaki kizim heba olup gider. Surekli kosusturmaca icerisindeyim
Gelelim bebege, her bebek ayni degil benim bebegimde ayni dediginiz gibi huysuz demeyimde daha cok aktif ilgi bekleyen bebek yani negatif bir kelimeyi yakistiramiyorum bile bebegime oyuzden huysuz diyemiyorum bile.
Ben calisan birisiydim hamilelikten sonra yetememezlik duygusuna kapildim o gundur bugundur evdeyim ve yasadigim devlet bunu bir hastalik olarak gorup calismami uygun gormuyo, saglik sigortasindan azda olsa maas aliyorum bunu soylerken nekadar ciddi bir yetersizlik duygusunda oldugumu anlatmak istiyorum yanlis anlamayin
@Tivoli bacimda biliyor makyaj malzemelerimizin tarihi gecti kremler bakim urunleride ayni sekilde
Allah saglik sihat verdin evladiniza
Bende ayni seyi soyluyorum millet nasil vakit buluyor ya diyorum bilen varsa formulunu versin Allah rizasi icin.
Yarin rejime basliyorum bugun yerim o bali icimde kalmasinAğzın bal yesin canım valla :)
Neyi tam olarak? Dişlerim çürüdü, fırçalamaya vaktim ve gücüm olmadı diyorumAnlamadım ama :/
Özür dilerim şimdi anladımNeyi tam olarak? Dişlerim çürüdü, fırçalamaya vaktim ve gücüm olmadı diyorum
Bebek nasıl peki ağlayan bir bebek mi yoksa sakin miCocugum yok ama cok samimi oldugum kuzenimin bebişi oldu. Bebek bakimina yakindan şahit oldum biraz. Uyaninca önce emziriyor daha sonra mamasini veriyor bebegin ikisini yapmak cok zor gelmiyordu.
Sadece gece uykusu agir kendisinin o zorladı ama onun disinda kendisi gayet bakimli. Sacini basini yapar makyajini yapar ozellikle disari cikarken. Daha bebiş 2 aylikken gezmelere başladi zaten.
Nasil yapiyor dersen özel bir şey yaptigini gormedim ama geceleri eşi çok destek oluyormuş, enişte bey aksamlari da cok ilgileniyor bebekle işten gelince onu gozlemledim.
Ben mi yazdım bunu dedim bir an.Merhaba sevgili kk üyeleri. 3 aylık bebişim var. Erken ve sıkıntılı bir doğum oldu. Doğduktan sonra da sarılık, enfeksiyon vs sorunlar yaşadık. Sütüm bi azalıp bi çoğaldığı için mama takviyesi yapıyoruz onun dengesini tutturmakta çok zorlandık kilo alımı sağlıksız oldu vs vs derken çok Şükür anca ancaa kendimize geldik... Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok huysuz huzursuz bir bebeğim var bunu söylerken vicdan azabı duyuyorum belki beni yargılayacaksınız ama bazen tahammül edemiyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Doğduğundan beri sürekli ya kucakta ya omuzda uyuyor artık fiziksel olarak da çok yıpratıyor. Benim takıntılarımı bilen bilir önceki konularımdan. Artık evden geçtim kendime vakit ayıramıyorum. Yaptığım tek kişisel bakım diş fırçalamak ve banyo sanırım... Bir de etrafımdakilere bakıyorum iki haftalık bebeği olan millet makyajlı ojeli saçlar başlar yapılı... Haset ediyorum sanırım. Çok kıskanıyorum onları... Kendimi yetersiz ve çirkin hissediyorum. Ne bebeğimle doğru düzgün ilgilenebiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum...
Hem mama hem meme vermek çok yorucu oluyor. Kestiremiyorum bir türlü doyuyor mu doymuyor mu diye... Sosyal medyaya bakıyorum millet maşaallah her şeye yetişiyor. Bazen o kadar kötü ve fesat düşünüyorum ki keşke benim bebeğim de bir tek mama yese emmese de ben de rahat ederim diye düşünüyorum inanın ki...
Bu insanlar bu vakti nereden buluyor ya da ben mi beceremiyorum???
Bebek nasıl peki ağlayan bir bebek mi yoksa sakin mi
Ya ne alakaaaa ne alakaaa ??Evlat sahibi olduğunuz için şükretmeyi deneyin...
O herşeye yetisenlerin ya bebeği çok uslu oluyor. Yada yardımcısı oluyo. Temizlikçi olsun etrafında pervane olan anneler teyzeler halalar. Bakma sen onlara. Bizde perisan büyüttük bebeleri. Sonu güzel oluo . Sen ona aliscaksin o sana. Bırak evin pis kalsın. Karnın doycak kadar yemeğin olsun. Gitcek temiz camasirin olsun. Bebeğinle vakit geçir. Küçük oğlan Eylül'de iki yaşını bitirdi. Emzirme sureci beni çok yordu . Asirii meme bağımlısı bı bebekti . Gece uyku nedir bilmezdim. Çok ta soylenirdim. Tamam şimdi sütten kestim daha iyi uyuyoruz. Ama ben şimdiden emzirmeyi çok özledim. O kadar güzel bı duygu ki. Mesela kucakta omuzda uyuması anne için yorucu. Ama büyüyünce insan özlüyor o anları. Bol bol kokla bebeğini. Doya doya büyüt. Sıkıntılar gecicek. Anın tadını çıkarmaya bak.Merhaba sevgili kk üyeleri. 3 aylık bebişim var. Erken ve sıkıntılı bir doğum oldu. Doğduktan sonra da sarılık, enfeksiyon vs sorunlar yaşadık. Sütüm bi azalıp bi çoğaldığı için mama takviyesi yapıyoruz onun dengesini tutturmakta çok zorlandık kilo alımı sağlıksız oldu vs vs derken çok Şükür anca ancaa kendimize geldik... Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok huysuz huzursuz bir bebeğim var bunu söylerken vicdan azabı duyuyorum belki beni yargılayacaksınız ama bazen tahammül edemiyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Doğduğundan beri sürekli ya kucakta ya omuzda uyuyor artık fiziksel olarak da çok yıpratıyor. Benim takıntılarımı bilen bilir önceki konularımdan. Artık evden geçtim kendime vakit ayıramıyorum. Yaptığım tek kişisel bakım diş fırçalamak ve banyo sanırım... Bir de etrafımdakilere bakıyorum iki haftalık bebeği olan millet makyajlı ojeli saçlar başlar yapılı... Haset ediyorum sanırım. Çok kıskanıyorum onları... Kendimi yetersiz ve çirkin hissediyorum. Ne bebeğimle doğru düzgün ilgilenebiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum...
Hem mama hem meme vermek çok yorucu oluyor. Kestiremiyorum bir türlü doyuyor mu doymuyor mu diye... Sosyal medyaya bakıyorum millet maşaallah her şeye yetişiyor. Bazen o kadar kötü ve fesat düşünüyorum ki keşke benim bebeğim de bir tek mama yese emmese de ben de rahat ederim diye düşünüyorum inanın ki...
Bu insanlar bu vakti nereden buluyor ya da ben mi beceremiyorum???
Allah a şükretmenin kötü birşey olduğunu düşünüyorsanız bence size pes. Kötü bir yorum yaptığımı düşünmüyorum ama sizin saygısız ve terbiyesiz bir insan olduğunuzuda söylemeden geçemiycem. Herkes o dönemde zorlanıyor ama yinede şükürler olsun bir bebeğim var demesini tavsiye ettim bundan ne yorum çıkardıysanz bayağı saçmalamışsnz.Ya ne alakaaaa ne alakaaa ??
Şimdi burası şuan duyar kasacak bir yer mi ?? Kadın çocuğundan şikayet etmiyor ki, neden oldu keşke olmasaydı demiyor ki ya da nereden biliyorsunuz her gün el açıp sukretmedigini ??
Kadın derdini sıkıntısını paylaşmış, bu kadar insan güzel motive edici yorum yaparken sizin bu denli yorumunuz bence sizinle alakalı bir sorun oldgnu gosteriyor. İnsanlara yorum yaparken bence düşünüp knusmamiz gerek. Yeni bir anne henüz bebeği küçük ne yapacagni bilemio ve belliki tecrubeli annelerden yardım istiyor knusup derdini sıkıntısını atmaya ihtiyacı var. Ay kadın kadının gerçekten düşmanı ya. Pes
Saygısız ve terbiyesiz olan bence sizsiniz. Şükretmek kötü bir şey dediğimi nasıl algiladiniz onu da anlayamadım..Allah a şükretmenin kötü birşey olduğunu düşünüyorsanız bence size pes. Kötü bir yorum yaptığımı düşünmüyorum ama sizin saygısız ve terbiyesiz bir insan olduğunuzuda söylemeden geçemiycem. Herkes o dönemde zorlanıyor ama yinede şükürler olsun bir bebeğim var demesini tavsiye ettim bundan ne yorum çıkardıysanz bayağı saçmalamışsnz.
Diline ağzına sağlık canım :)Ya ne alakaaaa ne alakaaa ??
Şimdi burası şuan duyar kasacak bir yer mi ?? Kadın çocuğundan şikayet etmiyor ki, neden oldu keşke olmasaydı demiyor ki ya da nereden biliyorsunuz her gün el açıp sukretmedigini ??
Kadın derdini sıkıntısını paylaşmış, bu kadar insan güzel motive edici yorum yaparken sizin bu denli yorumunuz bence sizinle alakalı bir sorun oldgnu gosteriyor. İnsanlara yorum yaparken bence düşünüp knusmamiz gerek. Yeni bir anne henüz bebeği küçük ne yapacagni bilemio ve belliki tecrubeli annelerden yardım istiyor knusup derdini sıkıntısını atmaya ihtiyacı var. Ay kadın kadının gerçekten düşmanı ya. Pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?