- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Merhaba sevgili kk üyeleri. 3 aylık bebişim var. Erken ve sıkıntılı bir doğum oldu. Doğduktan sonra da sarılık, enfeksiyon vs sorunlar yaşadık. Sütüm bi azalıp bi çoğaldığı için mama takviyesi yapıyoruz onun dengesini tutturmakta çok zorlandık kilo alımı sağlıksız oldu vs vs derken çok Şükür anca ancaa kendimize geldik... Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok huysuz huzursuz bir bebeğim var bunu söylerken vicdan azabı duyuyorum belki beni yargılayacaksınız ama bazen tahammül edemiyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Doğduğundan beri sürekli ya kucakta ya omuzda uyuyor artık fiziksel olarak da çok yıpratıyor. Benim takıntılarımı bilen bilir önceki konularımdan. Artık evden geçtim kendime vakit ayıramıyorum. Yaptığım tek kişisel bakım diş fırçalamak ve banyo sanırım... Bir de etrafımdakilere bakıyorum iki haftalık bebeği olan millet makyajlı ojeli saçlar başlar yapılı... Haset ediyorum sanırım. Çok kıskanıyorum onları... Kendimi yetersiz ve çirkin hissediyorum. Ne bebeğimle doğru düzgün ilgilenebiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum...
Hem mama hem meme vermek çok yorucu oluyor. Kestiremiyorum bir türlü doyuyor mu doymuyor mu diye... Sosyal medyaya bakıyorum millet maşaallah her şeye yetişiyor. Bazen o kadar kötü ve fesat düşünüyorum ki keşke benim bebeğim de bir tek mama yese emmese de ben de rahat ederim diye düşünüyorum inanın ki...
Bu insanlar bu vakti nereden buluyor ya da ben mi beceremiyorum???
Hem mama hem meme vermek çok yorucu oluyor. Kestiremiyorum bir türlü doyuyor mu doymuyor mu diye... Sosyal medyaya bakıyorum millet maşaallah her şeye yetişiyor. Bazen o kadar kötü ve fesat düşünüyorum ki keşke benim bebeğim de bir tek mama yese emmese de ben de rahat ederim diye düşünüyorum inanın ki...
Bu insanlar bu vakti nereden buluyor ya da ben mi beceremiyorum???