Bebekli Hayat Bana Göre Değilmiş

Anneliğin 75. gününden merhaba:) şimdi nasıl hissediyorsunuz? Yazınızın bazı noktalarında kendimi gördüğüm için sormak istedim.
Üye artık kayıtlı değil forumda. Eski konuları hortlatmayın. İlla hortlatacaksanız da üyenin aktif olup olmadığını kontrol edin lütfen.

Merhaba bebegi kabullenememe sorununu bende yasiyorum mümkünse sizinle özelden konuşabilir miyiz

Ayni seyleri belki daha beterini yasiyorum size ulasma sansim var mi cok isterim tecrubelerinizden yararlanmayi lutfen

Oğlum şu an 17 aylık yakın zamanlarda doğum yapmışız. Okuyunca vay be ne kadar da ben bu konu dedim. İlk zamanların o yetememezlik hissi şu an sevgi yumağına dönüştü bende de durup dururken bebiii (bebeğim) diye gelip yanaklarımı sıktı mı deliriyorum mutluluktan. Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin. Yeni annelere de benden de bir not. Sadece sabır, evet eski hayatınızı özgürlüğünüzü özleyeceksiniz yalan yok ama yeni hayatınızda bebeğiniz büyüdükçe onun minicik ellerinden tutup beraber özgür olmayı öğretip öğreneceksiniz. İnanın bu tek kişilik özgürlükten daha mutluluk verici. Hayattaki en iyi arkadaşımı doğurmuş gibi hissediyorum. Beraber geçirdiğim her vakit onun bana- benim ona koşulsuz sevgim mükemmel bi his. Dayanın taze anneler tünelin ucu masmavi apaydınlık

Koalina sanırım reenkarne oldu ve ben olarak siteye döndü harika anlatmış. İlk zamanki telaş yok ama hala insanda bir endişe ç/ kaygı oluyor. Ay çok merak ettim akıbetini. Acaba sonradan mutluluğu yeniden yakaladı mı ?

Ben açmıştım prenses modundan çık , doğurmasaydın , ne abarttın falan dediler ağlıyordum hemde cidden konu açarken
Bebek/çocuk konuları çok tehlikeli burada ya, agresyonun dozu kaçabiliyor. Bir de doğmuş artık napıcan geri mi sokucan Şaka bir yana belki böyle tepki görenler çocuklarından vazgeçiyor bir yerlere bırakıyor vs. Daha mı iyi yani birine keşke doğurmasaydım dedirtmek, zaten moral bulmaya geliyor insanlar

Ahh yaşadıklarımın aynısı. Sanki özgürlüğüm öldü ve bir daha hiç geri gelemeyecek. Keşke ben de psikolojik yardım alsaydım o günlerde

Hepsinden intikamımı aldım hxhsjd o zamanlar naiftim düzgün cevaplar vermişim. Şimdi olsaa ağğaaazzlarrınnıı yırtarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…