ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
evet benim bebeğimde kolikti. şimdi hamileyim korkuyorum aynı şeyleri yaşama ihtimalim olduğundan. bebeğim dur durak bilmeden çatlayarak ağlaması ve mızıldanması gerçekten psikolojiyi bertaraf eden bir durum.Eski bir lohusa sendromlu olarak aramıza hoşgeldin diyorum. Gerçi ben daha hafif atlatmıştım. Sürekli gözlerim dolardı eskisi gibi olmayacak hiçbir şey diye. Sonra Allah sen misin şikayet eden dedi hooop bebekte kolik çıktı :) Allah kimseye vermesin koliği. Sendromu falan unutturdu :))) Durumu kabullen. Dünyaya getirdin en iyi şekilde bakmak zorundasın. Sana muhtaç. 1 aya kalmaz ruh halin düzelir. Hepsi geçiyor
herşeyi gectim 2 aylık bebek birakılır mi canavarmısınız sizSelam herkese. Doğum yapalı 2 hafta oldu. İlk bir kaç gün ne olduğunu anlamadık geçti gitti ama günler geçtikçe anne olmak ve bebek bakımı bana ağır gelmeye bşladı. Kayınvalidem ve annem dönüşümlü kalıyorlar, ev işlerinde yardımcılar sağolsunlar. Bebeğim de çok sevmli, büyük bir aşk olmadı henüz ama seviyorum tabii ki, minik elleri, muhtaç hali içimi acıtıyor. Ama ben eski hayatımı çok özlüyorum, eşimi özlüyorum, deliksiz uyumayı özlüyorum, eşimle dizi izlerken uyuyakalmayı özlüyorum. Herkes geçecek diyor ama çok ruhum daralıyor, sanki büyük br hata yapmışım ve dönüşü yokmuş gibi geliyor. Bebeği bırakıp bir kaç kere dışrı çıktık, o uyuyunca ben de uyuyorum, rahatlatacak her şeyi yapıyorum ama eski düzenimi düzenimi çok özlüyorum.
Evde sürekli meme açık gezmek, pijama veya eşofmanla dolaşmak, uzun bir banyo sefası için vakit bulamamak çok sıkıcı. Bir yandan da sadece bana muhtaç bebeğime karşı vicdan azabı içinde kalmak çok can yakıcı. Her gün ağlamaktan sinirim bozuldu.
Eşim de hiç bir şey hissetmiyor bebeğe karşı, bana da manevi destek olamıyor. Acaba hiç mi bir şey hissetmeyecek hep böyle mi olacak, hayatım düzene girecek mi, 2 ay sonra işe başlayınca tempoyu kaldırabilecek miyim...
ne alaka ... 28 yaşinda anne oldum iykide oldum. Annelik kadar yüzel bir duygu yok. Allah akıl fikir versin34 yaşımda 5 yıllık evli ve bu korkular yüzünden çocuk yapamayan biri olarak, kararımın doğru olduğunu okuduğum bir konu olmuş, teşekkürler. Size de sabırlar diliyorum, herkes bir şekilde yıllar içerisinde alışıyor öyle görüyoruz umarım sizin de uzun sürmez.
Cami avlusuna bıraktım yazmamış ki :)herşeyi gectim 2 aylık bebek birakılır mi canavarmısınız siz
onuda yapar baksana ısınamamiş cocuguna.. 2 aylık cocuk birakıp işe mi gidilir allah akıl fikir versin.Yazıktır... herşey para değil hayatta. Evlat acısından yanan onca insan var yavrusu olsun diye senelerce tedavi olan... hanım benege ısınamamış.... daha neler duycagizCami avlusuna bıraktım yazmamış ki :)
ne alaka ... 28 yaşinda anne oldum iykide oldum. Annelik kadar yüzel bir duygu yok. Allah akıl fikir versin
Abartmayın lütfen. Burda bir çok kadın 3 aylıkken bırakıp işe başlıyor. Maddi durumları tek maaşla geçinmeye yetecek kadar iyi değilse napsınlar. Bebeğe alışamaması da acemilik yaşıyor olmasından. 2 haftalık bebek sadece acıkıyor, ağlıyor henüz anneliğe alışamamış gayet normal çok anne yaşıyor bunları. Daha da moralini bozmaya gerek yok bence çok acımasız yazıyorsunuzonuda yapar baksana ısınamamiş cocuguna.. 2 aylık cocuk birakıp işe mi gidilir allah akıl fikir versin.Yazıktır... herşey para değil hayatta. Evlat acısından yanan onca insan var yavrusu olsun diye senelerce tedavi olan... hanım benege ısınamamış.... daha neler duycagiz
ozaman doğurmasınlar. Maddi durumun yoksa... 2 aylık cocuk burakılmazAbartmayın lütfen. Burda bir çok kadın 3 aylıkken bırakıp işe başlıyor. Maddi durumları tek maaşla geçinmeye yetecek kadar iyi değilse napsınlar. Bebeğe alışamaması da acemilik yaşıyor olmasından. 2 haftalık bebek sadece acıkıyor, ağlıyor henüz anneliğe alışamamış gayet normal çok anne yaşıyor bunları. Daha da moralini bozmaya gerek yok bence çok acımasız yazıyorsunuz
Siz birakmazsiniz insallah.ozaman doğurmasınlar. Maddi durumun yoksa... 2 aylık cocuk burakılmaz