- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Beklemediğim bir hamilelikti. Bazen keşke aldırsaydım diye düşünüyorum sonra bebeğime bakıp inanılmaz üzülüyorum dünyaya gelmesini engelleyecektim diye. O kadar mutsuzum ki anlatamam...
Hamile kaldığında konu açtın istemiyorum,emin değilim diye. Bence sizin gibi düşünenler lütfen bebek sahibi olmasın. Anne olmak fedakarlık yapmak demektir kısacası bencilliğe yer yok..
Konu sahibine yazdım hanımefendi. Bi kenara çekilin bir zahmet. Ben konu sahibinin bir çok yazısına denk geldim oğulları olacak diye eşinin yüzü asilmisti ve sevinememisti. Siz düşünün artık o el kadar bebeğin halini .Ne cirkin uslup, size mi sormaliydik hanimefendi
Hayırlı olsun öncelikle Koalina.
İnsan özgürlüğünü özler elbette.
Ben de çok rahatıma düşkün biriyim.
Açıkçası bazen battaniye altında darmadağınık o kadar mutluyum ki benim neyime annelik diye düşünüyorum..
Yine de böyle dediğimde onun tadını bir alsan asla böyle düşünmezsin diyorlar..
Palavra mı bunlar yoksa?
Dilerim doğrudur ve hislerin geçicidir..
Kolaylıkla alışmanı dilerim.
Suan bnde battaniye altinda darmadaginim, koymumda kizim uyuyor, ayagimin altinda kopegim yatiyor :)
Daha 2 yasinda kizim,oglumda babasiyla disarda.
Dun ben oje surerken ciglik kiyamet kendine oje surdurdu, elleri rengarenk:)
Bazen cok bunaliyorum, insan sorumlulugu almak kolay degil ama nasip olursa iyi de anlasirsak ilerde koluma kizimi takip alisverise gideriz, kurabiye yapar karsilikli koltuklarda battaniye altina girer yeriz diye hayal kuruyorum.
Nasip tabi
En rahat cocuk yatili bakiciyla oluyor. Gorumcemin bakicisi vardi devamli peşinde gezdirirdi nereye gitse bakiciyi da yaninda goturuyordu, evde de disarda da rahat ediyordu. Gorumceye bebegi sevmek, oynamak, emzirmek kaliyordu bir tek. :) Daha cocugun 40i cikmamisken kadin ojeli, bakimkiydi her zaman ki gibi ve hic kendini parcalamadi o cocuk buyurken...
+Evinde temizlikcisi filan da var.
Evde yatili bakici, temizlikci ve hizmetli varsa ancak hersey eskisi gibi kalabiliyor bence onun disinda kalani gormedim.
10 yaşında halaa iki bacagımın arasında yatıyor yataktan bile rahat annemmm burası diyor
enişte bey bayaaa varlıklı desenee
Hamile kaldığında konu açtın istemiyorum,emin değilim diye. Bence sizin gibi düşünenler lütfen bebek sahibi olmasın. Anne olmak fedakarlık yapmak demektir kısacası bencilliğe yer yok..
Eniste baya iyi kazaniyor ama gorumcem de 10 binin uzerinde kazaniyor. :))) Evimde o kadar hizmetli olsa simdiye dogurmustum.4,5 senelik evliyiz. Cocuk yok.
En rahat cocuk yatili bakiciyla oluyor. Gorumcemin bakicisi vardi devamli peşinde gezdirirdi nereye gitse bakiciyi da yaninda goturuyordu, evde de disarda da rahat ediyordu. Gorumceye bebegi sevmek, oynamak, emzirmek kaliyordu bir tek. :) Daha cocugun 40i cikmamisken kadin ojeli, bakimkiydi her zaman ki gibi ve hic kendini parcalamadi o cocuk buyurken...
+Evinde temizlikcisi filan da var.
Evde yatili bakici, temizlikci ve hizmetli varsa ancak hersey eskisi gibi kalabiliyor bence onun disinda kalani gormedim.
Ayni kalacak diyenlere Melanie C'den never be the same again sarkisini armagan ediyorum :)
Ne kadar bakici vs olsa da evlilik level atliyor bi defa, esler arasindaki bag degisik bi kademeye geciyor, kimi iliskide olumlu kimisinde olumsuz ama asla ayni kalmiyor hicbisey.
Bizi ilk bebek sarsti ikincisi topladi diyebilirim mesela.
Oglum tekken esimle tek kelime etmeye vakit yoktu,ikinci olunca onlar oyuna dalip bizi unutuyorlar ve ben cayimi corbami sogutmadan iciyorum.
Kendime vakit ayirabiliyorum.